"Ах каква мечта, МАРТ ще стават ЧУДЕСА"

• 13 880
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Варненки, понеже не се познаваме, не знам на кой как ще му е удобно през седмицата, за по-сигурно искате ли да се видим в събота, 13.09,  да кажем 16.00 ч.?

Кажете дали да резервирам местенца в някое заведение, или да се видим някъде около морската, за разходка и кафе?

# 76
Ох, много бързо пишете-едва смогнах да ви изчета  Grinning
Да ви кажа частно, тия болнични са ми пълна мъгла, но чух, че по време на бременността имаме право на 180-дневен болничен без да се брои 45-дневния преди раждане.Вярно ли е това?
А и не разбрах - как така взимането на болничен ще влияе на времето за платено майчинство...
А, и още нещо - какъв е този аблум?Къде сте го скрили?  Mr. Green

# 77
  • Стара Загора
Никита явно не си видяла началната страница на темата ни. Там ще видим къде пише нашите снимки има и потребителско име, сега ще ти пратя паролата на лични. Отваряйте си очите и вече лягам, че времето лети

# 78
Благодаря...иначе изчетох цялата 1-ва стр. с вс. дадени линкове и т.н., но някак това ми е убягнало

# 79
  • под кривата круша
Nagaina, събота 16ч. на мен ми е екстра. За мястото също нямам претенции-само да е хубаво времето и да не се затваряме още вътре. Да те питам за лекциите на 9м.-звъни ли се предварително и кога горе-долу?

# 80
И ние да се отчетем Hug
Бяхме на преглед и бебо риткаше и махаше с ръчички Heart Eyes
Изпреварваме растежа с една седмица и вече сме 15г.с. Peace
Моят лекар ми препоръча да започвам вече Пренатал-а по едно на ден и така Peace

За сега това е Hug

Целувки от мен, Елена и бебо  bouquet

# 81
Nagaina, събота 16ч. на мен ми е екстра. За мястото също нямам претенции-само да е хубаво времето и да не се затваряме още вътре. Да те питам за лекциите на 9м.-звъни ли се предварително и кога горе-долу?

Ами само първия път се звъни, но май не е съвсем задължително, може и така да дойдеш, няма да те върнат. Ако искаш потърси телефон, или аз като се прибера ще го видя в брошурите. А кога - няма значение. Аз се бях обадила да се запиша седмица предварително и пак ме нямаше в списъците, да знаеш Simple Smile

За мястото, ще изчакам и другите да се включат кой ще идва и да кажат как предпочитат.

# 82
  • София
veroniki, добре дошла сред нас!!! И моя термин е 18 март, ще се движим заедно. Виждам, че си и от София, може даже в една болница да раждаме... Ти ориентирала ли си се вече? Кой ти следи бремеността и къде мислиш да раждаш? Къде беше предния път с баткото?
rossykv честно казано все още не съм се замисляла къде ще раждам, защото си има доста време до тогава. Предния път бях в Шейново и съм доволна, та най-вероятно сега пак ще е там, живот и здраве.
 На лекар ходя при др.Герганова - едва ли си чувала за нея, не е някое светилище в областта, но аз съм доволна от нея, а и най-важното е, че ми е наблизо. При нея ходя по ЗК, а за фетална морфология имам час при Марков, но чак в началото на ноември. И на БХС ще ходя, но след прегледа на 24.09.
 slanceto , dideto браво за добрите новини за бебоците - само такива ще чакаме и от всички останали.
 Сега изчезвам - отивам да си взема златото от градина.

# 83
  • София
Гледам работата обсъждате, аз да си призная, и на мен май много-много не ми се работи, ама следващите поне 2 седмци ще имам адски много работа...  Embarassed Тъй, че няма място за мързел при мен....
DiVeNa, радвам се, че и вие сте участвали в Горчиво. Нищо, че не сте спечелили, важно е шоуто... Ама, вие как така два пъти даже? Simple Smile Че пак ми се доходи май  Embarassed
dideto, айде бе, мила, къде се изгуби. Липсваше ми  Hug Радвам се, че сте били на преглед и всичко е ОК.  Hug
Айде, пак се връщам на работа, че мене си ме чака.
Лека вечер на всички!

# 84
То май не е много за тук този въпрос, но да попитам за този БХС - кога всъщност е най-доброто време да се направи, защото получавам много противоречива инф., също така и за цената на това изследване. На 17.окт. ще ходя на УЗИ и след това ще ме пратят в Майчин дом за кръв от вената.Всъщност за едно и също нещо ли става въпрос -този БХС ли е изсл. за Даун или е за нещо друго?

