Къде спортуват нашите деца?

• 259 697
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 735
И аз водя от време на време дъщеря ми в Зимния дворец на кънки.

# 736
  • където и да е,само да не съм сама
От няколко седмици Сани посещава в събота закрития корт на правителствена болница.
Много е доволна.
Първоначално се притеснявах,че като види непознато дечица ще се стресира/от този тип е , който с познати се чуства най-добре/.
Хареса й.Това е спорта,на който досега не е мрънкала-другите са ски и плуване.
Намерихме кой да я води и във вторник.
за 8 посещения месечно цената е 75лв,но групата май вече е пълна.
Тренират ги Ники и Мира-и 2-та са мн приятни и от дълго време са там.В събота тренировката е от 10ч., а през седмицата от 17ч.

# 737
  • София
И аз водя от време на време дъщеря ми в Зимния дворец на кънки.

Дай, моля, повече инфо за ранните свободни пързалки събота и неделя.  Praynig

Аз заведох най-накрая Ади на свободната пързалка сутрин на Славия. Първо не искаше да стъпи на леда, после една жена я накара и не можах да я изкарам накрая.  Laughing Хареса й да я държа и за една ръка, и за двете, и да я бутам, а тя да се вози. Разбра, че трябва да прави "елхичка" на леда. Даже послъга един съсед, че била направила везна.  ooooh! Иначе си призна, че не е паднала, защото мама я е държала. Входът е 5 лв. - дете и 5 лв. - възрастен. Кънките са 3 лв., ама ние си носехме нашите. Една приятелка не беше много доволна от кънките под наем за децата й.

# 738
От няколко седмици Сани посещава в събота закрития корт на правителствена болница.
Много е доволна.
Първоначално се притеснявах,че като види непознато дечица ще се стресира/от този тип е , който с познати се чуства най-добре/.
Тренират ги Ники и Мира-и 2-та са мн приятни и от дълго време са там.В събота тренировката е от 10ч., а през седмицата от 17ч.
Там само за външни лица ли е или и болни от болницата го ползват  newsm78

# 739
Много е доволна.
Къде точно се намира корта, че не го знам. Някъде до басейна ли е?

# 740
  • Linz
Ние, щерките де, последно се записваме на художествена гимнастика- школата на Мария Гигова.

# 741
  • София
Ние, щерките де, последно се записваме на художествена гимнастика- школата на Мария Гигова.

Моля те, Рени, дай повече инфо  Praynig На каква възраст най-рано приемат, кога са тренировките, къде и каква цена. Много ще съм благодарна, ако споделиш, много се чудя за художествената гимнастика и не съм проверявала, че ме наплашиха, че много "съсипвал" точно този спорт. Благодаря ти   bouquet

# 742
  • Linz
Какво съсипва пък точно този спорт? newsm78 Аз мисля, че прекомерно голямото натоварване, независимо в кой спорт, износва тялото в някаква степен. Но аз нямам амбиции да стават професионални спортистки. Просто искам да поддържат физическа активност и да се учат на дисциплина.

Приемат от 4-год. възраст, тренировките са вторник и четвъртък от 18 ч. в НСА, 307-ма зала. Месечната такса е 35 лв.

# 743
  • София
За съсипването не е лъжа. Бивша гимнастичка съм, малката ми дъщеря игра до скоро, когато спря под давление на пуберската възраст, за което много ми е мъчно, тъй като беше много добра.Една приятелка ми каза преди години, че трябва да мразя детето си за да го запиша да тренира худ. гимнастика /тя също е бивша гимнастичка/. Красив и много възпитателен спорт е, затова записах детето и макар още като я разгъваха да оставиха доживотните последици, не съжалявам.На всеки пожелавам да ридае от гордост и щастие, гледайки успехите на детето си на състезание и окичвайки го с медал на гърдите.Жалко, че свършиха тези моменти.
Макар да понакуцвам във влажни дни и гърба и кръста да ме схващат, коленете да пукат, не съжалявам.Вече има космодиск и доктор Ливайн, да живеят технологиите.Дисциплината, която спорта ти дава никой друг не може да ти даде.

# 744
  • София
Рени, marypopins, много благодаря за споделената информация.   bouquet За съжаление точно за НСА отпада възможността, тъй като съм записала малката на състезателни танци точно по това време, а и таксата хич не е висока, но мисля в такъв случай да проверя за гимнастиката на "Герена". Бях писала по-напред, че ми се ще да пробвам и други спортове за Рая, тъй като е индивидуалист, за съжаление при нас кънките с треньор за сега отпадат, тъй като я е страх и не иска да се пусне и да отиде при другите деца.

# 745
  • Linz
Макар да понакуцвам във влажни дни и гърба и кръста да ме схващат, коленете да пукат, не съжалявам.Вече има космодиск и доктор Ливайн, да живеят технологиите.Дисциплината, която спорта ти дава никой друг не може да ти даде.[/color]
Моите проблеми с гърба, кръста и коленете датират от тийн-годините и без да съм тренирала.
Голямата ми дъщеря носи медали от турнири по шах, но не наградите ме мотивират за спорта.

Jilda, преди няколко години щях да я записвам на стадиона Васил Левски. Дори там базата ми се видя по-добра, но за съжаление ни е доста далече.

# 746
  • София
На Герена ще я приемат веднага, там има групи с малки, големи, напреднали и по-ненапреднали.Моята Михаела там тренира 8 години, в клуба на Илиана. Дано ви е близо, защото ако има данни детето тренировките са ежедневни и ако сте далече е голям зор.

# 747
  • София
Имам въпроси към майките, които водят децата си на плуване в басейна на 2-ра английска гимназия. Какви са условията, от колко часа започват тренировките и каква е цената на месечната карта? Чух, че скоро са правили ремонт, но не знам никакви подробности повече.
 Благодаря предварително!  bouquet

# 748
  • София
Герена от трите изброени места ни е най-близко  Peace Просто остава да се замъкнем до там  Laughing

# 749
Има ли някой представа къде мога да запиша моя първоклоасник на шах? Единствено в Двореца на децата до момента открих занимания, но са през седмицата и до късно...

Общи условия

Активация на акаунт