Отговори
# 75
Благодаря отново на всички за успокоителните думи, много държа на вас, да знаете  Hug Hug Hug

Забравих да ви кажа, че видях Сисанка в МД. Тя е добре, коремчето и расте и всичко е ОК с нея.

Великотърновската групичка, макар и малка, е много симпатична и усмихната  Heart Eyes

# 76
Добър ден  Hug

Аз вече втори ден прекарвам в леглото с няколко ставания за похапване  Embarassed отдавна не ми се е случвало, а вечер пак си спя.Хич не съм от поспаливите по принцип...

*Pukanka* честита покупка  Simple Smile
Аз за количката нищо не съм си взела освен едно порт бебе дет още го чакам Crazy

Severinka недей да се ядосваш  Hug , това няма да помогне, и аз не мисля че ти е кой знае колко нисък резултата, а за бактериите трябват още едни изследвания. За желязото това някъде го пишеше и го пействам:

"и е важно не само да ядеш храни, богати на желязо, но да има и такива, които способстват усвояването му.  За целта - повече дроб (пилешки, свински, телешки), телешко месо, сурови ядки (бадеми, орехи), риба (по-добре без тон, меч, акула), пресни чушки, малко миди и стриди (много желязо, но не трябва да се ядат често по време на бременност) и след всяко такова ядене по един прясно изстискан сок от портокали, грейпфрути или лимон за усвояване на желязото.  Помага. "

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 16:16 от adina

# 77
Манана, селянията е по-силна от нас... що-годе възпитаните хора - убедих се многократно това лято. Просто, селяните се множат, а интелигентните хора бягат надалеч  Sad Това, което можеш да направиш е пълен ignore, просто не си късай нервите и не се натоварвай с негативна енергия...

Бидапет, ето видя ли! Не можело да се обърне! Я да не ги говорят такива тия доктори! На една състудентка дъщеричката й се е обърнала няколко часа преди да роди... даже са я гледали 2 пъти за един ден на ехограф - първият път е била седалищно, а втория се е обърнала вече... за изумление на докторите Simple Smile Много се забавлявам като се сетя за тази случка  Laughing

Нинка, моят мъж си дойде 4-5 дни преди да се роди бебето (12 дни преди термин) и го изчакахме - и двамата... Настройвай се да не раждаш преди да се върне  Peace

Хеленка, мерси за инфото!  Hug  Ще пиша на другата добричка мама Syconium да тръгнем заедно евентуално...

Анален секрет и аз пусках вчера. Гадничко си е да си бъркаш със суха клечка там, дере, ама дано съм си я взела правилно... Та за какво се взима този секрет, нали няма от там да го раждаме?  Crazy

Капучино, на срещата ще обсъдим слинговете. Каня се да си шия и аз, ама засега нищо не съм предприела...  Embarassed

Пуканка, няма ли да дойдеш на срещата?

Сев, ще го вдигнеш този хемоглобин, има време. Хапвай повече от храните, които са ти казали момичетата Peace

На мен пък вчера ми измериха кръвно 135/100, което за мен си е невероятно  Shocked При условие, че бях отишла гладна, жадна и че кръвното по принцип си е ниско, както и по време на бременността (100/90 на 60/70). Ама пих кафе след това и падна  Whistling Аз май съм на обратно... трябва да си проверя сърцето дали е отляво  hahaha

# 78
  • Варна
Северинка, не ти ли казаха да вдигнеш дозата на Сорбифера на 2 пъти по едно на ден, на мен така ми го предписаха, а и на указанието такава е препоръчителната доза за трети триместър от бременността. Аз някой път го пия, понякога забравям, ама ще видя другата седмица какъв е резултата. Не се шашкай - 105 не е чак толкова ниско, а и бързо може да се качи. Колкото до урината - пъро пусни втора проба /при мен е имало случаи на грешка/ и ако и тя се окаже с гадове тогава ще ги лекуваш. Те също не са страшни и бързо се махат. Аз с предната бременност много ги имах  Tired и се лекувах успешно с едни билкови хапченца.

Момичета, този слинг къде мислите да го ползвате зимата? Аз много ги харесвам и съм върл привърженик на кърменето, ама за зимно бебе някак си не мисля, че ще има приложение..

Пуканка, в петък го дават малко по-хладно, няма ли да можеш да дойдеш на срещата? Дано не ни мине котка път, голяма тумба с тумбаци се очертаваме  hahaha.

# 79
Ходихме сутринта до ДЗИ, описахме там каквото може, насрочиха ни утре час за оглед да дойдат до нас, че до там няма как закараме колата. Да видим дали поне 300 лв ще дадат мизерниците, а иначе като я гледам минимум 1500 лева и то със стари части ще отидат за дооправяне, а тя милата ми количка не струва повече от 3000 ((( старичка е на 13-14 годинки, ама... си ме возеше  Cry

Капарирахме си ето тази количка, поне това успяхме да свършим днес

http://www.vitodesimone.com/content/view/18/28

С бебчо сега се поуспокоихме малко... а и татито не ходи днес на работа и ни разходи хубаво в парка... сега милия спинка, че и на него му се събра.

