Къде спортуват нашите деца?

• 258 894
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 2 040
СедеФка това им е в правото да сключат договор с някое училище. И аз звънях на тях и после прочетох внимателно всичко което е на сайта на МФВС. Това е решение на клуба и е в тяхно право. Божурище също имат сключен договор Simple Smile Но, има много други Simple Smile Не се ядосвай  Simple Smile

# 2 041
Хубава работа, ама българска Mr. Green Не може да не се ядосвам, защото е тъпо. Разбирам тези бази да са няколко за София, а тя е само една /Божурище е на майната си, не я броя/. Как да се възползват и други желаещи деца, освен тези от 132-ро? Ок, нека има някаква бройка от избрано у-ще деца, но другите да са свободни. Така вече ще е до късмет дали дадено дете ще може да се качи на конче, а не да го лишат тотално.

# 2 042
И на миналата страница се оплаках със същият проблем.Нищо подходящо няма. За Бъкстон говоря. При положение , че на стадион Славия има поне 10 спортни клуба. Миналата година така се включихме за тениса.

# 2 043
СедеФка за да не става съвсем  голо говоре. Дай го като предложение на МФВС. Лично на мен ми е много далече аз съм в Младост и затова го приемам спокойно. Нали за да случва нещо трябва да сме дейни и борище се Simple Smile

tea22 сподели опит. Научават ли децата нещо или само се усвояват денги Simple Smile

Ние се записахме на кънки, че сме близо до Зимния дворец.

# 2 044
Моето дете беше много доволно и ходеше с голям ентусиазъм. Групите бяха оформени много добре защото тренираха по 3-4 деца. Лошото беше ,че хванахме само 2 месеца от програмата, защото късно разбрахме. Тук намирам за пропуск на учителите да информират децата в даденият район от какво могат да се възползват. Директорите на у-щата са наясно в района какво се предлага от МФВС , защото имало и залепен плакат някъде до входната врата, който разбира се децата не го отразяват.Та. Като цяло много доволна бях. Учителят беше много внимателен и отзивчив.

# 2 045
а, това е супер. Нека ги учат децата, нали това е идеята. Нека не е само едно усвояване на парички Simple Smile Ние се записахме СК "Кънки на лед София" ще споделя к'т започнем Simple Smile

# 2 046
  • Sofia
Тенис на кортовете на Диана, в училище на карате и баскетбол

# 2 047
  • София
Програмата за спорт през ваканциите не трябва ли да обхваща децата от цяла София? Днес звънях в конен клуб "Св. Георги" и ми казаха, че работят с деца по тази програма, но само с децата от 132-ро у-ще Naughty Малко съм възмутена, защото втория подобен клуб за езда е чак в Божурище. По този начин не дискриминират ли останалите деца? Rolling Eyes

Същото се случи миналата година, когато се обадих в СК "Дема" за обучение по тенис и ми отговориха, че имат договор с 145 СОУ и не приемат други деца. Crossing Arms

# 2 048
  • София
Здравейте,
Искам да попитам родителите на спортуващите деца имат ли впечатления за занимаята, които се провеждат в 43 ОУ Христо Смирненски - плуване и източни бойни спортове? Моля, споделете!

# 2 049
  • София
Дъщеря ми искала да тренира спортно катерене.
Намерих информация за две зали.
Имате ли информация за тренировки в зала за деца, начало на тренировките/курсове, време на провеждане, цени. Става дума за град София.

# 2 050
Имате ли информация за тренировки в зала за деца, начало на тренировките/курсове, време на провеждане, цени. Става дума за град София.

Синът ми ходи няколко месеца тукhttp://www.gravitybg.com/ Много му харесваше, напредна бързо, но ни е мноооооого далече от вкъщи и това ни отказа.  Tired

# 2 051
Ан Мари, виж онзи линк с безплатните дейности. Имаше катерене в едно училище в района на "Оборище". Иначе аз знам за залата в НСА.

# 2 052
  • София
Точно gravitybg и НСА гледах. И на мен и двете са ми далече.
Люлин , само да погледна дали букнах сайта  Laughing

# 2 053

Не знам къде живеете, но аз се сещам за :
- Двореца на децата
- 20то училище на 5те кьопета - май Мачирски правеха курсове там, но цитирам по памет, така че провери го това
Синът ми също искаше, така че ако се запишете на някое от горните места, ще съм благодарна за отзиви

# 2 054
В Двореца има спортно катерене понеделник и сряда от 19.30 мисля(на страницата им пише точно),а 20-то училище май беше по някаква европейска програма и за миналата година приключи ноември,сега за този срок пак би трябвало да има,но не се ли отнася само за учениците във въпросното училище?

Общи условия

Активация на акаунт