Къде спортуват нашите деца?

• 259 079
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 830
При стадион Герена има спортна гимнастика. Моя позната си води детето вече втора година - на 6 е момиченцето. А може да има и други спортни занимания.

# 1 831
Някой може ли да даде информация за добър плувен басейн в района на "Люлин"

# 1 832
  • София
Някой може ли да даде информация за добър плувен басейн в района на "Люлин"
чух, че има някакво училище, май 33 е , с басейн, може и повече да са
за зимата предполагам че питаш

# 1 833
Благодаря за спортната гимнастика! Май-май ще се записваме там.
А басейн дали знае някой към нашия квартал? (че най-близък ни е БСФС, но там хич не ми харесва).

# 1 834
благодаря за инфото относно басейна, звездица.

# 1 835
  • София
благодаря за инфото относно басейна, звездица.

ili1
, прочети тук какво споделих за басейна в 33 СОУ.
Моят съвет е да попиташ първo дали е ремонтиран
басейнът и чак тогава да записваш детето си там.  Peace

# 1 836
Много благодаря за информацията относно 33 у-ще, защото ние търсим подходящото място за целия клас на моя син.

# 1 837
  • София
някой да има актуална информация за стадион септември и залата, какви спортове се предлагат, въобще функционира ли, телефон за информация да има някой?

# 1 838
Здравейте,
 мога да предложа едно не толкова популярно у нас изпълнено с динамика бойно изкуство - спорт (ТАЕКУОН-ДО), но същевременно много успешен за развиване на всички качества в едно дете: Дисциплина, двигателна култура или просто за изразходване на енергия!
Ето едно предложение, което мога да дам! Simple Smile

www.tangra-taekwondo.eu , залата се намира в центъра до НДК (22-ро СОУ)

# 1 839
  • София
Търся йога за дъщеря ми, която ще стане на 10г. след месец.За предпочитане е да е някъде из южните квартали - Гоце Делчев, Стрелбище, Борово. През уикенда може и в центъра.
Дали въобще има? Лятото ходи на лагер, имаше йога всяка сутрин и вечер и много й хареса.

# 1 840
  • Sofia
Това лято сина ми много се запали по тенис на маса и иска да тренира,но не знам къде има такива тренировки

# 1 841
EliG, Юлиана ще ходи на йога в Българска Йога Асоциация, за късмет е точно до нас. Миналата година още исках да я запиша, но искаха да е навършила 7, тя и сега няма да е, но се съгласиха. Ние сме за групата в сряда, има и в събота, но аз предпочитам уикендите ни да са свободни за пътувания, ако сме в София, ходи на плуване, но там сме с карта и няма как да изпусне нещо.. Виж тук графика и се обади, ако искаш - http://www.yogabg.com/program.php?page=schedule  Hug Heart Eyes Искаше ми се да е два пъти седмично, но и веднъж е нещо. Нашият курс е от 19.09 до 5.12, но е възможно да започне малко по-късно, че не се беше сформирала още групата. Предполагам след това ще има още един курс.

# 1 842
  • София
Сиси, благодаря ти!  bouquet
И за нас ще е близичко.Може би ще я запишем в събота, тъй като веднага след училище може би ще е изморена, но може да опитаме и в сряда.На нас неделите са ни заети и без друго, няма мърдане от София вече.Ще отида да ги видя на място, изглежда хубава залата, дано преподавателят да направи заниманията интересни за децата.Аз съм опитвала йога за големи и ми беше скучно, но детската лятото ми допадна дори на мен:)

# 1 843
Ели, трябва да изберете или сряда, или събота, различни са курсовете, но ще ти обяснят.. Hug

# 1 844
  • Там, където ме обичат
Благодаря за спортната гимнастика! Май-май ще се записваме там.
А басейн дали знае някой към нашия квартал? (че най-близък ни е БСФС, но там хич не ми харесва).
Аз натам се бях насочила. Ще споделиш ли защо не ти харесва?

Общи условия

Активация на акаунт