За първа година в детската градина! - 3 част

• 14 256
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
5 дена ти трябва за акото и глистите.

Ей сега вече се паникьосах! И след като не са готови, в понеделник детето не може да тръгне на градина, нали?
Как се процедира някой знае ли в такива случаи?

# 91
Цитат
5 дена ти трябва за акото и глистите.

Ей сега вече се паникьосах! И след като не са готови, в понеделник детето не може да тръгне на градина, нали?
Как се процедира някой знае ли в такива случаи?

Ами процедурата според мен е само една-изчакваш си изследванията и детето тръгва когато са готови.

# 92
  • Варна
Нашите чревни изследвания станаха готови на 3-я ден, така че може и да успееш.

# 93
Васерман е задължителен само за яслите, а изследванията стават за 3 работни дни. Резултатите от кръв и урина още същия ден. Ще успееш, Jes   Peace

# 94
На мен ми искаха Васерман. Глистите и акото - 4 дни.
Няма да приемт детето без тези изследвания и без пълен набор имунизации. Или ако някоя липсва - бележка с причините от ЛЛ.
Jes, ако не са ви готови резултатите, отиваш в градината в понеделник, без детето и говориш с учителката на групата. Като не е в понеделник, ще е във вторник! Споко!

Нашият татко също я преживя днешната раздяла. Цял ден ми звъни по тела на прибежки и ме пита дали съм званяла в градината и как е Ния. Simple Smile Ще свикнем, има време.
Учителката ми каза преди обяд, че детето било спокойно и играело с другите деца.
Сега отива да я взема. Дано всичко е наред!

# 95
Да докладвам и аз.  Simple Smile Вчера беше първият ден. Нямаше никакви проблеми, не плака /е, аз се поразплаках малко, но само малко/. Въобще от цялата им група само едно момиченце се опитваше да се разплаче, другите се държаха "мъжки".  Laughing Когато отидох да го взема, не ми се зарадва особено. Искаше да го оставя да си играе още и после не спря да повтаря, "че децата НЕ се вземат от детската градина" Crazy  Laughing
Но има нещо, което ни притесни доста.Беше много жаден и според него не беше пил вода, нито беше ходил на тоалетна.  ooooh!  Днес питах госпожите и те казаха,че са му давали вода и са го водили да пиша. Не зная на кого да вярвам,защото факт е ,че като го взех изпи едно сокче набързо и после вкъщи изпи доста вода.  
Също така не беше обядвал нищо освен хляб. Супа от зеле Shocked  /за първи път чувам за такова нещо, освен онази за отслабване/ и леща /по никакъв начин не може да го накараме да яде леща/.
Иначе добре се беше наиграл.

# 96
Ние взехме да свикваме Party

# 97
Dorothea, нали не очакваш да ти кажат че са го държали жаден и гладен  Crazy
В яслата беше същото, сега пак е така, дават им вода, но малко, а като им дават малко не ходят и да пишкат.
Ние нали носим шише с водя вс. сутрин и вечер виждам какво е изпил, ами първия ден повече от 1 глътка не беше пил, втория също, на третия 1/3 беше изпито и така.

Дано малчовците преодолеят този стрес съвсем скоро  Simple Smile   bouquet

# 98
  • София
Яяя, имало нова тема, че и 5 страници сте изписали Simple Smile)) аз се чудя, защо никой не пише в старата Simple Smile))

# 99
  • Mediterraneo
Аз пък не нося вода. В нашата градина са на минерална вода от машина. Уж пият от чашки за еднократна употреба, ама твърде вяра не хващам  Stop

Моята дъщеря е чувствително по- добре( пу- пу!), но и утре ще си я държа вкъщи. Много му се ходи на детето  Grinning

# 100
И в нашата градина са с автомат за вода, но аз предпочитам да си носим в шишенце. Поне ще виждам колко е изпил. То и в къщи се налага постоянно да го подканвам да пие, пък там ... Освен това си спомням,че  в началото на лятото имаше някакви репортажи по ТВ по повод на точно тези автомати за вода. Доколкото си спомням, ставаше въпрос за това, че не е особено хигиенични.  Confused

Днес с яденето нямаме особен напредък, но пък е научил
стихче и песен.   Peace
Наблягат на образователните цели явно.  Laughing

# 101
  • Бургас
Пет дена от както тръгна на градина.Сутрин положението е същото още със събуждането рев и преговори да не ходи на детска градина.Госпожите казаха,че реве само като го водя вече ,през деня бил спокоен и си играел.Не яде,това си го знам.Вода му нося макар,че и нашите имат автомат за вода.Да видим до кога ще е така. Thinking

# 102
  • Разпиляна във въображението
Днес отново разпитах учителката как Вики се справя с пишкането в дупка и тя ми каза, че нямало проблеми. Преоблечена е защото си намокрила роклята като си миела ръцете и са я оставили да изсъхне. Не го повярвах това, но какво беше учудването ми когато, докато си говорихме с една приятелка, Вики застана до една пързалка, свали си гащите и се изпишка без проблеми и без да се намокри, вдигна си гащите и отново започна да се пързаля.

# 103
Защо спят без възглавници в детските градини?   
Поне в нашата е така.    newsm78

# 104
Навсякъде е така. Моята пикла и у дома спи без възглавница

Общи условия

Активация на акаунт