Бременност и солариум

• 15 496
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Хахахаха-Любима това за сметаната ми хареса newsm10  Само който е нямал манията по солариума,той не може да ни разбере,но по-добре да не се рискува,че ако му стане нещо на бебчо нчма да си го простя никога smile3518

# 46
и на мен много ми се ходи и едвам се удържам.не съм особенно сигурна,че е вредно ама няма кой да ми даде 100% сигурност,че е полезно.

# 47
Тази тема ми напомни на една реклама на хотел във Варна, която срещнах някъде из нета. Ставаше дума за това, че стаята имала голяма тераса, която можела да се използва за "естествен солариум"  Joy Joy Joy
Наистина не мога да разбера авторката на темата, която е ходила на солариум през летните месеци  newsm78 Зимата по-мога да го разбера, ама какъв ти е проблема да хванеш тен през лятото... не сме в Исландия все пак... или бъркам?

# 48
Чувала съм, че е вредно. Ако държиш - автобронзантите са безвредни. Аз на солариум не ходя, че имам слънчева алергия и там също ставам на петна, но от кремчета съм страшно доволна и имам хубав тен. Sunglasses

# 49
  • BG
За бременни НЕ.

# 50
Все повече се говори колко са вредни солариумите и как лъчите им съвсем не са безвредни както обикновено производителите на солриуми твърдят. Бременна не бих рискувала.

# 51
Бременна на солариум...............лоша идея според мен . Peace

# 52
  • Пловдив
И аз съм чувала че не е хубаво бременни да ходят на солариум  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт