Къде спортуват нашите деца?

• 259 621
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Ами те са вече нагоре във високоплатената част точно така не мога да ти обясня

Какво означава това изречение?  newsm78

# 541
Здравейте и от мен , чух че ще се открива евентуално нов клуб за деца, с тренировки по айкидо за деца, детска йога, приложни изкуства, нещо като курс по кукловодвтво с шиене на кукличките и разни ей такива занимания. До колкото знам във Варна няма още такова нещо.Как ви се струва идеята, дали ще бъде интересно?
ООх малката пак иска нещо ,изчезвам.До скоро мили мамита

# 542

Ами те са вече нагоре във високоплатената част точно така не мога да ти обясня

Какво означава това изречение?  newsm78

Демек че  от центъра нагоре продължавате

# 543
  • София
Ние сме записали каката на плуване в 97 СОУ в Люлин, на тенис при нас на кортовете в Банкя и на ски в Мачирски и сме много доволни особено от тениса! А малкия е записан на плуване в 56 в Люлин! newsm39

Кои са тези кортове в Банкя? Къде се намират, кога има тренировки, колко струват - всякаква информация ще ми е полезна!
Благодаря предварително!   bouquet
Тренировките са до комплекс Ясен - близо до него. Струват 70лв за 8 посещения месечно. Има групи за различни възрасти и децата са много доволни. Мислех да запиша големия, но кортовете са само открити и сега както идва зимата, тъкмо ще свикне и трябва да спираме.

# 544
Тази есен дъщеря ми за 7-ма година ще ходи на тренировки по карате. Провеждат се в 31 СУЧЕМ до Румънското посолство. Беще неотделяно от мама, много ревливо първолаче, чувствително дете (заслужено се карат на други, а плаче тя). Научи много, изгради характер, стана самостоятелна , умерено пробивна, справедлива...
Просто случи на Педагог! Казвам го с голяма благодарност.
На живеещите в близост бих го препоръчала с удоволствие.
Впрочем, ние отдавна не сме в това училище, но ходи с гр. транспорт или вечер я водим с колата.

П.П. Същият клуб има тренировки на още едно място, в Дървеница , мисля.

# 545
Тази есен дъщеря ми за 7-ма година ще ходи на тренировки по карате. Провеждат се в 31 СУЧЕМ до Румънското посолство. Беще неотделяно от мама, много ревливо първолаче, чувствително дете (заслужено се карат на други, а плаче тя). Научи много, изгради характер, стана самостоятелна , умерено пробивна, справедлива...
Просто случи на Педагог! Казвам го с голяма благодарност.
На живеещите в близост бих го препоръчала с удоволствие.
Впрочем, ние отдавна не сме в това училище, но ходи с гр. транспорт или вечер я водим с колата.

П.П. Същият клуб има тренировки на още едно място, в Дървеница , мисля.
Предполагам за Веселин Панайотов става дума: http://bushido-sofia.org/
Ние също сме много доволни!

# 546
Мога да напиша отзиви за Спартак и плуването там...
Дъщеря ми ходи вече 2 пъти, много съм доволна!Ние сме плували във Варна и сега просто мога да сравнявам...При Церовски е тук, много спокоен човек който по скоро се забавлява с децата, но същевременно изисква.
Та с карта за 8 или 12 посещения може да е. Цените малко скъпички според мен, но това е . За 8 посещения 69лв. за 12 посещения 89лв.
Басейна е малък и плитък, родителите могат да влизат с децата за да са спокойни.Издава им се билетче за придружител, което не се плаща просто е като входна карта. Приемат и 2 годишни и бебебта, така че възрастта не е проблем. Другото хубаво е че тази карта не ти е с фиксиран час а можеш да ходиш когато ти е удобно с детето при определения треньор.

# 547
Мислите ли, че е добра идея дете на 5 г. да се учи да язди?

# 548
Дъщеря ми е на 3- ходи на езда Peace

# 549
  • София
Дъщеря ми е на 3- ходи на езда Peace

Къде?

# 550
в Банкя Peace Уточнявам че това е по-скоро " возене" на конете, а не истински уроци, но тя е луда по темата и нямам избор ooooh!
Смисъла на въпроса разбрах за това дали е малка.И аз проучвах доста за възрастта за този спорт, зашото бях попаднала на мнения  че , особено за моми4ета не е желателно в ранна възраст да се практикува езада заради костите...
Иначе и в Славия " возят" само че- на пони,коеот не ни устройва Grinning

# 551
velmar, благодаря ти   bouquet
Точно за възрастта се притеснявах, но баща ú много настоява.

# 552
Извинявам се предварително ако някъде напред в темата сте го коментирали вече, но ме интересува къде във Варна мога да запиша 4-5 годишно дете на плуване.

# 553
Извинявам се предварително ако някъде напред в темата сте го коментирали вече, но ме интересува къде във Варна мога да запиша 4-5 годишно дете на плуване.

Във Варна много голям избор нямаш...
Ето ти една тема да прочетеш...най добрия вариант е Приморски- хубава база и добри треньори...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=292259.msg7460001
Иначе в Ориндж знам че има в Чайка до поликлиниката но е доста по скъпо иначе басейна е хубав...като ти казвам доста ...на Приморски за месец 40 лева а в Ориндж 150...
По курортите в хотелите има... Азалия например и Гранда
Успех!

# 554
Дойде време и ние да спортуваме. ще следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт