Къде спортуват нашите деца?

• 259 691
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Извинявай забравих да спомена ,че става въпрос за Бургас ,но предполагам ,че практиката е една съща навсякъде .

# 706
Аз друго се чудя - в детската имат спортове. Е, помолих да отиде на всички, за да преценя /по думите на учителката/на кое да го запиша - тоест къде има интерес. Според учителката нямал интерес, защото влизал и стоял настрана - е къде да стои, като сме от няколко дена на детска първо и второ това му е непознато? Какво да направя?

# 707
Аз друго се чудя - в детската имат спортове. Е, помолих да отиде на всички, за да преценя /по думите на учителката/на кое да го запиша - тоест къде има интерес. Според учителката нямал интерес, защото влизал и стоял настрана - е къде да стои, като сме от няколко дена на детска първо и второ това му е непознато? Какво да направя?

Нама много какво да се направи. Търпеливо чакаме да се отпусне детето в новата обстановка. Синът ми е същият, записах го на нар. танци, седи си "отстрани", но като се прибере само подскача, с ръце на кръста и играе "ръченица" според него. И песнички е научил, но ги пее в къщи, а там ги "мрънкал".... Има шанс да се включи и той все някога  Simple Smile

# 708
Малко не съм по темата, но искам да попитам - при съмнение за алергия при 4-годишно дете, добре ли е да се избегне плуването в затворен басейн?

# 709
  • София
Най-добре е да направиш консултация с лекар. Peace

Мамчета, водите ли децата на плуване, след като е обявена грипна ваканция? Аз дъщеря ми съм я спряла засега. Rolling Eyes

# 710
И аз спрях моята, не защото е болна - защото басейна се посещава от много хора и знам ли  Rolling Eyes

# 711
  • Бургас
Ние пък сме на айкидо събота и неделя ,но тренировките са в училище и се чудех дали да ходим.

# 712
И ние спряхме плуването засега. Надявам се нещата да се подобрят скоро, защото от друга страна нали спорътт закалява  Confused

# 713
  • тъгата в мен
Не съм го спирала от плуване-и тази ,и другата седмица продължаваме!Ходи почти всеки ден.

# 714
Точно се бях засилила да запиша детето на плуване, но като ви чета, се замислих.... ooooh!
Дали сега или след месец, не знам, но намерението ме и да посещаваме басейна на хотел Грийнвил. Ще съм благодарна, някой да сподели впечатления   bouquet  приемам и съвети  Laughing

# 715
аз ще я записвам на фигурно пързаляне в събота, след това ще пиша как е минало  Peace

# 716
Ние ходим на народни танци в Росна Китка

# 717
  • София по рождение
аз ще я записвам на фигурно пързаляне в събота, след това ще пиша как е минало  Peace

Айс ходихте ли вече, как мина, сподели.

# 718
Здравейте,

Ето един сайт който може да ви бъде от полза относно плуването и намиране на басейн.

http://pluvai.com/

# 719

Айс ходихте ли вече, как мина, сподели.
да, ходихме и събота и неделя. Малката беше очарована. Явно и хареса и пак ще ходиме. Значи тази седмица няма да има тренировки, защото има състезания, но от другата пак ще има. Тренировките са от 13,30 до 14,30 събота и неделя. Цената за този един час е 10 лв. Тя включва - вход за пързалката, треньор и кънки под наем. Ако имате кънци цената е 7 лв.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт