Къде спортуват нашите деца?

• 259 485
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча, къде да си запиша детето на волейбол? За Варна става въпрос. Незнам дали не е рано, тя е почти на 10 години и май ги вземат след 5-ти клас. newsm78

# 766
Според запознатите, коя възраст е най подходяща за худ. гимнастика?

# 767
Здравейте,
Опитвам се да намеря клуб по спортна стрелба, но засега много безуспешно. В момента моя син иска да опита стрелба и/или гребане, но със стрелбата не мога да открия нищо.
На ЦСКА (Зала Дескрим) залите на гребането и спортната стрелба са една до друга. Мъжа ми е тренирал там гребане, но според него този спорт е само за момчета и то след седми клас.

# 768
  • София

На 6 години е най-благоприятно. Казват, че тогава хем най-лесно се разгъват, хем най-малко вредни последици от това остават.От опита ми с мен самата и дъщшеря ми мисля, че наистина на 6 години е златната среда.

# 769
  • София
Здравейте,
Опитвам се да намеря клуб по спортна стрелба, но засега много безуспешно. В момента моя син иска да опита стрелба и/или гребане, но със стрелбата не мога да открия нищо.
На ЦСКА (Зала Дескрим) залите на гребането и спортната стрелба са една до друга. Мъжа ми е тренирал там гребане, но според него този спорт е само за момчета и то след седми клас.

Спортна стрелба има на Герена, от входа до бензиностанцията в първата сграда, точно под залата по художествена гимнастика на Илияна Раева.Доколкото съм чувала през годините в които водех дъщеря ми на тренировки при Илияна, този стрелкови клуб е добре развит и има много деца.

# 770
Момичета, имам блед спомен, че някой беше казал, че имало инструктор на една от ледените пързалки ( Славия, или Зимния дворец " ), моля да споделите, защото дъщеря ми има огромно желание и тя да кара. На ледената пързалка пред Народния театър има, но трябва да идем по-рано, а и пързалката не е много хубава.   bouquet

# 771
  • София
И на двете има инструктори, така че избери по-близката за теб. На Славия е от 13.30 събота и неделя, но тази седмица има държавно първенство. Информация за седмичните програми на пързалките има тук - http://kunki.org/news.php

# 772
  • Linz
Чувала съм различни теории от различни треньорки. Виждала съм да започват да тренират както 3, така и 10-годишни момичета. По-важното е тренировките да са съобразени с възрастта.

# 773
Заведох дъщеря си - 6г на кънки в зимния в часа на Аис Блейд и беше  трагично!
имеше много дечица, като нея за първи път и те не можеха да обръщат нужното внимание на прохождащите на леда. В смисъл  изпадня в безпомощно състояние, което прерастна в отчаяние и ужас достатъчно дълго! Никой не забеляза. Аз започнах да викам, но поради музиката, която гърмеше никой не ме чуваше. Изкараха ми я от леда почти в истерия и ми обясниха, че това било нормално..... Май успяха да я откажат за винаги Sad
 След успокояване и малко почивка походих с нея по леда и решихме, че пак ще опитаме, но.....

Тук идва проблема - къде и с кой? Аз за съжаление след травми  и на 2те колена не смея да рискувам, тати не може. Много ни харесва този спорт, даже и къни купихме.....

Не искам да кажа, че школата е лоша - не мога да преценя, но за прохождащите беше зле. Склонна съм и на индивидуални часове и после пак в групата. Ако някой има идея, моля кажете!
Или пък, ако имате някой, който ще е склонен да се пързаля с нея на свободна пързалка и да я учи, при заплащане разбира се....

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:34 от te_za

# 774
Детски школи за ски, хокей, кънки и всякакви такива нещица.

Зимният сезон наближава и ще е хубаво , ако имаме по-подробна информация.

Стефан Попов
www.--spam-dokladvajte-na-moderator.com

Писах още в началото на темата за СК "Айс блейд" - провежда занимания по фигурно пързаляне в Зимния дворец. Треньорите работят както със състезатели, така и с аматьори без ограничения във възрастта и уменията. Заниманията за начинаещи са в събота и неделя от 15:50 ч., но за да си наемете кънки и да се приготвите за леда, добре е да сте там поне 20 минути по-рано.

... А аз да попитам - каква е таксата за тази година - 2009/2010 - и кога се записват децата за тренировки в групите за аматьори...
Досега (само 2 пъти) сме ходили на учебните групи от 15`50 ч. в часа на "Айс блейд", защото този час ни е удобен, и синът ми е доволен - щом за тези два пъти прокара кънки, без дори да е карал дори и ролери ... За момента проявява желание да се занимава и по-сериозно, но ме съмнява, че може би вече са оформени другите (аматьорските групи) - та - колко е таксата, колко дни в седмицата ходят на тренировки и от колко часа...
И (може би не е малко удобно) - но кой от двата клуба да избера "Айс блейд" или "Ледени звезди" - знам че и на втория клуб заниманията са в Зимния дворец (учебните групи) , но от по-рано ...

# 775
момичета, може ли да ми препоръчате някой клуб за модерен балет във Варна,за 6 год момиченце,ще съм ви много благодарна Simple Smile

# 776
  • Linz
Като дете тренирах фигурно пързаляне като на първата тренировка ме зарязаха абсолютно начинаеща в центъра на пързалката. Трябваше да стигна сама до мантинелата, което си беше огромен стрес. По-късно не ми пукаше от паданията, но първия път беше ужасно. Много лош подход!
Препоръчвам да си купите кънки и да не ползвате под наем.

# 777
Като дете тренирах фигурно пързаляне като на първата тренировка ме зарязаха абсолютно начинаеща в центъра на пързалката. Трябваше да стигна сама до мантинелата, което си беше огромен стрес. По-късно не ми пукаше от паданията, но първия път беше ужасно. Много лош подход!
Препоръчвам да си купите кънки и да не ползвате под наем.

Да, съгласна съм с това и даже първо купихме кънки.
Ледени звезди кога имат групи за начинаещи?
пак питам за съвет има ли някъде индивидуални?

# 778
Здравейте, мисля че Ледени звезди в момента се занимават само със Шорттрек. По въпроса за индивидуалното обучение, по-скоо няма такова, но мисля че ако се обърнете с конкретно запитване към Георги от Айс Блейд, ще се опитат да намерят вариант, но обикновено се провежда вечер на свободна пързалка, доколкото ми е известно - понеделник, сряда и петък, най-много да има включени още едно, две деца. По въпроса за учебните групи, моята дъщеря започна така преди 4 сезона, когато беше на 3 1/2, сега на 61/2 вече е състезател.

# 779
Здравейте на всички. Случайно попаднах на темата която в момента ме вълнува много.Дъщеря ми е на 7г. и от 2 г. тренира художествена гимнастика на Герена.Доста време мина в което чаках да имат някакво развитие но нашата трениорка е решила да събира всякакви възрасти деца като моята и още едно две момиченца са наи големите в групата.В момента се чудя каде да я прехвърля защото явно няма смисал да си седим на едно ниво пък и аз и детето ми не мислим да се отказваме от спорта.Милсих си за националният стадион защото ни е близо но не знам какво е полужението там. Много ще бъда благодарна ако някой ми даде информация каде би било наи добре да се преместим.Или можеби име на добра трениорка.

Общи условия

Активация на акаунт