Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Какво е маслото на Икаро и как се използва по време на бременност?
Какви са симптомите на конюнктивит и как се лекува?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Какво е маслото на Икаро и как се използва по време на бременност?
-
Какви са симптомите на конюнктивит и как се лекува?
-
Какви са признаците на оригване на бебето преди и след кърмене?
-
Какво е мнението за леките раждания?
Желая ви много да се радвате една на друга! 

(как става това, не мога да си го представя), но пък и упражненията не са рудни. Едното беше 5 пъти да си "глътнеш" стомаха и да zадържиш 5 секунди, другото да си повдигнеш 5 пъти таzа въвъ въzдуха и да zадържиш... Ама след раждането ще видим кое как. Шейли, предполагам, че ти имаш опит с такива неща. Кажи, стигат ли силите zа такива упражнения след раждането?

не съм купувала таквиз неща от сто години... Та си харесвам едни на Дюрекс в бледо зеленко... Купувам и излизам от аптеката. Обаче решавам пътьом да зачета какво съм купила. И установявам, че съм взела презервативи за "изпепеляващо усещане". С лидокаин за удължаване на акта и с ментол за пустото "изпипиляващо усещане". Та не мога да сваря да се връщам в аптеката да ги сменям
(това съм запомнила от тук, някой да ме поправи, ако греша).
...непознаха нашите познати че таткото като тръгне и аз ще започна да раждам