Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 323 874
  • 498
  •   1
Отговори
# 270
Момичета,
Къде шият якетата MONCLER?
Фирмата на приятелка на майка ми ги шие. Но вече сезонът отдавна е отминал. Иначе има и адрес в Пловдив, откъдето си купувам (почти) всички дрехи. Мога да ти го напиша на лично съобщение.
За сведение: много ишлемета в София, както и магазини на D&G /например/ и преди Paola Apsi са с ръчношити серии, шити от същата фирма.  Simple Smile
А знаеш ли как се получава така, че им остават артикули за продаване? Аз имам познати и познати на познати, които шият на ишлеме и са ми казвали, че материалите, които им дават са точно определени и е невъзможно да им останат и за една бройка дори. Знам за един цех, в който се шие на ишлеме, понякога им отпускали малко повече материали за евентуални корекции, които после не си ги търсят обратно и понякога било възможно нещо да мине за брак и да не си го потърсят поръчителите, но било много рядко, а все пак става въпрос за цех с голям капацитет. Едно е от хиляди метри плат да спестиш за две якета, друго е от стотици.

# 271
Момичета,някоя от вас получили въпросния адрес на лс?Аз не съм от щастливките,май е многоооо строго конфиденциално.Пишете,ако сте си взели нещо интересно.Успех на печелившите   bouquet

Зелен дух,

освен всичко ,което си изброила,тук остава и брака от ишлеметата.Може и незначителен да е дефекта,но не може да мине за 1-во качество.И всичко това се продава на нашия пазар.Получавала съм от Ларедут блузки с дефекти( а и съм чела и за други такива случаи),произведени в България.Хора,които работят в този бранш са споделяли ,че им връщат и голяма част от партидата, именно поради тези причини.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 08:41 от unique-alna

# 272
Доста пазен адрес,и аз не го получих.

# 273
Момичета,
Къде шият якетата MONCLER?

Фирмата на приятелка на майка ми ги шие. Но вече сезонът отдавна е отминал. Иначе има и адрес в Пловдив, откъдето си купувам (почти) всички дрехи. Мога да ти го напиша на лично съобщение.
За сведение: много ишлемета в София, както и магазини на D&G /например/ и преди Paola Apsi са с ръчношити серии, шити от същата фирма.  Simple Smile

И аз ще помоля за адреса в Пловдив  Simple Smile

# 274
  • Sofia
Много ви моля и аз за адреса в Пловдив!!! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 275
Аз също не получих адреса - моля, ако някой го има да ми го прати на лични  Praynig .

# 276
  • Пловдив
Аз също не получих адреса - моля, ако някой го има да ми го прати на лични  Praynig .

Аз също.

# 277
  • Пловдив
Одил, защо не изпращаш адрес на никой  Rolling Eyes? В трескаво очакване сме  Mr. Green
По повод на ишлеметата /в магзина Бренд на пешеходния мост/ си купувам неветоятни марки. Оказва се, че едни от най-скъпите брандове използват Бг за работна ръка. Няма лошо, така и до нас достигат благинки за без пари - качеството и материалите са уникални. На някои си има етикет. На други етикета е скърцан - явно не са били одобрени, открит им е някакъв дефект и т.н. Има и такива - без етикет, но по модела се познават  Heart Eyes

# 278
Дами, извинете ме, но ходя и на работа все пак.  Grinning А пък някои тук все още не сме мами, а в ранните си 20години уикендите са натоварени. Сега ще отговоря на запитванията ви.  Mr. Green
А иначе етикетите ги махат, защото са напълно забранени за продажба.  Simple Smile

# 279
  • Sofia
Здравейте,
и аз на опашката за адрес, за София, ако може, разбира се.

# 280
  • София
Стига разводнявахте темата, ако обичате. Може да помолите за адреса и с ЛС, а не 20 еднакви поста за едно и също. Peace

# 281
Ако някой е от Пловдив - другия уикенд можем да се срещнем организирано, тъй като аз ще ходя да си взимам някои неща от мястото, за което бях писала.  Simple Smile

# 282
Включвам се с магазин за мъжки костюми - Bitsiani (и бг марката Теодор) - шият ги в завод Мизия-Плевен, а в София имат магазин на ул. Цар Самуил 93. Пресечка е на Тодор Александров, магазинът е в дясно ако се движиш в посока към Пиротска. Цените им са убойствени - панталони по 20-40лв., сака от 30 до 60лв., костюми по 150-180лв.

# 283
  • София
Включвам се с магазин за мъжки костюми - Bitsiani (и бг марката Теодор) - шият ги в завод Мизия-Плевен, а в София имат магазин на ул. Цар Самуил 93. Пресечка е на Тодор Александров, магазинът е в дясно ако се движиш в посока към Пиротска. Цените им са убойствени - панталони по 20-40лв., сака от 30 до 60лв., костюми по 150-180лв.

Благодаря! Ще посетя скоро време. Търся нещо по-официално, че нямам ...

# 284
luss, има само мъжки костюми, дамско не шият откакто е почнала кризата.

Общи условия

Активация на акаунт