Къде спортуват нашите деца?

• 259 839
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, моят син е още мъничък - почти на две годинки, но има страшно много енергия и ми се иска да го запиша да тренира нещо. Знаете ли дали е организиран спорт за тази възраст или трябва да изчакам до 3 години?
Стига де.. Няма две годинки и ще го записваш да тренира нещо..
Той сигурно още не може да говори хубаво, ти очакваш да разбира какво прави...
Като има много енергия, учи го да кара колело, води го на басейн, ритайте топка...

# 616
Здравейте на всички мами!!!

Изчетох целия сайт но имам една питанка за която сигурна съм можете да ми помогнете....
Малката е на 4г. и мисля, че е време да се захванем с някакви тренировки.
Искам да я науча от сега, че не всичко става с магическата пръчица и че трябва да се бори, а
спорта мисля е най-добрия начин за това. Е в краен случаи може и малко танци...
  Живеем в Дружба в София и не можах да открия нищо подходящо за момиченце
 наоколо. На Червено знаме например... (Трудно ми е пътуването до другия край на София особено с малката.)
 Та ако имате някаква идея ше се радвам ако я споделите с мен. Ако пък нечие хлапе тренира нещо бих се радвала на малко инфо за мястото на тренировките, цени, време на тренировките и други такива неща......
  Благодаря ви предварително!!!

# 617
  • София
До Герена имаш пряк транспорт.Там моята тренираше при Илияна художествена гимнастика.

# 618
getrudka,

На Спартак работят с малки деца, един невероятен треньор, когото всички деца обичат, а с най- малките и бебета, работи в басейн за бебета, ако се интересуваш, пиши ми на лични.

Наблюдавам в спортните зали, хората, които идват и спортуват, не професионалните спортисти, а тези, които посещават залата редовно и спортуват за здраве. Здравето лъха от цялото им същество- видимо са психически устойчиви и уравновесени, трудно мога да повярвам, че някой от тях е сприхав в живота и показва лабилна психика. Спорта възпитава и психическа устойчивост и уравновесеност. И когато децата ни поотраснат, свикнали със спорта ежеседмично, много по- трудно ще открият друг порок, освен гаджетата.

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 10:09 от Kezaja

# 619
 Peace Grinning напълно съгласна

# 620
  • Бургас
Хубав ден на всички мами!
Здравейте!
Аз съм от Бургас и искам да запиша четиригодишната си дъщеричка на художествена гимнастика.
Само дето в Бургас се е заформила някаква интрига и клубът Отлимпия в зала Младост се е разцепил на две.
Някой, който има детенце-гимнастичка, може ли да ми препоръча треньорка!

# 621
Здравейте!
Моето дете иска да се запише на Плуване.
Моля, кажете, къде в Пловдив има плуване за деца с добри треньори.

За художественна гимнастика в Пловдив мога да кажа хубави думи за Гребната база. Треньори са добри, залата се отоплява. Само че, за родители не много удобно да чакат, когато е студено.  Peace
Ние направих ме грешка, че отидох ме на 4.5 години. А трябва някъде към 6 години. Много малко деца на такава възраст могат да задържат внимание за 1 час без прекъсване.

# 622
Хубав ден на всички мами!
Здравейте!
Аз съм от Бургас и искам да запиша четиригодишната си дъщеричка на художествена гимнастика.
Само дето в Бургас се е заформила някаква интрига и клубът Отлимпия в зала Младост се е разцепил на две.
Някой, който има детенце-гимнастичка, може ли да ми препоръча треньорка!
Здравей, дъщеря ми тренира в Олимпия.
Ще ти пиша на лични по-късно.

# 623
Здравеите Скъпи Мами ,
имам страхотни впечатления от една трениорка по плуване която води часовете на сина на моя приятелката ако мога да съм ви полезна пишете ми на лично ..... целувки на всички  Simple Smile

# 624
  • София
Сина ми ходи от скоро на плуване в 56 СОУ в Люлин.  Изглежда му харесва. Съблекалните са мизернички, но пък важното е да се научи да плува  Grinning От самия басейн впечатления нямам, защото не пускат родители вътре. Треньорите са двама мъже, изглеждат свестни.

# 625
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте,дъщеря ми е на 6 год.и решихме,че вече е време за спорт.Колебаем се между спортни танци и народни танци.Бихте ли ми помогнали,къде в Пловдив са добри,къде да е запиша.Отделно ще я записваме и на тенис.Ако някое детенце посещава тези курсове,моля мами споделете,доволни ли сте.Благодаря.

# 626
Сина ми кара ски и сърф в Охо, страшно съм доволна от организацията и децата са супер щастливи като ходят на лагери с тях  Laughing

# 627
Аз записах малката на карате. Crazy
Започва от понеделник.
Ще ги тренира Веселин Панайотов от клуб" Бушидо".
Има ли мами на трениращи или тренирали деца при Панайотов? Thinking
Отзиви?Може и на лични. Hug

# 628
Колко е голяма? Аз съм малко скептична за каратето за момиченце, на мойто детенце една приятелка от ските ходеше на карате, и така я ритнали в коремчето, изкарали и въздуха и до сега вече една година има проблеми сутрин я боли слънчевия сплит. Не искам да те плаша. Проучи внимателно какви съм им тренировките, все пак е момиченце.

# 629
  • софия-napoli
здравейте и от мен искам да попитам на герена има ли нещо подходящо да запиша синът ми той е на 4 годинки

Общи условия

Активация на акаунт