Къде спортуват нашите деца?

• 259 600
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 290
  • На остров
Оф, психиката, мотивацията и амбицията въобще не зависят единствено от това дали детето спортува, айде стига глупости  Stop
Да едното няма много общо с другото.

faster bullet  Не зависи само от начина на презентация просто има деца и хора, които това не ги привлича.

# 1 291
Оф, психиката, мотивацията и амбицията въобще не зависят единствено от това дали детето спортува, айде стига глупости  Stop
Да едното няма много общо с другото.

faster bullet  Не зависи само от начина на презентация просто има деца и хора, които това не ги привлича.

Да не ги привлича ако няма избор - разбирам. Но има хиляди спортове и възможности... не мога да разбера, толкова ли е трудно  newsm78

# 1 292
  • На остров
Да трудно е, просто нищо не иска да тренира сериозно...Предложила съм какво ли не..на сила хубост не става...

# 1 293
Не съм много запозната с историята на темата, съжалявам.
ima, пробвала ли си с танци... Изразходва се много енергия и е забавно.. Hug

# 1 294
  • София
Верно на сила хубост не става. Децата са отделни личности и имат свои (различни от нашите) предпочитания и способности. faster bullet , едва ли можеш да накараш всяко дете да ходи с желание на уроци по пиано или да решава състезателни задачи по математика, като му презентираш ползите от това.
Малко ще се отплесна сега - колко ли хубаво би било, да имат маси за тенис и въздушен хокей в коридорите на училището; в училище да имат поне по 1 час физическо на ден и 1-2 часа време за игра; да могат да влязат да играят футбол в салона ако времето  е лошо навън. (Това е една нормална физическа активност, която ние, родителите, за съжаление няма как да осигурим) Вместо това в училище се наказани, защото тичат, а в час по физическо провинилите се наказват да седят на пейката...

# 1 295
Във френската като минавам всеки ден - точно това виждам - маси в коридора и деца си джиткат  Peace

# 1 296
  • София
Във френската като минавам всеки ден - точно това виждам - маси в коридора и деца си джиткат  Peace
еха, супер! Незнах, че има. Ако знаете да има подобна грижа за децата и в други училища пишете.

# 1 297
Такива маси във Френската имаше и преди .... ужасно много години. Grinning

# 1 298
  • На остров
Елл тук е точно така има много маси за тенис в коридорите, децата играят поне един час на ден навън футбол или баскет..в обедната почивка..лошото време не проблем..физическо имат 2 на седмица по 1.3 астрономически час..и се редуват различни видове спорт всеки път.

.

не го влече иначе са голям хит тук танците от типа хип хоп, стреет и тн точно за неговата възраст..но  Laughing

# 1 299
  • София
Елл тук е точно така има много маси за тенис в коридорите, децата играят поне един час на ден навън футбол или баскет..в обедната почивка..лошото време не проблем..физическо имат 2 на седмица по 1.3 астрономически час..и се редуват различни видове спорт всеки път.

.

не го влече иначе са голям хит тук танците от типа хип хоп, стреет и тн точно за неговата възраст..но  Laughing
Къде е това тук? Някоя европейска държава?

# 1 300
  • На остров
Да за Швеция говоря Simple Smile

# 1 301
  • Там, където ме обичат
Блазе на Френската гимназия.
Да вземат директорите на другите училища да препишат идеята newsm78

# 1 302
В ПМГ-Бургас също имат маси за тенис от няколко години, опашка става, не могат да се вредят, никога не са празни.
А инвестицията е нищожна.
В много училища има и фитнес зали, не знам дали знаете. Аз нямаше да знам, ако фирмата, в която работя понастоящем, не беше оборудвала поне 7-8 бургаски училища с фитнес уреди. Но не знам какъв е достъпът на учениците до тях и дали се използват активно от тях.
Хората искат да спортуват, стига да има условия за това. Живея над една футболно-баскетболна площадка, която е реновирана и с нощно осветление. Казвам ви, дори и вечер постоянно се играят мачове там. Някой път и в един часа през нощта ги гледам, че играят, при това не 2-3 човека, ами цели отбори от мъже или момчета.
Направиха в Бургас един нов спортен център с различни игрища с изкуствена трева, тенис корт и т.н. Няма свободни часове за игрищата, всичко е с предварително записване. И това сега през този сезон! Предполагам, че лятото ще е още по-натоварено.
Има надежда според мен, не са толкова зле нещата.

# 1 303

оо да, танците наистина могат да бъдат много забавни за децата, а и не само. Майка ми тооолкова се надяваше с някаквъ по-женски спорт да се захвана но уви - "Какво ходиш там да се биеш само?!"   Mr. Green Joy #Crazy

# 1 304
В ПМГ-Бургас също имат маси за тенис от няколко години, опашка става, не могат да се вредят, никога не са празни.
А инвестицията е нищожна.
В много училища има и фитнес зали, не знам дали знаете. Аз нямаше да знам, ако фирмата, в която работя понастоящем, не беше оборудвала поне 7-8 бургаски училища с фитнес уреди. Но не знам какъв е достъпът на учениците до тях и дали се използват активно от тях.
Хората искат да спортуват, стига да има условия за това. Живея над една футболно-баскетболна площадка, която е реновирана и с нощно осветление. Казвам ви, дори и вечер постоянно се играят мачове там. Някой път и в един часа през нощта ги гледам, че играят, при това не 2-3 човека, ами цели отбори от мъже или момчета.
Направиха в Бургас един нов спортен център с различни игрища с изкуствена трева, тенис корт и т.н. Няма свободни часове за игрищата, всичко е с предварително записване. И това сега през този сезон! Предполагам, че лятото ще е още по-натоварено.
Има надежда според мен, не са толкова зле нещата.

Peace Така е.
И в нашия квартал откакто направиха един спортен комплекс - винаги е пълно, винаги се записват дни предварително, към него има и кафе - майките да седнат - а към него - малко заградено игрищенце за дечица...

Общи условия

Активация на акаунт