Отговори
# 90
Инче, честито количка най-после. Доволна ли си, като изключим цветовото разминаване с твоето желание ?
А за колата дано ви дадат добро обезщетение, бъдете настоятелни и нахални дори, напомняйте за себе си  Peace. В компанията на мъжа ми практикуват следното - вкарват колата в сервиз и ремонтират всичко повредено след инцидента. Смея да твърдя, че клиентите им са много доволни вече години наред, другите застрахователи в града започнаха да работят по същия начин. Исках да ви се изфукам с мъжлето, щото той го въведе като практика  Sunglasses
Търновки, големи сте красавици  Heart Eyes. Ама къде ги намерихте тия пържени филийки на заведение  Joy

# 91
alliss3, доволна съм за количката))) вече свикнах с новият й цвят)))... Дано платят повече тези гадове, то кофтито е че ние нямаме каско, само гражданска... но онзи дето ни блъсна ако трябва и до съд ще стигнем, но си искам оправена колата, ако ще собственоръчно да ми я направи  #Cussing out

# 92
  • Варна
Петък може и аз да дойда на срещата ама не обещавам. Зависи как се чуствам, а и от мъжа ми ще ме хвърли ли до там. Мноо съм важна понеже, на такси не се качвам.  Mr. Green Шегувам се, ама наистина точно сега като съм бременна, ми се драйфа като влязох два пъти в такова. То мръсотия и миризмииииии ooooh!
Пък и още нещо има.Често взе да ми се случва като тая сутрин да сомнамбулствам и после спя до обяд.
Хихи, ама тая сутрин ако знаете като станах в 5 часа,кво правих Joy. Взех масажора и си разтривах един час сванатия задник и десния крак че ме болеше.Ама ми мина де.

# 93
Много мрачна тема сте заформили този път.Не ми харесвате така изобщо.
Инче, HugИ гадости се случват,дето викат по американските филми.
Малко снимки ви пускам от срещата в Пловдив.Галакса има да добавя.
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=265698&pid=7505618
Варненки,ако сте се видяли чакаме снимки да сравняваме тумбаци.
Май ще правим конкурс за селски комшии- нашите са от най-селските.Последната им изцепка беше пияндурски купон ,който започна в 12ч и завърши в 6ч сутринта.Обещах си ,че отсега нататък няма да се разправям с тях и с добро както да сега.Полицията е за това.
Айде целувки и стига с тези лоши новини.

# 94
  • Бургас
Мис стахотни сладурани сте.пу-пу Hug

Най-накрая се показахте.
И сте като маникенки нагласени
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
5-букетчета за пет страхотни мамчета.

Ради как мина прегледа?
Младежа заел ли е правилната позиция?

# 95
  • София
Здравейте! Изчетох ви.

За желязото-при бременните е нормално стойностите да са по-ниски, но мисля, че под 100 не трябва да се пада.

Аз също имах предписана Тотема, но я спрях, защото от нея се запичам, а с тия хемороиди  не смея да допускам такива неща. Аз сега се притеснявам да не ме накарат да раждам секцио заради тия хемороиди. Някъде четох, че ако са обострени не може да се ражда нормално. Нямам идея как ще напъвам с тия гадости, така ме болят.  Tired Още не съм говорила с лекарката, ще видим.

Отивам да гледам снимките от срещите и новите ви придобивки.

# 96
alliss3, доволна съм за количката))) вече свикнах с новият й цвят)))... Дано платят повече тези гадове, то кофтито е че ние нямаме каско, само гражданска... но онзи дето ни блъсна ако трябва и до съд ще стигнем, но си искам оправена колата, ако ще собственоръчно да ми я направи  #Cussing out
По принцип би трябвало дружеството, в което е сключена неговата гражданска да ви оправят колата, а после те ако искат да си се разправят с него и да водят регрес, ако има причини (примерно карал е пиян). Но като чета, че сте няколко пострадали коли и като знам как се надцакват компаниите да занижават тарифите по гражданската само и само да привлекат повече хора, а по-ниските тарифи означават логично по-лошо обслужване после ако ти се случи инцидент (както на вас).......дано не ви се налага саморазправа с виновника, стигат ви толкова неприятности  Peace
Сев, мерси за темата за желязото, изчетох я цялата и полезни неща са писали момичетата  Hug
Пловдивчанки и те красавици, абе наше лошо нема  Party

# 97
Ой едвм успявам да ви изчета,днес направо сте се развихрили.Съжалявам много за неприятните емоции които сте имали ,добре че не е станало нещо по-лошо .Сега не се ядосвайте за нищо,пазете се  исамо да се молим да сме живи и здрави !
Моя сладурко май няма намерение да се обръща,седи си дори в същата поза и само се понамества от време на време,ама иначе е добре,пораснал е тоновете и водите са в норма,засега сме за секцио пък то божа работта не се знае до края какво ще стане.
Пазете се прегръщам ви и отивам да спретна нещо за вечеря че ще имаме гости а аз цял ден скитам по доктори.

# 98
Какво мислите по въпроса с подаръците за раждането? Изобщо нормално ли е да се прави подарък от таткото на майката по този повод?
Свекърви и подобни подробности от пейзажа ги скипвам. Аз лично поради ред причини подобен жест от тази страна не очаквам.

# 99
  • Варна
Barabina, темата с подаръците я нищихме веднъж  Simple Smile. На мен на изписването мъжо ми подари златна гривна /предполагам по съвет на майка си, щото хич не е от досетливите, пък тогава беше и под голям стрес/, моите родители ми подариха златен пръстен. Аз лично не държа на подарък, все пак раждам моето дете, не че е лесно, но го приемам за нещо естествено и най-големия подарък за мен е детето ми да е добре.

# 100
Сори, пропуснала съм темата с коментарите. Забравете.

# 101
Ами аз не мисля че ще ни стане нещо ако пак го обсъдим и без това има теми които ги обсъждахме хиляди пъти а и аз съм изпуснала тази  Wink Laughing
На мен свекърва ми ми подари страхотни обеци а мъжа ми огромен букет.След това разбрах от една позната че се купувало нещо златно за спомен на майката Peace

# 102
О, аз се точа за лаптоп, ама сега с тази кола май няма да ме огрее  Rolling Eyes Но какво пречи да се подари нещо, било то и букет. Вярно е, че бебчо е най-големият подарък, който и двамата взаимно можем да си направим, но останалото е като нещо допълнително  Laughing

# 103
  • Варна

Естествено че няма проблем пак да обсъждаме темите.. нали все нещо трябва да пишем  Wink /пък и така някои мами може да си изкрънкат големи подаръци от татковците - покажете им темата без да искате  Mr. Green/.
Те букетите май са нещо като задължителни.. дава се букет на акушерката, която подава бебето и на майката.

# 104
  • Бургас
Няма нищо лошо в подаръците,а даже напротив.
Аз например не бих отказала перлено бижу,че са ми слабост.
С удоволствие бих се закичила с един сребърен пръстен с маслено залена перла.
Но ще видим бюджета дакъде ще стигне.
Иначе и на букет от маргаритки съм доволна.
Милото си свърши "работата"като направи бебока.
Затова аз съм му задължена и май аз ще му взема нещичко да го зарадвам.

Общи условия

Активация на акаунт