Честито на мамите за добрите резултати, а на тез които им предстои стискам палци.

Сев, за желязото, хапвай повечко грах, зелен фасулец, май броколки... и важното да не се притесняваш... Пуки ти е казала, че над 90 е ок.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 16:14 от ina.gg

# 80
# 81
Пуки, я виж това  Mr. Green
http://bebcho.bg/bg/details.php?id=60

Хеленка, може и да има дни, в които да се разхождаме със слинг, пък и нали може да се ползва поне до 2 години... Аз даже си мисля, че през върлите жеги е по-неизползваем  Thinking

Каран, виждам, че си тук, ще дойдеш ли на варненската среща в петък?

# 82
Момичета и аз си итеглих първия епизод на хванати в изневяра. Такива работи се случват само се чудя дали е истина това. Ако е истина защо тя е рискувала бременна да разбира тези неща. В такова състояние незнаеш как ще риагираш.
Между другото капнала съм. Изпратих едните майстори /за ламината/ и сега чистя. А трябва да нереждам и дрехите в гардероба. Утре чакам другите които ще мажат. За целта довечера всички мебели трябва да се преместят в готовата вече стая. Лудница  #Crazy #Crazy

До неделя се надявам да съм свършила с чистенето и прането. Дано Дано

# 83
Много ми е трудно пътуването. Вече не съм в състояние, а и не мога да се оправя сама да шофирам във Варна. Освен това съм затрупана от чистене

# 84

http://www.vitodesimone.com/content/view/18/28

Само такава разцветка ли имаше? Аз искам в зелено на точки

# 85
Мамчета, ама този магазин Бебчо само във Варна ли го има, и на мен много ми хареса това зеленкото за количка... искам и азззззз.  Party

Купихме си и такова като връхна блузчица за комплтчето ни за изписване после ще го наснимам да ви се похвала да кажете мнение.

каран, значи има в мока (тази която съм дала линк), зелена, червена на склад май са им докарали една или две. Но се изчерпват скорострелно, тъй като завода в Италия е спял да ги произвежда, тъй като ще пускат нова колекция след месец-два и всичко е на изчепрване, като бъбъл блека, модела който аз исках с бяло естествено е свършил най-бързо, от моката в магазина имаха една и ние днес я капарирахме, но на склад продавачката каза, че имало още една или две. От зелената имаше една също в магазина, така че те съветвам ако искате точно нея да побързате. Правят и 5% отстъпка.

# 86
  • Бургас
Търновски мами сладурани много добре изглеждате пу-пу. Hug
А пък от филийките ми потекоха лигите.
Щом се прибера от работа и се мятам да си пържа и аз.
А щом и покупки сте направили е на това му викам чудесен ден.

Наде много е сладичко бодито и изглежда екстра мекичко.

Мамчета от Пловдив,а къде са ваште снимки моля?

Пуки и аз гледах тази подложка,но ми се стори много малка.
Да ти е честита и полезна. Peace

# 87
  • София
Инче, честито за количката! Май най-големия ти дерт отпадна  Simple Smile

На мен все ми е топло, постоянно ми се яде...като ланголиерите съм  Mr. Green

# 88
mylili, бе то едно оправиш, друго следва. Но от количката съм доволна, знам че беше писала за колелцата, но мен точно това ми харесва, че зимата с големите отпред, а лятото двойните и дръжката се върти, а не кошчето.

Сега е ред на креватчето и в този ед на мисли исках да питам за МАТРАЧЕТО... легълцето което сме си хаесали казаха че било 130/70, а матраче не знам откъде да вземем  Thinking

# 89
TTsvetySS, пиши по-честичко, като преди  Hug
И на мен ми е неприятно Cheaters, сина ми понякога си го пуска  Crazy. Приличат ми на нагласени историите и изкуствени реакциите, но не ми се вярва чак дотам да стигнат хората - да се излагаш пред всички по някаква причина, много пари може би  Thinking. Бълг. вариант не съм гледала и май ще го пропускам  Confused
Капучино, мерси за напомнянето, ще си изтегля Мамма Миа да го гледам, и аз си падам по разпускащи филмчета за добро настроение
Какъв е риска от ниското желязо при раждане, ако Сев знае или някой друг? Моето също играе нагоре-надолу, затова питам

Фийл, моята маникюристка за такова кръвно я пратиха в болница за наблюдение за седмица  ooooh!
Пък в пловдивския магазин-борса на "Вис Виталис" ако влезете ще ви се замае главата от сладурски неща - дрешки всякакви, спални комплекти, пелени и одеалца най-различни, комплекти за количка и за изписване. Аз лично съм много впечатлена от този магазин, макар сестра ми да не го долюбва. Цените са супер, единствено в шТъркел е леееко по-евтино, може би 3-4%. Аз си купих същата възглавничка от линк-а на Майли, без завивката, но сега забелязвам, че цвета й съвпада с този на пелената от комплекта за изписване, просто супер, случайно се е получило  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт