Къде спортуват нашите деца?

• 259 815
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 630
здравейте, момичета  Hug

нямам възможност да изчета цялата тема, за което предварително се извинявам, така че съм си формулирала няколко конкретни въпроса за плуване на 4-годишен разбойник на басейн "Спартак":

1. дайте конкретно име на треньор/ка, който тренира децата събота/неделя...
2. какво е необходимо за тренировките: бански, шапка, очила, чехли?
3. колко време продължава тренировката?
4. след тренировка къпете ли децата там или направо вкъщи?
5. по колко деца се събират макс?
6. къде могат да чакат родителите по време на тренировка?
7. трябва ли предварително да идем или може направо да идем екипирани?

предварително благодаря   bouquet

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 09:46 от ray

# 631
  • София
ray, ето това са контактите на Спартак - http://www.spartabg.com/bg/contacts.html . Събота и неделя има тренировки за деца от 9 до13 на всеки кръгъл час. Ние ходим при Церовски, той има в събота от 9 и от 11 часа. От 10 часа е Манолова, 12 - Сотирова, 13- Нейкова. За 11 часа при Церовси има доста деца, може би 15 деца и ние решихме да я водим през седмицата при него, защото е по-спокойно.
Тези неща, които си изброила са необходими, тренировката е 45 мин.
Дали се къпят децата там - да по желание е, на мен ми стана смешно дали само аз си нося резервни дрехи, защото и аз се намокрям доста при душовете.
Не е нужно да ходите предварително на интервю, можете да отивате на тренировка, все пак може би да се обадите, за да няма някакъв лимит за хора с карти.

Момичета, да ви питам децата ви изсушават ли си косите след плуването. Моето дете не търпи много сушене и си тръгва с полувлажна коса, до сега не беше много студено. Чудя се дали под дебела шапка ще е безопасно да не настине или в студеното време да спрем тренировките.

# 632
TanyaMG, благодаря ти за отговора   bouquet... тъй като нямаме възможност да водим дечко през седмицата, търсим вариант събота-неделя... но тази цифра 15 деца лееекинко ме смущава... доколкото разбрах дори понякога са повече децата... така че май ще търсим друг вариант... ще продължавам да следя темата....

# 633
TanyaMG, днес връчих сешоара на дъщеря ми за първи път този сезон, досега си тръгваше с полу-мокра глава. Ноооо, вече нестава. Сушенето на косата -  е едно от нещата, които не трябва да се пренебрегват за да носи плуването само удоволствие и полза, а не проблеми.
И дъщеря ми не обича да се суши, хич. Непрекъснато й говоря колко е важно и че ще й спра плуването, ако не се доизсушава. Но, разбира се, не мога да разчитам на нейната съзнателност и в по-студена врече я екипирам с шапка и качулка в комбинация - те спасяват положението, но все пак настоявай да се суши.

# 634
това за изсушаването на косата е много важна препоръка  Hug

аз искам да попитам пак за къпането след тренировка:  дали ще е проблем, ако само изсуша детето там и го изкъпя после вкъщи, знам, че е много важно да се отмива хлорът от басейна, но както се очертава ще трябва да го водя в компания с бебето и ще е сложно с къпането... как мислите? някой прави ли така? Thinking

# 635
  • София
ray, не е проблем и у вас да къпеш детето. Душовете са точно до изхода и всички деца отиват на тях, най-вероятно и твоето ще иска. Може сам да се изплаква, защото са на ниско. Моето дете се плакне на две-на три кога нея, кога мен, последният път се отвъртя душа, но поне не я събличам като се върнем, за да я мия и това си е на ново изстудяване.

Аз пак се чудя за плуването и студеното време, при отрицателни температури водите ли децата?

# 636
"Аз пак се чудя за плуването и студеното време, при отрицателни температури водите ли децата?"

Синът ми плува от 6 годишен в студ на -20градуса. Прибираше се с висулки лед на косата.Никога не е спиран от плуване.

Резултат: нац. състезатал НЕЗНАЕ какво е грип и антибиотик/да чукна на дърво/.
Съветът от мен: Води го и в студ и пек. Peace

# 637

Аз пак се чудя за плуването и студеното време, при отрицателни температури водите ли децата?

да и в дъжд и пек, хич не ги жаля  Grinning . Синът антибиотик не е виждал откакто плува (2-3 години) Щерката плува от мин година и оттогава пу пу не пила и тя  Simple Smile

Новите душове на Спартак (поне в големия) са супер с фотоклетка и винаги има топла вода вече не се налага да нагласяш водата

# 638
Благодаря Amber Simple Smile)
А някой тренира ли акробатика в София? Много искам да запиша Марин - на 5 .

А къде тренира? Моят син е същият Simple Smile
Записах тази година Светослав на акробатика. В къщи постоянно се мята на салто по креватите, а по улиците се катери по уличните знаци и лампи до врха.
Много се забавлява. Час и половина скача и бяга в залата и след тов едвам го прибирам
  Ние сме в Русе, в клуб Локомотив го водя. Веднага го грабнаха като го заведох. Simple Smile

# 639
Запис.
Връщам се да чета за Пловдив   Wink

# 640
  • Русе
 aurelia1507 , ще питам нашите треньори за София.
Светослав го преместиха при големите и вече тренира по 3 чса почти всеки ден  Sad

# 641
Благодаря, ще чакам Simple Smile

aurelia1507 , ще питам нашите треньори за София.
Светослав го преместиха при големите и вече тренира по 3 чса почти всеки ден  Sad

# 642
Здравейте на всички мами!!!

Изчетох целия сайт но имам една питанка за която сигурна съм можете да ми помогнете....
Малката е на 4г. и мисля, че е време да се захванем с някакви тренировки.
Искам да я науча от сега, че не всичко става с магическата пръчица и че трябва да се бори, а
спорта мисля е най-добрия начин за това. Е в краен случаи може и малко танци...
  Живеем в Дружба в София и не можах да открия нищо подходящо за момиченце
 наоколо. На Червено знаме например... (Трудно ми е пътуването до другия край на София особено с малката.)
 Та ако имате някаква идея ше се радвам ако я споделите с мен. Ако пък нечие хлапе тренира нещо бих се радвала на малко инфо за мястото на тренировките, цени, време на тренировките и други такива неща......
  Благодаря ви предварително!!!

Зимен дворец - фигурно пързаляне, учебни групи всяка събота и неделя от 15:30, предоставят кънки, при по голямо желание от страна на родители и дете, понеделник, сряда и петък от 18:30 - Търсите Жоро, клуб Айс Блейд. Горещо ви препоръчвам, децата и родителите забравят за болестите.

# 643
  • В светлината на слънцето
ray, незнам в кой район търсиш плуване, защото малко изпуснах темата. Дъщеря ми ходи на плуване в басейна на "Академик". Намира се зад хореографското училище в "Гео Милев". 8 часа, което ще рече 2 пъти седмично струва 62 лв. Часовете сам си ги избираш според това кога ти е удобно. Има през седмицата, има и в събота и неделя. Само не трябва да се засичат с тренировките на спортистите, тъй като там тренират студентите по принцип. Но това рядко се случва. Треньорът е индивидуален, тоест работи само с твоето дете. Най-много, ако се случат в този час повече деца, треньорите да пуснат още едно или две деца в същия коридор. Нашият треньор видя някакви добри данни в дъщеря ми и иска да я научи на четирите стила плуване и да я пуска за сериозно трениране или синхронно плуване, че и оттам я харесаха. А басейнът е чист, приятен, септември го обновяваха с някакви нови пречиствателни машинарии. Peace В неделя е на тренировка и ще запиша телефон. Че на мен ми е буквално под носа и досега не съм се сещала да номера им.

# 644
ray И моите деца плуват вече от доста време. Аз също смятам че сушенето на косата е задължително, особено в студеното време. Но досега вече 3г не съм ги спряла от плуване заради дъжд или сняг. Ходиме на плуване и в най - големите студове.

Общи условия

Активация на акаунт