Къде спортуват нашите деца?

• 259 260
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте,
Бих искала да споделя, че на конната база в Кичево ( Варна) предлагат езда за деца в училищна възраст, освен това и целодневен престой за пролетната и лятна ваканции (грижа за конете, езда, игри на открито, поход в гората, която е в непосредствена близост до базата). Красива природа, чист въздух, контакт с конете, игри и детски смях Simple Smile
За повече инфо www.westernadventure.biz
Златна си   Hug

# 886
Здравейте,
Искам да запиша сина си на бадминтон.
Някой има ли информация дали във Варна има клуб в който се провеждат тренировки за деца (синът ми е на 13 години)?

# 887
Здравейте,
Някой има ли информация дали във Варна има клуб в който се провеждат тренировки за деца (синът ми е на 13 години)?

Това инфо може да е полезно. Има и телефон за връзка  Peace

# 888
Мам, благодаря за информацията.   Grinning

# 889
Здравейте,

Това инфо може да е полезно. Има и телефон за връзка  Peace

Здравейте,
Клубът  от горепосочения линк вече е прекратил дейност. От началото на годината Варна си има нов клуб по бадминтон СК "РАКЕТЛОН", който се опитва да възроди детско-юношеската школа по бадминтон във Варна. Екипът им е от млади хора (абе млади, млади ама са около 35-40г.  Laughing ) Имат си треньори, ръководени от няколкокартния Републикански и Балкански шампион Сибин Атанасов и изглежда като да свършат работа Simple Smile Интересното е, че бадминтона е голяма краста и майките и татковците също се запалихме и не пропускаме тренировка (никой не ни придиря, че играем федербал вместо бадминтон, ама толкова можем, голям купон става, включително и на разбора след тренировка в барчето Grinning )
За повече инфо и контакти тук: www.raketlon.com
Поздрави,  Peace

# 890
Здравейте,пише Ви една мама,чиято госпожица тренира джудо в СК"Джудолав"-София.Дъщеря ми е 13годишна и от няколко години се занимава с джудо в София при една страхотна треньорка.
Залата им се намира близо до театър София.Безкрайно съм БЛАГОДАРНА за страхотната дисциплина на която я научиха и предизвикаха в нея желание за движение въобще.Това е голям проблем ,според мен на повечето тинейджърки.Джудото е спорт със който могат да се занимават деца с различни антропометрични показатели(защото се играе на категорий от 36кг.до над63кг).
Въобще не е вярно твърдението  на повечето хора ,че бойните изкуства не са за жени.За мен е важно ,че детето ми спортува и с нетърпение иска да отиде на тренировка.Участват на състезания в страната и извън нея,печелят медали ,ходят на спортни лагери и дори вече е шампионка на Българиия в кат.63кг.тренировките са в понеделник ,сряда и петък от 10-12ч.и 14.30-16.30ч.
Надявям се информацията да е полезна за много от Вас .
Поздрави Любов!

# 891
Здравейте! Синчето ми  е на 14 години и отскоро живеем на ново място в Манастирски ливади. Бихте ли ми препоръчали някоя школа за спортуване на близо. Детето проявява интерес към баскетбола и евентуално към плуване и футбол. Имате ли някакви впечатления за хип-хоп школата в Стрелбище.
Благодаря предварително.

http://www.cpkjjc.org/   - За всички, които се интересуват от бойни спортове с традиция в преподаването в най-голямият и развит клуб в страната, както за малки, така и за големи  newsm10 newsm10 newsm10   Почерпано от личен опит smile3521!

Здравейте! Позвъних на посочените телефони в сайта, но нещо има грешка. Би ли ми дала някакви други координати, ако е възможно.
Предварително благодаря.

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 12:28 от AnMary

# 892
Здравейте! Синчето ми  е на 14 години и отскоро живеем на ново място в Манастирски ливади. Бихте ли ми препоръчали някоя школа за спортуване на близо. Детето проявява интерес към баскетбола и евентуално към плуване и футбол. Имате ли някакви впечатления за хип-хоп школата в Стрелбище.
Благодаря предварително.

Здравей!Стадион Славия ви е сравнително близо. Има футбол, тенис, волейбол, сигурно и други спортове. За базата мога да говоря само за футбола- ОТЛИЧНА Е! Треньорите са добри.С две думи,ако можеш да го водиш там- не се колебай!
Ние живеем в Лозенец и ст.Раковски ни е най-удобен, но блъскаме по един час, често с градския транспорт заради добрите условия на Славия!

# 893
Търся партньор за състезателни танци за дъщеря ми.Тя е втори клас и тренира в 30 училище на Стамболийски.Спешно.

# 894
  • България, София
За базата мога да говоря само за футбола- ОТЛИЧНА Е!

Кога са тренировките по футбол и дали продължават и през лятото?

# 895
За базата мога да говоря само за футбола- ОТЛИЧНА Е!

Кога са тренировките по футбол и дали продължават и през лятото?

Тренировките по футбол са 3пъти седмично. Всеки набор в различни дни. 2002-ра са вторник, четвъртък  и събота. Чух ,че През юли ще почиват, но още не са ни казали официално.

# 896
  • София
Някой има ли впечатления от голф училището на Мотен? И въобще някакви отзиви за голф занимания за деца.

# 897
Някой, може ли да каже кой треньор (плуване) е добър на малкия Академик. Става въпрос за момиченце на 3.5 г

# 898
Здравейте и от мен   bouquet
темата е полезна записвам се да следя

# 899
вчера плувахме в един нов басейн - в комплекс силвър сити.преместихме се от джей кей фитнес заради треньорката - тя се премести и ние след нея Hug.
басейнът е нов и много хубав!цените са добри - става.това е в лозенец, ул.сребърна .още нямат сайт - откриха го на 1-ви май.

Общи условия

Активация на акаунт