Къде спортуват нашите деца?

• 259 676
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 720
Навсякъде из квартала ни са залепили танци от сдружение "Мечо пух" и балетна школа "Финес"

# 721
  • София
аз ще я записвам на фигурно пързаляне в събота, след това ще пиша как е минало  Peace

Айс ходихте ли вече, как мина, сподели.
да, ходихме и събота и неделя. Малката беше очарована. Явно и хареса и пак ще ходиме. Значи тази седмица няма да има тренировки, защото има състезания, но от другата пак ще има. Тренировките са от 13,30 до 14,30 събота и неделя. Цената за този един час е 10 лв. Тя включва - вход за пързалката, треньор и кънки под наем. Ако имате кънци цената е 7 лв.  Peace
Може би е писано по-напред, но за къде става дума - Славия или Зимния дворец?

# 722
мързеланка  - извинявам се  Embarassed , става въпрос за Славия  Wink

# 723
моя син го записах на футбол

отдавна имаме желание за Футбол - къде ? Може ли малко повече подробности - благодаря   bouquet
PS сайтът на ligero за плуването е супер!!!10x10x10x

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 18:06 от isave

# 724
Дъщеря ми ходи на плуване на комплекс "Спартак", искам да я запиша и на балет, но засега не съм намерила подходящо място близо до нас.

# 725
Дъщеря ми ходи на плуване на комплекс "Спартак", искам да я запиша и на балет, но засега не съм намерила подходящо място близо до нас.

Кажи в кой квартал си, ще е по-лесно да те ориентираме?

# 726
Добро утро на всички мами, в събота смятам да ходя до ЦСКА- на 4- ти километър да запиша малкият на спортна гимнастика. Някой има ли впечатления от тренировките тям. Моля ако на някой детето ходи да ми пише отзиви.

# 727
Искам да ви попитам нещо - в нашата детска има избор на 5 спорта.
Вие водите ли децата си на детска, като там спортуват нещо и отделно вечер или събота и неделя на тренировки допълнителни, или повечето от нас не ходят на градина?

# 728
  • София
Ади ходи само на танци в градината.  Peace Мисля да я водя на кънки, ама аз ще си я уча да кара, няма да я записвам на тренировки.  Hug

# 729
Моля за малко повече информация относно плуването в Спартак.Става дума за събота и неделя с треньор.Доволни ли сте?Един треньор ли ви води тренировките?Определен брой часове в месеца ли са или мога да го водя когато ни е удобно?Всяка информация ще ми е от полза.Мерси предварително  bouquet
Става дума за 8г дете.Сега говорих с една дама по тел. и ми каза в събота да го заведа от еди колко си направо да плува и малко се учудих.Не са ли групи с треньор?

# 730
Специално за плуването на Спартак - вече ми писна да чета на всяка страница едно и също - айде върни и потърси назад, дадени са и телефони, и часове, и обяснения достатъчно.

# 731
Не е нужно да ми се караш.Чела съм доста назад темата.Още повече че от събота чета инфо в нета за плуването и въртя телефони.Имам конкретни въпроси, на които не намерих отговор в страниците по-назад.Освен Т на водата, сушене на коса и тапи за уши друго не намерих тук.
Питам дали са в определена група с конкретен треньор, с определен брой часове на месец и всичко е строго фиксирано или мога да го водя когато на нас ни е удобно.И ако го водя от дъжд на вятър дето има една дума дали ще е с треньор.

# 732
На стр.43 е дадена информация за треньори и часове. даден е и линк на Спартак, където в цените е описано точно какво се предлага, по колко пъти, индивидуално ли, с карта ли, с треньор ли. А ти като въртиш телефони - не се ли сети да питаш това, което те интересува? Наистина, малко е отегчително едно и също да се дъвче през страница.

# 733
Аз съм писала по напред, но не ми пречи да напиша пак...
Събота и неделя има тренировки от 9 сутринта...до слетобед при различни треньори. В малкия и в големия басеин. КАто за дете неплуващо може би ще плува в малкия басеин. Групите там са претъпкани, особено в събота и в неделя, децата са на различна възраст от 3 годишни до 8-9г.
Ние сме ходили 1 месец и се преместихме, точно заради това преселение...
Иначе треньори има 3-4 за събота и неделя. Карти има за 8 посещения струва 69 лв. А за това да отидете направо може защото те на практика деца не връщат, така че и 30 деца да има в басейна, щом си плащаш си вътре. Peace
Ние сме ходили при Стоян Церовски и не мога да кажа че не съм доволна...готин е и има подход към децата, само дето са му претъпкани групите.Има и 2 жени които водят по това време тренировки...нямам мнение за тях.
Успех ви пожелавам!

# 734
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт