Къде спортуват нашите деца?

• 259 724
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, мили майки. Аз съм много отчаяна майка на три деца(очакваща още две) едно от което записах на класически балет. Тя е пети клас и вече ходи от 6 години. Надявам се и да има други мами с деца балеринки. Моля ви за помощ относно палците, купихме и скоро. Госпожата и е обеснила нещо, но тя нищо не разбрала. Ако може да ми помогнете къде се слагат панделки, колко дълги горе-долу и нащо друго за палците трябва ли да се купи? Мерси предварително! Grinning

# 691
В читалището в кв Обеля, тази събота 31/10 от 12.30ч , започва йога за деца от 3 до 6г и после от 6 до 12г, но като за първи път ще са всички накуп. Носете си само постелки и доброто настроение. За тези, които Обеля звучи като края на света ще кажа само, че с метрото от центъра е точно 10 мин. И моя най редовно виси пред Фиеста ТВ и си прави асаните сам. А да не забравя могат да се включат и мамите. Цената е 4лв/курс

# 692
Има ли някое детенце, което ходи на футбол или акробатика в района на Люлин или Надежда. В понеделник сме да видим каратето в нашето читалище, но ми се вижда малък за там, по-скоро ми се струва по-добра идеята за футбол или акробатика. Поне няма да скача само по диваните в къщи като е студено на вън.

# 693
  • София по рождение
Има ли някое детенце, което ходи на футбол или акробатика в района на Люлин или Надежда. В понеделник сме да видим каратето в нашето читалище, но ми се вижда малък за там, по-скоро ми се струва по-добра идеята за футбол или акробатика. Поне няма да скача само по диваните в къщи като е студено на вън.

и аз се интересувам от акробатика

# 694
Добро утро, момичета. И аз се записвам в следенето на темата за акробатика. Въпреки, че ме интересува друг район. Ще се радвам някой вече да се похвали.  Grinning

# 695
# 696
Alex-Sofi, благодаря. Ако един ден заживеем във Варна, ще се възползвам непременно.  Hug

# 697
  • София
А някой би ли споделил къде може да се тренира карате, айкидо или някакъв такъв спорт от деца на 4-5 години? Синът ми има голямо желание, тази година щяха да имат в детската карате, после се оказа че няма да има и сега е много разочарован Sad Даже сме си купили и кимоно...

P.S.Става дума за София...

# 698
А от къде си купихте кимоното?

# 699
Търсачка никога ли не ползвате бе хора  Crazy
http://www.shodanbg.com/Catalog/MartialArts/karate.htm

http://www.balkan-do.com/page5.html

# 700
Много благодаря, viliko.

# 701
  • sofia
За София мога да кажа със сигурност, че спортна акробатика има в НСА и в ЦСКА.

# 702
Спортна акробатика и спортна гимнастика едни и също ли е  Embarassed ? Аз искам да го запиша на спортна гимнастика.

# 703
  • Русе
Спортна акробатика и спортна гимнастика едни и също ли е  Embarassed ? Аз искам да го запиша на спортна гимнастика.
  не е едно и също.

# 704
  • Бургас
А от къде си купихте кимоното?

Аз знам ,че кимоното го предоставят от мястото където тренира детето ,естествено си го плащаш.Моята е отскоро на айкидо и засега още няма кимоно. Разбрах ,че се полага нещо ката изпит за да го получиш и после следват коланите.

Общи условия

Активация на акаунт