Къде спортуват нашите деца?

• 259 645
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 750
  • Linz
Дъщерята ходи на шах в училището. Но знам, че имат занимания и в читалището, което е до бившето кино Изток.

# 751
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте, за тези които се интересуват от бойни спортове и по-конкретно- джу джицу. Тренировките се провеждат на стадион "Герена" от елитни професионални инструктури на Централен Полицейски Клуб всеки ден. Групата за малки деца / 4-10/ тренира от 18.00-19.15 всеки понеделник, сряда и петък, като за големи е вторник, четвъртък и събота от 19.00-20.30ч.  Освен заниманията за децата в залата, за тях се се провеждат и  сезонни лагери, както на море, така и на планина. Също така участват и във семинари и фестивали по бойни спортове с гост инструктури от чужбина. За повече информация - 0888 66 15 28 -Михаил.

# 752

Добро утро на всички  Hug

Надявам се да има някоя майка с 5-6 г. детенце, което посещава школата на Илияна Раева, художествена гимнастика, на Герена. Ще съм благодарна да стоделите мнение относно натовареността и съвместимостта на тренировките с "нормалния" ритъм на момиченцата на тази възраст, дори и по-скоро за удоволствие и дисциплина, отколкото за амбициозна и блестяща бъдеща реализация като гимнастички.

Много полезни кометари прочетох в темата за зимните кънки и плуването. Благодаря ви!

# 753
  • София
Моята е по-голяма, на 13 години е и се отказа пролетта, но от детската градина ходи ежедневно в школата на Илияна и мога да отговоря на въпросите ти.Зора е голям за родителите, защото е свързано с всекидневно водене и взимане, освен ако сте наблизо да Герена.На ученето не и пречеше, макар да тренираше повечето време, напротив беше много амбициозна, стегната и си беше разпределила времето така, че да и стигне да научи и да не пропусне тренировка.Проблема дойде когато спря да тренира, откачи и няма време за нсищо, при положение че не прави нищо.Спорта е много важен за развитието на децата, дисциплинира ги, дава им много повече от двигателна култура.

# 754
  • където и да е,само да не съм сама
Предполагам,че болни не ходят,защото има басейн, корт, фитнес,сауна и т.н.
Води се спортен комплекс.
Кортът се намира при басейна.
засега знам само къде е закрития,но имат и 2 май открити.
Групите вече са препълнени,и децата са мн доволни.

# 755
Предполагам,че болни не ходят,защото има басейн, корт, фитнес,сауна и т.н.
Води се спортен комплекс.
Кортът се намира при басейна.
засега знам само къде е закрития,но имат и 2 май открити.
Групите вече са препълнени,и децата са мн доволни.

За къде говориш? Звучи много добре - и корт, и басейн на едно място.

# 756
Искам да попитам някой знае ли дали в плувния басейн към езиковата гимназия в  стара загора има занимания за деца.

# 757
Здравей те какво ще кажете за спортната палата в София става ли за деца?

# 758
  • Пловдив
Искам да попитам някой знае ли дали в плувния басейн към езиковата гимназия в  стара загора има занимания за деца.

Ето тук може би ще ти отговорят, пускам ти линк към Ст. Загорската тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439454.570   Peace

# 759
Записах детето на народни танци, много се радва и развива умения Simple Smile Ако искате нещо подобно, попитайте в центровете за работа с деца. Държавни са и ги има в почти всеки град. Цените са добри, а освен това предлагат и различни спортни занимания за малчуганите.

# 760
Аз записах моето дете на плуване в 22-ро училище. Малко ни е неудобно, защото е от 13,45, но за момента се справяме. Там има една треньорка Константинова, която подхожда с много голямо желание да научи на нещо децата. Миналата седмица имаха състезание между училищата и тя ми каза: "Моите плувци са интелектуалци. Не е важно да ги направим спортисти, паважното е да ги научим на ред и малко да подобри физиката". Чест и прави на тази жена, начина по който си върши работата.

# 761
Два пъти седмично карат кънки на "Славия".
Лятото и есента имам семеен абонамент за басейна на "Кемпински".

# 762
  • София
Лятото и есента имам семеен абонамент за басейна на "Кемпински".

Моля те, кажи ми нещо повече за този абонамент, какво представлява?

# 763
Дъщеря ми ходи на плуване на комплекс "Спартак", искам да я запиша и на балет, но засега не съм намерила подходящо място близо до нас.
Ние утре ще ходим за пръв път Grinning В едно читалище, близо до нас. Ако живееш в центъра, пиши, ще ти кажа къде е.

# 764

Моля те, кажи ми нещо повече за този абонамент, какво представлява?

Карта за четирима  Laughing

Дъщеря ми ходи на плуване на комплекс "Спартак", искам да я запиша и на балет, но засега не съм намерила подходящо място близо до нас.
Ние утре ще ходим за пръв път Grinning В едно читалище, близо до нас. Ако живееш в центъра, пиши, ще ти кажа къде е.

Е са... момиченце... заповядай  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт