Къде спортуват нашите деца?

• 259 583
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, четах доста но това което ми трябва не намерих...
На Мадара дали има само съботно неделни групи за тренировки по плуване за деца? Че аз работа ще започвам и през седмицата ще е "мисията невъзможна"
И още един въпрос- на 5 и половина години е дъщеря ми дали ще я вземат?
3 месеца сега лятото във Варна тренира и там нямаше проблем...но тук???

# 526
  • София по рождение
От Овча купел съм, синът ми е на 6 години, има ли волейбол в Славия за толкова малки деца?
а колоездене?
това са спортовете, които го вълнуват най много Embarassed
Има волейбол на Славия, направо отивай там да говориш с треньорите, те ще ти кажат коя група е най подходяща.
А тенис за деца има ли на Славия? За 4--5 год. в група?

знам, че има кортове, но не съм се интересувала за тренировки и групи. Със сигурнос знам, че на Малееви има тренировки в групи и също в Дипломатическия клуб -Горна баня

# 527
  • Sofia
NadyK, благодаря за отговора. Малееви са ми дале4 от Бояна, Горна баня горе -долу става.
Имам приятелка, която 6те провери в Славия и 6те пи6а като имам отговор

# 528
На Мадара дали има само съботно неделни групи за тренировки по плуване за деца? Че аз работа ще започвам и през седмицата ще е "мисията невъзможна"

на Мадара поне до мин.година  (за тази не знам, но не вярвам да се променило) не приемаха деца под 7 г. Но на Спартак има и в събота и в неделя и мин. възраст там е 3 г

# 529
Значи ние сме за Спартак.Благодаря много за отгоовора Hug

# 530
Здравейте! Четох, четох но въпреки всичко пак имам въпроси.  какви горе-долу са цените, интересуват ме съботно-неделните тренировки НА СПАРТАК?Laughing

# 531
# 532
Ние сме записали каката на плуване в 97 СОУ в Люлин, на тенис при нас на кортовете в Банкя и на ски в Мачирски и сме много доволни особено от тениса! А малкия е записан на плуване в 56 в Люлин! newsm39

# 533
А някой да знае за тренировките тази година в спортна зала Триадица в кв. Емил Марков?
Интересува ме дали ще има волейбол за момичета.

# 534
  • София
Ние сме записали каката на плуване в 97 СОУ в Люлин, на тенис при нас на кортовете в Банкя и на ски в Мачирски и сме много доволни особено от тениса! А малкия е записан на плуване в 56 в Люлин! newsm39

Кои са тези кортове в Банкя? Къде се намират, кога има тренировки, колко струват - всякаква информация ще ми е полезна!
Благодаря предварително!   bouquet

# 535
A, някой дали знае : започнало ли е записването В Спортната палата по плуване?

# 536

Моля те кажи в кои части на Люлин се намират и на двете места от каква възраст вземат деца?Кога са тренировките, дали има съботно неделни например и каква е таксата?
Благодаря ти!

# 537

на Мадара поне до мин.година  (за тази не знам, но не вярвам да се променило) не приемаха деца под 7 г. Но на Спартак има и в събота и в неделя и мин. възраст там е 3 г
Дъщеря ми започна да тренира на 6 години, първо на Мадара, в съботно-неделни групи. Но не ти го препоръчвам, тъй като треньора на малките има доста "твърди" методи. Много вика и се кара на децата.
На Спартак има малък басейн за бебета и определено там е по-добре.

# 538

Кои са тези кортове в Банкя? Къде се намират, кога има тренировки, колко струват - всякаква информация ще ми е полезна!
Благодаря предварително!   bouquet

Ами те са вече нагоре във високоплатената част точно така не мога да ти обясня вие си определяте дните на тренировките и цената е от 70 до 140 лв. за възрастова граница може би от 3 + , защото имаше едно 3 годишно в Junior групата и дъщеря ми тренира по 5 часа 2 пъти в седмицата. А и от там им дават ракети ако нямат децата.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 11:16 от olichkaa

# 539

Моля те кажи в кои части на Люлин се намират и на двете места от каква възраст вземат деца?Кога са тренировките, дали има съботно неделни например и каква е таксата?
Благодаря ти!

Значи басейна се намира в Люлин 5 ,а за ските тръгват от стадион Васил Левски сутрин към 7 и 30 с автобуси карат на Алеко най-често после си ги прибират пак до София деца вземат от 3 нагоре имат си групи според възможностите на детето тренировките са от понеделник до петък а за съботно неделни групи не съм сигурна мисля , че има но не съм се интересувала а таксата е 200 лв. , но от фирмата си дават ски обувки и ски по номер на детето.

Общи условия

Активация на акаунт