Къде спортуват нашите деца?

• 259 693
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Има ли брейк за 6 годишни за София? Thinking

# 557
  • София
Браво, познавам Спас Спасов  и синът му Митко от отдавна, попаднали сте на добър клуб  Peace

# 558
http://www.slaviabasket.com/index.php-започнахме тук.при иван делчев.много ни харесва

# 559
Браво, познавам Спас Спасов  и синът му Митко от отдавна, попаднали сте на добър клуб  Peace
Благодаря Hug

# 560
  • София по рождение
Никъде, лятото ходи на волейбол- вече не. Сега се чудя къде да го насочвам

# 561

Заинтригувахте ме! Кажете нещо повече за клуба и треньора,добър ли е за работа с деца (сина ми е почти на 8г.)? Praynig

# 562
И аз се присъединявам към това питане. От каква възраст мога да запиша моя син? Той е на 6 и половина. На самия стадион ли се провеждат тренировките - там, на бул. Рожен?

# 563
И аз се присъединявам към това питане. От каква възраст мога да запиша моя син? Той е на 6 и половина. На самия стадион ли се провеждат тренировките - там, на бул. Рожен?

"Как се тренира в карате клуб “Локомотив”
По принцип – ограничение във възраста няма. Най-малките каратеки при нас започват от 4 годишна възраст, а сме имали и достолепен каратист на 80 години – бай Стоян."

Цитирам от сайта на клуба!

# 564
Всеки ден от 19.00ч.може да отидете с детето и да гледа какво правя,дали ще му хареса и от следващия де го пускайте.
Трябва да знае ляво и дясно.Това са изискванията.Но дисциплината е  Whistling

# 565
да на стадион Локомотив,бул.Рожен. Peace

# 566
Здравейте, моля ако някой има информация къде мога да запиша детето си на спортна гимнастика? Телефони за контакт и по кое време протичат тренировките?

# 567
Благодаря за отговорите!

# 568
Здравейте, моля ако някой има информация къде мога да запиша детето си на спортна гимнастика? Телефони за контакт и по кое време протичат тренировките?
Провери тук. В някоя от залите може и да има спортна.
http://www.fbgr.org/doc/Kontakti/Adresi%20na%20SK.htm

# 569
Здравейте,наистина темата е страхотна крайно време беше някой да се сети ,че е време да се инвестира и в здравето на децата ни а не само за всевъзможни уроци. Аз лично водя дъщеря си на СИННХРОННО ПЛУВАНЕ на плувен комплекс Спартак ,басейна е супер и треньорките са много съвестни ,набират деца от 5-9 години за синхронно плуване,водят и обучение по плуване и мамите са много доволни. Ако сте заинтересовани ще оставя телефона на треньоркада за да изберете удобно за вас време за тренировка. Joy 0888613463-Валентина Богачева.

Общи условия

Активация на акаунт