Къде спортуват нашите деца?

• 259 785
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 245
хихих, абе те вярно, че не лъжат малките, ама могат да преувеличават. Току виж ти се изправи змиорка в коридора?!   Shocked

# 1 246
Въобще не преувеличавам, момичета!  no Просто ги попитайте защо не им работеше басейна в споменатото време и какви бяха тези червени плуващи мърдащи неща по дъното. Wink Да видим какво ще ви отговорят тогава. ХЕИ просто са пропуснали да уведомят, защото явно са си изчистили "проблема" като затвориха за спукана тръба. Сега е чист басейна, не споря и мъжът ми като води дъщеря ни, плува понякога. Т.к. със сигурност няма нищо пълзящо по дъното.
И съм изключително сериозна, Елл. Не съм им ядосана, просто има доста неща, които са меко казано  - нередни. Аз водя детето си там, не може да ми е все тая. И за чистотата можем да поспорим, особено в съблекалнята преди банята.

# 1 247
СКХГ "Тракия-Елит" Пловдив, бул. Източен 10 Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:564403c7

# 1 248
Въобще не преувеличавам, момичета!  no Просто ги попитайте защо не им работеше басейна в споменатото време и какви бяха тези червени плуващи мърдащи неща по дъното.

Sick Sick Sick

# 1 249
  • Sofia
Синът ми е в четвърти клас и посещава 2 пъти седмично клуб по фехтовка в 25 ОУ и 1 път плуване в х-л Принцес.Научи се да плува в детската градина,там също посещаваше танци,футбол,карате,ски/2 пъти годишно/и провежданите спортни академий-тенис,футбол и плуване.С каратето продължи още две години и стигна до оранжев колан,но впоследствие се отказа сам...На дъщеря ми също предоставих много възможности за избор на спорт-танци-народни и латино,худ.гимнастика,фигурно пързаляне,тенис,плуване....но нищо не можа да предизвика постоянния и интерес,а сега вече е доста късно и тя съжалява за пропуснатото

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 20:56 от Doli

# 1 250
В Принцес е само басейн или има и труньори? Там ми е ужасно близко и не съм се сещала...

# 1 251
  • Sofia
Незнам дали има,не го водя аз...а и той ходи да си поплува за удоволствие

# 1 252
Не знаеш детето ти къде и как точно ходи  newsm78
ОК.

# 1 253
  • Sofia
Как да не знам къде ходи...в Принцес,а леля му го води и двамата си плуват за кеф...Може да се уговориш със спасителя за индивидуално обучение.Казвали са ми ,че понякога има деца,които ги учат

# 1 254
А, значи можело да отговориш, благодаря  Peace

# 1 255
Мами кажете,за Пловдив къде да потърся и какво да направя за да запиша малкия който е на 8 години да тренира нещо от сорта на футбол или лека атлетика.В училище няма никакъв спорт в нета нищо не намирам,ако някой има някакви координати на някакъв треньор нека ми пиша,много моля на лични!

# 1 256
  • Sofia
Вилико, също може да се ходи и в хотел Родина. Но е по-скъпичко от другите басейни. 5 лв. е входа за дете. 10 лева е тренировката с треньор. Общо 15 лева. Но ако детето има нужда от индивидуално обучение си струва.

# 1 257
 Doli какви са цените в Принцес, че не откривам нещо в нета?

# 1 258
Вилико, също може да се ходи и в хотел Родина. Но е по-скъпичко от другите басейни. 5 лв. е входа за дете. 10 лева е тренировката с треньор. Общо 15 лева. Но ако детето има нужда от индивидуално обучение си струва.

Там ходихме, но ни е далеч, трябва да сменяме две превозни средства с доста заобиколки при това. Иначе е много чисто, наистина.

# 1 259
Дъщеря ми,вече тийнейджър, спортува акивно от малка-плува. Изключително доволна съм от дисциплината, която изгради у нея спортът. Единственото нещо,което винаги ме е ядосвало негативно-презрителното отношение на учителите й към това, че е спортистка. Никой не оценява усилията, които се влагат, за ползите да не говорим...Битува някакво порочно схващане, че единствено уроците по езици, български и математика, са важни
Някой от вас, със спортуващи активно деца, сблъсквал ли се е с подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт