Къде спортуват нашите деца?

• 259 741
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,наистина темата е страхотна крайно време беше някой да се сети ,че е време да се инвестира и в здравето на децата ни а не само за всевъзможни уроци. Аз лично водя дъщеря си на СИННХРОННО ПЛУВАНЕ на плувен комплекс Спартак ,басейна е супер и треньорките са много съвестни ,набират деца от 5-9 години за синхронно плуване,водят и обучение по плуване и мамите са много доволни. Ако сте заинтересовани ще оставя телефона на треньоркада за да изберете удобно за вас време за тренировка. Joy 0888613463-Валентина Богачева.

А какви са таксите за синхронно плуване там за месец?

# 571
  • Страната на чудесата
Нашата дъщеря спортува художествена гимнастика в ДГ при Мария Гатева и от тази година пак там-карате.Ново желание е и да играе народни танци, записахме я в ансамбъл "Зорница", днес е първата репетиция.

# 572
  • София
Здравейте  Simple Smile
Дъщеря ми ще ходи за втора година на плуване в Спортната палата при Мария Александрова.
Аз съм много доволна, а дребосъчката чака с нетърпение да започнат от 17-ти.  Peace

# 573
Ще записваме синът ми от 1 октомври на футбол в Славия.Има ли и други записани там, набор 2002?

# 574
Здравейте,
Има ли някое детенце, което ходи на карате в района на Люлин? Искам да запиша малкия да тренира някакъв спорт и към момента мислим за карате, но да видим дали и той мисли така.

# 575
  • София
Здравейте,
Има ли някое детенце, което ходи на карате в района на Люлин? Искам да запиша малкия да тренира някакъв спорт и към момента мислим за карате, но да видим дали и той мисли така.
Криска, мисля, че синът ти е още мъничък за карате.

Да питам - за футбола... Може и да сте обсъждали, но не съм се интересувала до сега.
Някой наясно ли  е с условията за записване на 11-годишно момче в Детско-юношеската школа в Левски?

# 576
Аз съм писала и назад в темата, но пак да си кажеме - и двете деца тренират плуване и тенис. Баткото ходи на таеклондо, Мария на ски зимата. Плуват в 56 училище в Люлин - събота и неделя. Басейна е подходящ и за по малки дечица - 4-5 годишни. Моите деца започват вече трета поредна учебна година там - ние сме много доволни, треньорките са готини, обичат си децата, общуват със всички родители - обясняват подробно кое дете колко и как напредва. Ако искате можете и да ги погледате как се справят. Актуални цени за тази године не мога да кажа, но плуването започва на 1 октомври. За начинаещи дечица е в събота от 10ч , а в неделя от 14 . За напредналите - събота от 11ч, а неделя от 13ч. Миналата учебна година единичната тренировка беше 6лв, а картата - 38лв за 8 посещение. - тел. за контакти на треньорката - 0889440728 - Илиева.
На ски ходят към Мачирски, децата тази година бха много доволни и щастливи, на тенис - в Борисовата градина, но точно името на треньорката не помня.

# 577
А какви са таксите за синхронно плуване там за месец?

Таксите за СИНХРОННО ПЛУВАНЕ са такива каквито са цените на касата на басейна(според броя посещения) . На треньорките нищо на ръка не сме давали и не знам да има такава практика поне там Laughing

# 578
gerka, ние сме '97 и '98 при Здравко Колев. За 2002 знам само, че на тренера му викат "Дон Цеци", мисля, че е печен, Успех на малкия!

# 579
от 3годишни плуват-Спартак,Нейкова и Сотирова.Средно за 2 години научават децата в тази възрастова група да плуват добре,и сигурно.
от миналата година ходят на джудо-Дианабат,школа по борба
зимата карат ски-ски училище Дино,все повече искат да карат с нас,а не на уроци

свободното време-колела от сутрин до здрач Laughing

и напоследък:http://www.livetolift.com/?p=672

много се забавляват Grinning

# 580
от 3годишни плуват-Спартак,Нейкова и Сотирова.Средно за 2 години научават децата в тази възрастова група да плуват добре,и сигурно.
от миналата година ходят на джудо-Дианабат,школа по борба
зимата карат ски-ски училище Дино,все повече искат да карат с нас,а не на уроци

свободното време-колела от сутрин до здрач Laughing

и напоследък:http://www.livetolift.com/?p=672

много се забавляват Grinning

http://www.livetolift.com/?p=672 За това би ли написала подробности като цени , условия , времетраене и къде точно се намира.Долу при фитнеса ли е ? Има ли възрастови ограничения за децата?
Благодаря предварително  Hug Много се интересувам.

# 581
  • София
Не можах да изчета всички странички, много са, тъй че не зная дали някой е писал по темата.
Моята дъщеря тренира 7-8 години художествена гимнастика на Герена, при Илияна Раева, школа "Илияна".Треньорките са много, Жужа, Рени, Ина и други, много по-млади.Страшно доволна съм, макар да ми излизаше душата с ежедневното водене и взимане, добре че съм с кола.Това само е трудоемко, докато порастне детето ако няма кой да  го води, защото тренировките са ежедневни.
За мое огромно съжаление, Мишето влезе в тежък пуберитет и изведнъж реши да спре тренировките, за да има време да скита с нова компания.На сила не мога да я карам да тренира и много съжалявам, че се отказа.Беше много добра, влияеше и много добре и на успеха и на дисциплината, но ........................ приключихме.
Ако децата ви искат не ги спирайте, препоръчвам ви този клуб.

# 582
Въпрос към тези, чиито деца ходят на плуване - ползват ли тапи за уши ?

# 583
http://www.livetolift.com/?p=672 и аз се интересувам много от тези тренировки струва ми се по интересно от тредиционните  боини изкуства.Моля за малко повече разяснения .Хубав ден.

# 584
Въпрос към тези, чиито деца ходят на плуване - ползват ли тапи за уши ?

Ние не ползваме, само шапка и очила.

Общи условия

Активация на акаунт