# 85
  • София
veroniki, мерси за отговора ти... Така си е, има време до раждането... аз май много нетърпеливо попитах и за него...  Embarassed Иначе, я кажи в коя седмица ще ходиш на ФМ? На мен ми казаха, най-добре към 22 г.с. И аз искам при Марков да се запиша, но знам, че много се чака май, та се чудя ти колко предварително си записа час при него. Аз съм в 13та седмица, и май не е зле вече да запиша час, въпреки че до 22 ра седмица има много време.... Дали отсега да звъня, как мислиш? Иначе, на БХС май ще ходя в 16 г.с. - така ме посъветваха, пък и чакам да ми мине следващия преглед на 06.10.

# 86
Здравейте момичета,
Да се присъединя и аз към момичетата които са участвали в предаването "Горчиво".Ние участвахме в началото на годината и също спечелихме,Ива(асистентката на геро) ни каза че след лятната ваканция отново може да участваме.Така че дерзайте.
На бъдещите булки мога да предложа услугите си,аз работя в един каталог за сватби и разполагаме в редакцията с много адреси и контакти,та ако някой има нужда от помащ,насреща съм.

За д-р. МАРКОВ,някой може ли да ми каже къде преглежда и каква е цената?
хубав ден на всички  bouquet

# 87
Здравейте, мами   bouquet
Аз утре съм на преглед (втория до сега) и съм доста притеснена  Rolling Eyes . Тази нощ ми стана много лошо и ставах да  Sick . После имах едни болки долу ниско, но ми мина.
До сега никакви изследвания не са ми правени. Има ли такива, за които е вече късно?

# 88
Здравейте и от мен Simple Smile
Ето че и аз се завърнах от прегледа, продължил повече от час-всичко е наред, бебо още повече е пораснал и според лекарката даже изпреварваме седмиците-т.е. вече сме в 15 г.с.Бебчо не спря да шава, ту си протягаше ръчичките, ту краката  Heart Eyes Много мила картинка Hug.Матката ми е с нормален тонус, обиколката на корема-86 см., тазометрията-също в норма.Има нещо което ме притесни....значи два-три месеца преди да забременея,лекарката пр и която ходя на частно ми откри малка кистичка на левия яйчник, която набързо излекувахме с хапчета и вече нямаше следа от нея.Сега пак се е появила, но според тази лекарка това било нормално явление, което по НИКАКЪВ начин не влияело на бебето, и била с много малки размери 26 мм, а имало жени с по-две три кисти и по-големи размери ShockedС напредването на бременността щяла да изчезне от само себе си.Някой има ли информация относно такъв случай и има ли за какво да се тревожа...?Така или иначе като отида другата седмица при частната лекарка ще я попитам.. newsm78
Иначе вече имам бележки за изследвания.Тя ми направи цитонамазка, която е в нормали норми(след като я занесох в лабораторията, след 15 мин. ми казаха резулата Peace)Също така микробиология, и утре ще ходя на гладно да давам кръв и урина.Ами това е, надявам се всичко да е наред Peace
Честити хубави новини на Слънцето и didetobouquet

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 17:44 от Белла

# 89
  • София
*Nikita*, мила, не се притеснявай - за тука си е този въпрос, защо да не е за тука... Аз също попадах на много противоречива инфо относно това кога се прави БХМ и малко се бях шашнала. Затова, се допитах до 2 мнения на АГ-та (високо ценени от мен и много препоръчвани) и те и двамата независимо един от друг ми казаха между 16-19 седмица... Реших да не го мисля толкова и да им се доверя и съм решила БХС да го правя в 16-17ма седмица... Ето ти един линк: http://www.lmpbg.org/downloads/DOWN_BLANK-2.doc от сайта на Национална генетична лаборатория, София (Майчин Дом, ет. 14): www.lmpbg.org
За ФМ, също много се чудех, веднъж ли, три пъти ли както уж съветват в повечето сайтове... моя доктор каза, ако искаш и 100 пъти я прави, то ако всичко си е ОК, според неговеднъж било напълно достатъчно... Та, и за нея се поуспокоих и съм решила да я правя в 22-23 седмица.
http://www.lmpbg.org/downloads/FETAL_MORF.doc
poli+, браво и за вашето участие и победа в Горчиво. Незнаех, че ако си бил веднъж, може пак да участваш  Thinking
Белла, много се радвам за успешния преглед. За кистичката, щом докторката ти е казала, че е нормално явление, което по НИКАКЪВ начин не влияе на бебето, хич не се притеснявай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт