Отговори
# 105
  • Бургас
Елиска забравих да ти благодаря за темата с памперсите,че и аз съм в голяма чуденка.
Днес си говорих с моя приятелка и тя ми препоръча Памперс.
Само него ползват вече два месеца и малкият е добре с тях.

# 106
Това с подаръците го чувам за първи път...   Money

Минала съм се веднъж значи  Crazy Лошото е, че аз обичам не толкова подаръците, а по-скоро изненадата... А мъжо ми никога не може да отгатне какво искам  Twisted Evil

Ама букетът си е задължителен!

# 107
  • Бургас
Фиил то и моя не се усеща fight,
ама за почти 10г откакто сме заедно аз му свикнах и си казвам какво искам направо. smile3521
Той се чуства в чужди обувки като дойде момента с подаръците и аз му съчуствам и го улеснявам. smile3503

# 108
  • Варна
Изчетох ви! .... newsm68

ИнчеHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Пуки, честита ти покупка!

Аз ходих до "ген. Колев" да търся магазина за възглавничка, по съвет на Госпожицата (Благодаря за което) Намерих си за количката, но калъфките са само от хасе и много шарени...  Не ми харесват нещо! Някой да знае къде има белички (може и друг цвят), но памучни или трико....   

Взех си и подложка за количката - както казва една моя приятелка "напикавник", но двоен т.е. за цялата количка...  Simple Smile

Подаръци и аз не съм получавала ... Но пък само до това ми беше тогава... Аз едва ходех и много се радвах, че си тръгвам от болницата!

Фиилл Ю, ходи ли до АГ-то? Нещо ново?

# 109
  • София
Здравейте момичета!
Аз ако знаех, че така сте се разписали нямаше да се мятам в леглото, а щях тук с вас да си вися снощи..
Ина - малко късно, но да ти кажа, че много ти съчувствам за стреса и ядовете  Hug
Еличка - в четвъртък ще отида към 10.30, щото Христова по-рано няма да дойде,  та надали ще се уцелим
за съжаление..  Sad
Северинка - и аз знам, че е добре месо да се яде, макар че на мен хич не ми се яде..
А за секрета от дупето - и аз много искам да знам какво търсят там?..
За подаръка - не знам, аз не съм чувала такива неща, ма ще преговарям сега  Mr. Green

# 110
Изчетох ви! .... newsm68

ИнчеHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Пуки, честита ти покупка!

Аз ходих до "ген. Колев" да търся магазина за възглавничка, по съвет на Госпожицата (Благодаря за което) Намерих си за количката, но калъфките са само от хасе и много шарени...  Не ми харесват нещо! Някой да знае къде има белички (може и друг цвят), но памучни или трико....  

Взех си и подложка за количката - както казва една моя приятелка "напикавник", но двоен т.е. за цялата количка...  Simple Smile

Подаръци и аз не съм получавала ... Но пък само до това ми беше тогава... Аз едва ходех и много се радвах, че си тръгвам от болницата!

Фиилл Ю, ходи ли до АГ-то? Нещо ново?

Ели, не успях да стигна до там... Но мисля утре на спокойствие да изровя телефони и да звънна да питам... Ако не - друг начин ще намеря...

Ако някой друг като мен смята да си купува възглавничка против рефлукс от Premaman (Варненското), да знаете - няма. Днес ходих до магазина и до началото на октомври със сигурност няма да има. Взеха ми телефона и ще се обадят ако докарат, защото носели по малко и свършвали веднага  Rolling Eyes Ако знаете, къде другаде се продават, свиркайте! Whistling  Hug

# 111
Малко снимчици от мен
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=283501
стари и нови. Днес си получихме количката, за което бях много щастлива.
Обаче имам други проблеми доста сериозни в къщи и хич не съм в настроение да пиша.

Целувки на всички, гушки и много усмивки

# 112
  • Варна
Елиска забравих да ти благодаря за темата с памперсите,че и аз съм в голяма чуденка.
Днес си говорих с моя приятелка и тя ми препоръча Памперс.
Само него ползват вече два месеца и малкият е добре с тях.

Дано нямате проблеми, аз с моята госпожица от родилното почнахме ПАМПЕРС и тя постоянно беше подсечена! Нищо не и помагаше, ама и аз не се усещам, че може да е от тях... и купувам мазила и вазелинчета ... (луда стресирана мама #Crazy) После почнах ЛИБЕРО и с тях нямахме проблеми вече! Взимала съм и ХЪДЖИС, но после ги промениха ...  newsm78

# 113
nevidimata количката е страхотна  Hug А роклята  Heart Eyes
Желая ти бързо разрешаване на проблемите и повече хубави моменти Hug

# 114
  • София
Момичета, взех си изследванията, ама не са никак добри. За два месеца пиене на желязо хемоглобина ми се е качил от 102 на 105, което не е нищо. А докторът каза, че при раждането трябва да е минимум 110. Не знам как за 3 седмици ще успея да го кача толкова. Приемам всякакви съвети за вдигане на желязото  Praynig Трикси, ти мед със сусам ли си беше правила?
Като за капак имам бактерии в урината. Цяла бременност не съм имала проблеми, а сега на края ми се струпаха. Направо съм много отчаяна, седя си и си плача  Cry Cry Cry
Някой знае ли какви са рисковете за родилка с нисък хемоглобин?

Sev,
аз имах нисък хемоглобин - 104 преди 2 месеца. Но не ми помогна Малтофера. Смених го със Сорбифер Дурулес и на следващия месец беше 115. Просто с Малтофер и Тотема не може бързо да се напълнят депата.
Аз пих Сорбифер Дурулес сутрин и вечер по едно.
Друго желязно хапче, което да ти вдигне бързо хемоглобина не знам да има.

Привет на всички!
...
Някой от вас мисли ли да ползва слинг?
...

Cappucino,
Да, аз ще ползвам! Ако се интересуваш питай, до колкото мога ще те информирам!

# 115
  • Бургас
Елиска и аз така съм чувала,но почвам с Памперс и ще видим какво ще стане.
В последствие ще се разбере дали това са нашите памперси.

Невидимче роклята е сладурска,а количката изглежда стабилна и удобна-Честито.

# 116
  • на Земята
Привет и от мен. Много е тъжно това с тези прелюбодейци. Дано жената намери сили за напред. Пази Боже от такива мъже.
Къде се загуби Параход, че ми липсва?
За покупките-имам още да попазарувам,но от към дрешки съм добре. Остава кошарка,количка и някои дреболийки. Количката ми е последна грижа,защото тя ще потрябва последна.
Това е за сега от мен.
ще чакаме снимки от варненки.
Лека вечер на всички. Hug

# 117
Такааа, заредих се със свинско, с цитрусови плодове и сусам. Започвам още от тази вечер моята "желязна диета".

shivani, то и аз пих Сорбифер Дурулес малко по-малко от 2 месеца, но ефект почти никакъв нямаше. Само дето аз го пия само по веднъж дневно по предписание на лекаря.

За памперсите (дали писах или не, не си спомням, ама най-много да се повторя) - мисля да стартираме с Pampers Sleep & Play, пък впоследствие ще видим с какво ще продължим.

# 118
  • София
Невидимата, много са ви хубави покупките. Честита количка! Надявам се скоро  неприятностите ви да отминат. Ако имаш нужда от нас, знаеш къде да ни намериш  Hug

Сев, за памперсите както казах и преди има все различни мнения. Но попаднах на тема за Sleep and play  и майките, които ползват Pampers се оплакваха от тях. Май са някакво второ качество на марката, по-тънки, затова и били по-евтини от обикновените им пампита. Ако не си ги купила още може да го проучиш този въпрос. Аз мислех че това са нова подобрена серия, но явно греша. Накрая купих от обикновените.

Пуки, аз като пуснах онзи линк с твоята придобивка, та се загледах и взех че поръчах още два комплекта чаршафи  Crazy Чудя се 4 бр. не са ли много ама карай, добре че матрака ще се ползва повечко години, че да ги износим.

Неди, ти тая маслинена перла май отдавна я сънуваш. Я дай координати на мъжа ти да му подшушнем. Или докато спи го обработвай с внушения  Mr. Green
За подаръци не съм чувала от майките покрай мен (те не че са много). Но има логика бащата да благодари за усилията че сте му износили и родили детето. Аз също смятам, че не платих малка цена с това 9 месечно лежане, но и нашия татко видя голям зор. Чак си мисля че искам по-скоро аз да му взема нещо за да го зарадвам. Толкова добре се грижи за мен и гък не е казал.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 21:35 от mylili

# 119
  • Варна
Невидимата, последната снимка много ме изкефи. Laughing Я ми обясни обаче на какви закачалки ги слагаш, защото и аз исках така, обаче са много големи стандартните закачалки за бебешките неща.

Фиилл Ю, сина ви на кого мяза такъв рус? Сега се загледах че вие сте тъмнокоси, а той рус.

Общи условия

Активация на акаунт