Къде спортуват нашите деца?

• 259 821
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Моите деца също не ползват тапи. Последните очила, които купихме бяха в комплект с тапи - дъщеря ми ги пробва и каза, че не й е удобно с тях.

# 586
Шапката на дъщеря ми не я предпазва достатъчно и и влиза вода в ушите, след което има болки. Не винаги, но...
Затова искам да и купя тапи, евентуално да предотвратя проблемите.
Разглеждах в нета и попаднах на тези :
и или кои са подходящи  Thinking

# 587
Моите деца плуват вече 3г., ние също не ползване тапи са уши, а само шапка и очила. Синът ми дори плува с платнена шапка, която си пуска вода, нооо другите му стягали главата

# 588
Моят търпи очилата само в първите 10- ина минути от плуването, след което ги хвърля и до края плува само с платнена шапка, защото другите го скубят. Не мога да си представя, ако опитам тапи за уши да му сложа, какво ще стане Simple Smile

# 589
Шапката на дъщеря ми не я предпазва достатъчно и и влиза вода в ушите, след което има болки. Не винаги, но...
Затова искам да и купя тапи, евентуално да предотвратя проблемите.
Разглеждах в нета и попаднах на тези :
и или кои са подходящи  Thinking

doctor
Внимавайте, че така ми се пукна тъпанчето на ухото !

# 590
след като ми влизаше вода по време на плуване

# 591

http://www.livetolift.com/?p=672 За това би ли написала подробности като цени , условия , времетраене и къде точно се намира.Долу при фитнеса ли е ? Има ли възрастови ограничения за децата?
Благодаря предварително  Hug Много се интересувам.

В хотела има и друга зала,която се използва за групови тренировки(бокс,тае бо,борба),но когато времето е хубаво са навън в парка.

60лв.месечно за 3 пъти в седмицата(12 тренировки в месеца)

между 5 и 12год.,заради игровия подход .По -големите и без това започват да искат бокс и бойни изкуства,вместо търчане,падане -ставане и щафетни състезания.

Обадете се,и питайте за групите в момента,защото сега започва учебната година,и се нагласят нещата Grinning

# 592
Ако имате желание децата ви да тренират народни танци, искам да ви информирам, че има свободни места в детска танцова школа Фолклорика, в която тренира дъщеря ми от две години.

Занятията започват на  2-ри октомври 2009 г., като репетициите се провеждат два пъти седмично.
Децата са разделени на групи в зависимост от възрастта и нивото и редовно участват в концерти, телевизионни предавания и различни празненства.

Записването за тази учебна година ще е на 29-ти и 30-ти септември 2009 г. между 17:30 и 19:00 ч. в читалище "Алеко Константинов" на ул. "Оборище" №73, гр. София.

http://www.folklorika.com е сайтът на школата, а за въпроси може да търсите Евелина Павлова на тел.: 0888 973 718; 0896 616 588

# 593

http://www.livetolift.com/?p=672 За това би ли написала подробности като цени , условия , времетраене и къде точно се намира.Долу при фитнеса ли е ? Има ли възрастови ограничения за децата?
Благодаря предварително  Hug Много се интересувам.

В хотела има и друга зала,която се използва за групови тренировки(бокс,тае бо,борба),но когато времето е хубаво са навън в парка.

60лв.месечно за 3 пъти в седмицата(12 тренировки в месеца)

между 5 и 12год.,заради игровия подход .По -големите и без това започват да искат бокс и бойни изкуства,вместо търчане,падане -ставане и щафетни състезания.

Обадете се,и питайте за групите в момента,защото сега започва учебната година,и се нагласят нещата Grinning

Огромни благодарности!Аз изпратих запитване , но няма да чакам повече и ще се обадя , наистина.  bouquet

# 594
Ансамбъл за народни танци "Бъдниче" при Националния дворец на децата, в който моята дъщеря играе вече 5 години, също приема нови деца. Прослушванията са всеки работен ден от 16,30 до 17,30 в зала 101 в Двореца на децата - г-жа Козукова.

# 595
Вчера записах моята мишка на "Народни танци". Толкова беше въодушевена и развълнувана. А госпожата взе че я похвали , че има потенциал в нея.  Joy

# 596
Някой би ли ми препоръчал спортен клуб по плуване във Варна,синът ми е на 4г. и 3м. и навсякъде където попитам удрям на камък,а малък е още елате след две години.А той отчаяно иска да ходи на плуване.Водя го събота и неделя на басейн но не е същото.

# 597
Като че ли съм виждала 4 г. деца на плувния баейн.  newsm78 Ние сме при Вилия Палаузова. Изключителна добра треньорка и децата много я обичат, но сме малко по-големи.

# 598
за щастие на Спартак има детски басейн-щом брадата му е над водата,значи става Grinning

тапи за уши не ползваме,първата година големия имаше отит 2пъти,но винаги във връзка с хрема.тне се оплакват от водата в ушите,научиха се да я изтръскват

# 599
Относно тапите за уши, сина ми не ползва. Но това лято два пъти му беше възпалено едното ухо. Сега и аз мисля по въпроса за тапите. Защото ако така продължава с ушите, не знам..
mam@, ти купи ли някакви тапи ?

Общи условия

Активация на акаунт