Къде спортуват нашите деца?

• 259 608
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Там, където ме обичат
Да, той и шахмата се води спорт.
Мда, има и спортен бридж Laughing

# 1 276
Да се похваля - заменихме художествената гимнастика с плуване.
Дъщеря ми посещава плувен клуб "Бриз" Бургас и треньорката се скъсва да я хвали. Аз още не мога да повярвам, че моето чааве наистина плува без помощни средства, тъй като баща й я води, а аз не съм ходила досега с тях на басейна, но щом казват...
Понякога Ева ходи с баба си на йога, забавно и интересно й е, а пък и лесно се справя с асаните, защото е много гъвкава.
Стига толкова съм хвалила гарджето, че ще урочаса Mr. Green

# 1 277
  • Там, където ме обичат
И аз искам плуване..

# 1 278
Синът ми спортува плуване!

# 1 279
Плуването е страхотно-освен че развива хармонично тялото е и много полезно за растежа
На майките на момиченца бих препоръчала синхронното плуване.Лошото е само,че май единствено Варна и София имат клубове за този прекрасен спорт

# 1 280
Е, това беше уникално!
Тези руснаци...какво съчетание са направили!

Дъщеря ми тренира плуване втора година! Супер съм доволна и мотивирана да я водя...детето плува и то много прилично. Сега е предучилищна и все още е една от най малките в групата в която плува, но въпреки това мисля че и е хубаво и се справя добре. Треньорките и са майка и дъщеря, които ги държат доста здраво, но тя пък си ги харесва и плува с кеф.
Движението е много важно за децата, било то за здраве, било за самочувствие:-)

# 1 281
  • Букурещ
Страхотна тема си имате!!

Това за мен е най-важната тема в форумите!!!
Чудесно, че сте направили такава!!!

За мен руската школа е без аналог. Дъщеря ми има страхотни руски треньори тук в Москва по фигурно пързаляне, плуване и тенис и това е безценно!!!

Абсурд да прочета темата, но страшно се зарадвах като я видях!
Успех на всички! Simple Smile

# 1 282
Привет на всички!

Прочетох набързо последните няколко страници, но хич не ми е възможно да чета цялата тема, а и вече доста неща не са актуални, предполагам.

Отдавна искам да си запиша детето на плуване и чаках да стане на 4 г., защото така бях чела - че от тази възраст има треньори. Обаче една приятелка ми спомена за басейна в Дианабад, че там имат треньори на 2-годишни и аз се въодушевих  Simple Smile. И почнах пак да ровя, защото Дианабад ми е адски далече... Та някой да може да ми препоръча басейн и треньор за 2-годишно в Люлин и близката околия?  Flutter
Благодаря предварително!  Simple Smile

# 1 283
  • София
Фигурно пързаляне, при страхотен треньор, Стоян Казаков, децата толкова го обичат, че един през друг го гушкат и се карат, кой е бил първи. Тренираме в Зимния дворец, а учебните му групи са много удобни за работещи родители и ходещи деца на градини и училища, защото има и в четвъртък и петък от 18 и 15, и събота и неделя от 14. Не съжалявам нито за миг за избора си на спорт, децата ми заякват лека полека, и освен радост, получиха и доста добро повлияване на астмата си!

# 1 284
Леле как ми се плува само. От 3 седмици не съм ходила, защото се преориентирах малко в спорта, ама ми липсва, особено сега като гледам тези момички как мятат краци и плискат водица........  Cry

# 1 285
Здравейте мами,

Моето момиченце ходи на плуване. Много искам някъде да я запиша и на някакво изкуство, защото страшно много съжалявам, че аз съм нямала подобни възможности, по една или друга причина Hug

Поздрави!

# 1 286
  • На остров
Елл казала си го съвсем точно - не всички деца имат афинитет към активен спорт и не всички са закръглени, а дори и да се това не ги прави по лоши, напротив те дори много повече се стараят..

Моят син така и не се запали дългосрочно по някакъв спорт, опитва различни неща и аз не се отказвам да продължавам да му предлагам различни опции... но спортист няма да стане то е ясно..

Иначе кара ски и кънки активно и всяка седмица правим дълги разходки в бързо темпо..сега мисля да пробва евентуално хандбал и на пролет голф ама нямам очаквания, въпреки че не спортува е слаб за възрастта и височината си..

Обратното синът на една приятелка за 10 м плуване постигна невероятни успехи, но момчето ходи с желание и има прекрасни физически данни..

# 1 287
Доста тъпо ooooh!! И при нас се случват отсъствия, но всичко си наваксва детето.
Не знам обаче защо се учудвате, след като има родители, за които часовете по физическо, ИИ, ДБТ и музика са загубено време  Twisted Evil!

което е срамота, защото физическата култура в никакъв случай не трябва да изостава за сметка на образователната такава, както и обратното... Няма по-гадно от дебело, атрофирало дете, с нулево желание за раздвижване и никаква енергия и живец...е какво, само да яде учебници ли????  #Crazy
Разбирам те какво искаш да кажеш, обаче не се ли изразяваш малко крайно... Не всички деца се раждат активни и с любов към спорта (моето например е такова)

Предполагах, че ще прозвучи крайно, но си е факт. Физическата неактивност може да се отрази както на самата физика, така и на психиката след време. Мотивацията и амбицията се пораждат много ясно от спорта. Защото преди всичко той е игра, нищо че звучи несериозно, много е важно по какъв начин ще се 'презентира' пред детето, така че то да се 'запали' по него. В подхода е всичко Wink

# 1 288
Оф, психиката, мотивацията и амбицията въобще не зависят единствено от това дали детето спортува, айде стига глупости  Stop

# 1 289
Оф, психиката, мотивацията и амбицията въобще не зависят единствено от това дали детето спортува, айде стига глупости  Stop

оффф  Mr. Green не САМО , но когато той присъства, допринася много за това

Общи условия

Активация на акаунт