Подсъзнанието може всичко 2

• 78 782
  • 636
  •   1
Отговори
# 150
  • Добрич
pitt_76, искаш да кажеш снимки на хора и животни ли? Само личната снимка в средата. Идея нямам тогава какво да сложа за приятели, деца и брак. Някой може ли да ми подскаже?

# 151
Можеш да сложиш утвърждения, написани на ръка  Peace
Ами, трудничко е без хора...

В руските сайтове даже можете да си създадете интерактивна карта и да си я разпечатате
http://www.7sky.eu/kartasokr.php

# 152
Мдааа, не трябвало да се слагат снимки на други хора - това ми беше убягнало при първото гледане на клипчето  Thinking Добре, че pitt_76 обърна внимание на това.
Затова за моята карта аз реших следното - ще бъде със снимки и с написани желания - така също ставало казват в клипчето  Peace
Трябва да присъства и някакъв символ от рода на графичното изображение на Ом или самата мантра Ом мани падме хум. Обаче не ми стана ясно къде се слага въпросния символ? До нашата снимка в центъра ли?  newsm78

# 153
момичета, не започваме ли много да се отклоняваме от идеята за таблото? Мисля, си че имаме насоката , ако не е направено според това как някой го е казал дали ще има толкова голямо значение. Мисля, че е важна идеята - да вярваш в онова , което искаш без да се съмняваш. В последните няколко мнения вече прозира някакво съмнение.

# 154
  • Tам през Атлантическия океан
Наистина е важна идеята  Wink на желанията и вярата в тях   Hug

Все си мисля че тези които си имат вече от вълшебните карти  Hug не е нужно да правят нови  Wink примерно на въпросния 29.09. просто може да добавят ново желание или да затвърдят старо такова  Simple Smile

ИнаДинова не мисля че прозира съмнение  Wink това че на някой е по различна подредбата на картата и не е съвсем по фън-шуй не значи че нещата няма да се наредят , също не е задължително да има и карта  Grinning Всичко е в главите/мислите  ни  Peace

Вярвайте в чудеса,разчитайте и на  тях*  Peace

# 155
Според мен въобще не е задължителен фън шуй в случая, а просто пожелателен.

За Ом или символа, за първи път чувам, че трябва да присъства. Без хора не е чак толкова трудно, просто  не слагаш снимки, а ги рисуваш . Искаш дете например- рисуваш дете. Искаш любов- рисуваш един от символите на любовта или така, както я разбираш ти- цвете, роза, сърце... Искаш пари- лесно е. Искаш нова работа- рисуваш я, или едсни елемент, който говори за нея и който ще те накара, като го погледнеш да се видиш, че вече работиш тази работа. Искаш пътешествие до Индия- тука може и снимка. Това, което не можеш да нарисуваш го написваш с думи.   
Според мен е важно да е новолуние т.е да расте луната, а не да е пъвият ден от новолунието. Нали на новолуние  е хубаво да се постави ново начало, да започнеш работа, да заживееш в нов дом, но ненепременно на първия дом от новолунието.
Според мен  е по-добре да не се затрупва таблото с всички желания, а да се изберат най-важните, и след  това ново табло и другите. Навежнъж всички благини Wink

За туморите при животните. Имам куче, което днес водих в София на преглед и предполагаемата диагноза е тумор. Не знам кое го е причинило, но знам, че кучетата поемат отрицателната енергия на стопаните си и понякога кучето са разболява, за да не се разболее стопанина.  Аз не изоставих кучето си, дори когато бях сама с бебе, нито за миг не го оставих, преминах години и километри с него и то с мен. Сменяхме къщи, квартири, градове. Преживяхме много неща заедно, няколко пъти се разминавахме с най-лошото.
Виждам, че то е готово да се бори и иска да остане при нас.   animal037Сега е по-добре от сутринта. Болестта отстъпва. Посрещнахме я , ще я нагостим и ще я изпроводим с добро да си ходи.  newsm10

# 156
  • Добрич
darena, желая ти скорошно оздравяване на кучето.  Предполагам ,че след като можем да измислим утвърждения за децата си бихме могли да измислим и за кучетата си.

# 157
darena, пожелавам в най-скоро време да се оправи животинчето ти! Нека болестта да изчезне завинаги!!!
Щом ти го вярваш, трябва да стане! Такива са животинките, дават без да очакват отплата.
Имах травмиращи моменти с животни и ми е болезнена темата

Силно вярвам, че твойто куче ще се оправи!

# 158
  • around the world, where the heart belongs
Това вече с неслагането на хора ме обърка... и ми затруднява задачата.  Crossing Arms
Почти всички неща, които бях приготвила са с различни хора.. А къде всъщност пише, че не трябва да присъстват хора?

Мдааа, не трябвало да се слагат снимки на други хора - това ми беше убягнало при първото гледане на клипчето  Thinking Добре, че pitt_76 обърна внимание на това.
Затова за моята карта аз реших следното - ще бъде със снимки и с написани желания - така също ставало казват в клипчето  Peace
Трябва да присъства и някакъв символ от рода на графичното изображение на Ом или самата мантра Ом мани падме хум. Обаче не ми стана ясно къде се слага въпросния символ? До нашата снимка в центъра ли?  newsm78

Какво значи, че няма да сложиш снимки на други хора, но ще сложиш снимки  newsm78

# 159
В руските сайтове даже можете да си създадете интерактивна карта и да си я разпечатате
http://www.7sky.eu/kartasokr.php

Дори тук присъстват хора във възможностите за избор на картина.  Rolling Eyes

# 160
С хората и аз се обърках, навсякъде ги има, само в клипчето на рускинята дето обяснява как се прави карта изрично се казва, че не трябва да ги има.
Обаче е факт, че всеки човек си има енергийно поле и то неминуеме влияе.

Какво значи, че няма да сложиш снимки на други хора, но ще сложиш снимки  newsm78
Ще сложи изрезки от списания най-вероятно.

# 161
Това вече с неслагането на хора ме обърка... и ми затруднява задачата.  Crossing Arms
Почти всички неща, които бях приготвила са с различни хора.. А къде всъщност пише, че не трябва да присъстват хора?

Исках да кажа, че ще сложа снимки - изрезки от списания на неща, които искам да притежавам, местата, които искам да посетя и т.н. В този смисъл употребих думата "снимки"  Hug

# 162
Да, но все пак ми се вижда по-трудно да сложиш изрезка на предмет, отколкото човек, защото хората пресъздават емоциите, а не предметите. Примерно аз предпочитам да виждам бебе на картата, отколкото биберон. (нищо, че нямам скорошни планове за деца). Или група весели приятели, вместо хотел.  Rolling Eyes

А може ли да ми покажете къде мога да гледам това руско видео, че не мога да открия в предните постова за него.  Rolling Eyes

# 163
# 164
Мерси  Hug  Изгледах го, но руския ми не е много добър и не разбрах всичко  Embarassed Къде се поставя картата, може ли да се мести самата карта от едно място на друго, примерно да я прибирам в шкаф ако не искам да ми я гледат. Не разбрах също така ако искаме да направим нова или да заменим някоя част по нея , как точно се прави. Може ли да ми обясните.  Embarassed

(А за хората, не казва ли да не слагаме неизвестни хора, когато става въпрос за любимия човек или и това не съм разбрала )

Общи условия

Активация на акаунт