Къде спортуват нашите деца?

• 259 428
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Sofia
В нашето училище има карате,фехтовка,шахмат,спортни и народни танци и се заплащат

# 1 411
  • Sofia
Синът ми започна да тренира водна топка на Спартак. Всяка вечер от понеделник до петък от 19,00 до 20,30 ч. Засега е супер доволен и ходи с голямо желание.
        На каква възраст е и има ли изискване да плуват перфектно,в кой от басейните са тренировките,цена ако може.....
            През ваканцията има ли тренировки и в същите часове ли са

# 1 412
От 3 годишен големият ми син, който сега е на 13 плува в Спартак - София. Записах го в 22 СОУ 1-ви клас заради плувният басей, но той спря да плува там в средата на 6-ти клас /по причини, които не са за тази тема на форума/ и така се приключи с плуването.
И двете ми деца тренират Tae kwon do в кварталното читалище. Големият ми син вече 6 години, малкият, който в момента е на 7 от 3 години. Много сме доволни от треньора - Мирослав Трифонов
В крайна сметка няма значение, какво ще спортува детето Ви. Важното е да му доставя удоволствие.

# 1 413
  • София
Синът ми започна да тренира водна топка на Спартак. Всяка вечер от понеделник до петък от 19,00 до 20,30 ч. Засега е супер доволен и ходи с голямо желание.
        На каква възраст е и има ли изискване да плуват перфектно,в кой от басейните са тренировките,цена ако може.....
            През ваканцията има ли тренировки и в същите часове ли са
Децата са на 9-12 г. Който не плува добре го учат. Тренировките ще бъдат през цялата ваканция - в големия (50 м.) басейн, а по-нататък и в открития.

# 1 414
Моето момиче ходи на художествена гимнастика  newsm03

# 1 415
Попаднах на това. Може би не е мястото тук, но пък  ... Simple Smile

ДЪРЖАВНО СПОРТНО УЧИЛИЩЕ "Г е н е р а л В л а д и м и р Стойчев " – г р ад С о ф и я

От 15.06.2011г.стартира приема на документи за ученици кандидати за училището за учебната 2011/2012 год.
Прием след завършен 5ти клас –   плуване.

Училището предлага :
Качествена общообразователна и професионална подготовка с придобиване на професия " помощник тренъор ".
Общежития в района на училището за ученици от провинцията.
Столово хранене - закуска , обяд и вечеря за всички ученици.

# 1 416
Попаднах на това. Може би не е мястото тук, но пък  ... Simple Smile

ДЪРЖАВНО СПОРТНО УЧИЛИЩЕ "Г е н е р а л В л а д и м и р Стойчев " – г р ад С о ф и я

От 15.06.2011г.стартира приема на документи за ученици кандидати за училището за учебната 2011/2012 год.
Прием след завършен 5ти клас –   плуване.

Училището предлага :
Качествена общообразователна и професионална подготовка с придобиване на професия " помощник тренъор ".
Това училище е добро!  newsm10

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 12:47 от rumen_97

# 1 417
  • София
Е, спортното (явно не се расъл в София)! Зависи какво търсиш...  Grinning

# 1 418
Вижте на какво попаднах днес Simple Smile

Arrow http://kidssports.bg/
Вътре са събрани детски школи, лагери, съоръжения...  Изглежда доста полезен Simple Smile  kyllmg

# 1 419
Е, спортното (явно не се расъл в София)! Зависи какво търсиш...  Grinning
Може пък вече да е добро. В смисъл, че освен тренировки да ги юркат и да учат здраво.
Какви други спортове има там?

# 1 420
Моят син беше в Турция на едно състезание. Върна се с разни брошури и сувенири. Потърсих в гугъл надписа от тях и разбрах, че всичкия този разкош е база на спортно училище! Ако имахме такова тук, с огромно желание би учил в него. Личи си, че хората знаят какво правят. Страхотна база, организация на международни прояви, спортни постижения въобще - шапка им свалям. У нас спортно училище е мръсна дума.  Sad

# 1 421
  • Sofia

Прием след завършен 5ти клас –   плуване.

Училището предлага :
            Къде се намира това училище newsm78 

# 1 422
  • София

Къде се намира това училище newsm78 
Цитат
 Град София, Пощенска кутия-1113,район “Младост”,бул. “Асен Йорданов” №2 
      Директор:
 +359 (2) 870 60 95
      Помощник Директор:
 +359 (2) 870 55 98
      Канцелария:
 +359 (2) 870 34 81
      Факс:
 +359 (2) 873 78 81; +359 (2) 870 34 81
      Е-поща:
 su_gvs_sofia@abv.bg
Под площада на Авиацията, http://www.bgmaps.com/map/link

# 1 423
  • в един топъл дом
Големият ми син тренира баскетбол и карате, а малкият все още нищо.

# 1 424
  • Варна
Синът ми ходи на плуване в басейна на Приморски.

Общи условия

Активация на акаунт