AVON- обсъждане на продукти-8

• 22 501
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте Simple SmileИскам да Ви попитам този молив за цялото лице 3 в 1 от стрл 35 от 14 каталог дали е хубав. Една приятелка ме пита за него обаче не съм го ползвала и незнам какво да й кажа Rolling Eyes  EmbarassedМерси предварително Simple Smile

# 211
Струва ми се , че обсъждахме вече този аспект на нещата преди време. То като се завъртиш сега всичко е вредно и което го ядем и което го дишаме и с което се мажем. Като добавиш и наличието на генетичен фактор - едни са младолики, други независимо от полаганите грижи просто изглеждат "зрели ", да споменем и наличието на подкожна мазнина - ако се  стремиш да си (както казва майка ми) като пушена скумрия щеш не щеш бръчките се появяват по видимо по сравнение с по-закръглените дами на същата възраст...
Просто всичко е въпрос на компромис и избор...

П.С забравих да спомена че и на кутиите с цигари пише какви ли не страхотии но огледаш ли се всички димят...

# 212
  • гр. Пловдив
момичета имам въпрос,майка има скоро рожден ден и искам да й подаря нещо което наистина се бори с бръчките за да я изненада приятно,коя от сериите на anew e пo eфикасна и кой продукт-anew clinical или anew ultimate,помогнете в избора
И аз върло се интересувам от отговора.  eat

# 213
Стики беше писала за някой от кремовете, но просто в момента не се сещам кой точно ooooh!
Беше споделила, че заличава бръчиците и торбичките под очите...
Дано се появи и да сподели, че аз не помогнах особено...

# 214
  • USA, Steak State
Май беше за Аню Клиникъл,този беличкия

# 215
В момента има много добра оферта в К 14 на стр 8-9 Лифтинг на околоочния контур-очен крем от който съм много доволна и към него има подарък Концентрат срещу дълбоки бръчки. За тези пари получаваш два продукта, а за такъв подарък мисля, че си заслужава.

# 216
Първо да благодаря на брадата за отговора!   bouquet
Питах, защото вече спряха всички топ лакове и може би това е един от заместителите. Thinking

........... Но в сайта Skin deep прочетох, че тоник с почти същото име  Тrue pore fection Skin Refiner Tonic е с оценка за опастност 9 от 10 възможни. Оттогава ме е малко страх и не съм го поръчвала. .....

Този сайт е направен като гледам от любители на козметиката като нас долу-горе.
Не знам точно чии интереси защитава, но определено получава нещо за това. А и си спомням, че според него най-опасни бяха лаковете на Ейвън.  #Crazy

Едно полезно мнение за този сайт -  #114 на Козметика без парабени http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235810.msg8721101;topicseen#msg8721101

момичета имам въпрос,майка има скоро рожден ден и искам да й подаря нещо което наистина се бори с бръчките за да я изненада приятно,коя от сериите на anew e пo eфикасна и кой продукт-anew clinical или anew ultimate,помогнете в избора

Първата серия е алтернатива на някои терапии като лифтинг, ботокс, химически пилинг. Най-новият продукт е филър за мимически бръчки.

А втората е за жени с по-зряла кожа. И според мен тя ще е по-подходяща за майка ти (ако вече има бръчки). Ако е с по-млада кожа, може и Anew Alternative - тя е за първите признаци на стареене.

.:.Stef.:.  да, за сенки под очите съм доволна от околоочния именно на Anew Alternative. Но не спя ли достатъчно, и той не ми помага.  Sad

В брошура 14 има невероятни оферти на Anew. Сега е момента да се опита от тях!  Sunglasses

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 23:08 от Стики

# 217
bradata, на коя дата е следващата поръчка по кат.13?

# 218
Доста добър метод за разкрасяване от момиче, използвайки продукти Avon-http://nomer2.com/video/sChCNal88vw/nought-to-nautical-sexy-make … k-for-summer.html

# 219
Момичето използва продукти на MAC Rolling Eyes
Има и пълно описание на ползваните продукти, над клипчето...

# 220
  • Burgas
Здравейте Simple SmileИскам да Ви попитам този молив за цялото лице 3 в 1 от стрл 35 от 14 каталог дали е хубав. Една приятелка ме пита за него обаче не съм го ползвала и незнам какво да й кажа Rolling Eyes  EmbarassedМерси предварително Simple Smile
[Аз го имам и сам много доволна.Доста е траен и в сащото време леко мазен моят е цвят blush и маи е наи наситен Peace/quote]

# 221
Извинявам се ако някой вече е питал същото, интересува ме мнението за йогуртите.

# 222
  • Стара Загора
Извинявам се ако някой вече е питал същото, интересува ме мнението за йогуртите.

Доста хора ги харесват. Гъсти са, с траен аромат и правят кожата мека и хидратирана. Това е моето мнение.

# 223

Доста хора ги харесват. Гъсти са, с траен аромат и правят кожата мека и хидратирана. Това е моето мнение.
Благодаря!

# 224
  • София
Иначе, за бръчиците, абсолютно гарантирано, препоръчвам отново Концетратът с бохилурокс (който сега е подарък при закупуване на друг продукт от Anew Clinical) , който ми заглади всички появили се бръчици, след около месец и половина ползване.

Много ли е силен? Искам да го взема за майка ми, но тя е със суха, чувствителна кожа.  newsm78

Доста добър метод за разкрасяване от момиче, използвайки продукти Avon-http://nomer2.com/video/sChCNal88vw/nought-to-nautical-sexy-make … k-for-summer.html

хмм, това червено червило нещо не се връзва според мен. очите- добре.

Общи условия

Активация на акаунт