Къде спортуват нашите деца?

• 258 969
  • 2 058
  •   2
Отговори
# 1 890
  • Sofia
 не,моя позната ходи и води дъщеря си на 8 год.

# 1 891
  • София
Пепеляши, Павел ходи с "малките". Значи става и за Стефан.  Peace

# 1 892
  • София
Благодаря, Ирина!

Вчера ни беше първата тренировка по таекоундо и синът ми е много, много ентусиазиран.
Засега оставаме там, пък ще видим... Simple Smile

# 1 893
Записах го да тренира футбол на Славия и народни танци в училище! Засега ходи с желание и на двете и му харесва !

# 1 894
Някой с лични добри впечатления от треньор по плуване на баня Мадара или Спартак, в краен случай Спортната палата? Ходиме на баня Мадара при една г-жа Райкова мисля, при която за трениране и дума не може да става. Всеки си прави кой каквото може. Трябва ми треньор, който да е строг и да има дисциплина, признавам си - аз не мога да се справя очевидно с това Confused
А как се справяте с тези извънкласни занимания newsm78Както каза мъжа ми - Ти добре си си организирала времето...

Не съм 100% сигурна, но мисля, че треньорката, която идва в детската градина на дъщеря ми, има часове и на Спартак. Казва се Елена Манолова, аз съм доста доволна.
  bouquet и на Master също. Засега се разбрахме с г-жата, че ще го поеме да го тренира по усилено с още едно детенце, та ще видиме newsm78 Явно сериозните занимания започва от м. Октомври, като видях каква лудница настана тая седмица на басейна... Само да напаснем графика, че с всички допълнителни занимания и целодневно ходене на училище малко сложна става организацията

# 1 895
Знаете ли къде може да се ходи на тенис на корт в кв. Гоце Делчев- в района на 73-то. newsm78

До 121-во има корт и съм чувала, че там има уроци, но повече инфо нямам.

# 1 896
Благодаря, Ирина!

Вчера ни беше първата тренировка по таекоундо и синът ми е много, много ентусиазиран.

Пепеляши, при Миро ли е таекуондото? Синът ми ходеше при него в детската и бях доволна, видях че и в 73-то е той, но не се записахме, че вече няма интерес (а и време).

# 1 897
  • Там, където ме обичат
Отскоро моето дете играе аеробика вкъщи с помощта на клипчета в интернет.

# 1 898
  • София
В НСА има детска спортна аеробика - и каките, и залата, и методиките, абе всичко е супер. Аз ги ползвах за нещо като детски клуб за Ади  Blush, като ходех на гимнастика за бременни, ама пак така се преориентирахме към ХГ.... Не че пак не иска от време на време там, ама не й минава номера  Wink

# 1 899
  • София
Благодаря, Ирина!

Пепеляши, при Миро ли е таекуондото? Синът ми ходеше при него в детската и бях доволна, видях че и в 73-то е той, но не се записахме, че вече няма интерес (а и време).

Честно да си кажа, не помня името на треньора. Познат ми е по физиономия... може и на моя да е преподавал в детската - 40 ЦДГ "Д-р Ангушев". Да не би и вие да сте били там?!

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 16:38 от Пепеляши

# 1 900
  • София
Аз имам следния въпрос към майките на спортистчета:
Както вече писах по-напред, дъщеря ми започна тази година
с голям ентусиазъм тренировки по зумба, но явно кецовете се
оказаха неподходящи, а стъпалата - нетренирани, защото
вече пети ден петите й са подпухнали и я болят.
Ясно, че ще се купуват маратонки с дебели подметки,
знам, че е добре да я види ортопед. Проблем е намирането на
свободно време (и мое, и нейно), за да я заведа на преглед, но ако не отшуми
до още два-три дни, ще се ходи при специалист.
Та, след толкова обяснения  Embarassed - междувременно дали да се мажат
петите с някакви кремове (Voltaren, Allga San, Fastumgel - събрали сме доста такива),
или някакви компреси са по-подходящи, или само почивка е достатъчна?
Някакви стелки за тренировки  newsm78 (след като отшуми сегашния проблем).
Иначе на нея толкова й харесва засега, че място не си намира, че не може да отиде на тренировки.  Simple Smile

# 1 901
Carmela Biscuit, маратонките трябва да са с мека и дебела подметка за да не се натъртват краката. Ако, искаш говори с треньорката, тя ще ти даде най-добър съвет. Относно мазането нищо не мога да кажа. Хайде, оправяйте се бързичко. Моята девойка която е на 13год, се записа на MTV танци Simple Smile Ще видим какви ще са отзивите. Аз исках заедно да ходим на зумба, ама - НЕ Simple Smile

# 1 902
Синът ми вече 4 години е състезател. Съвместява учене, спорт, творчески дейности.
Не само че не пречи на най-важния процес - ученето, дори напротив - помага.
И се отклоних така, защото много деца от неговия отбор и клуб се отказаха в седми клас, защото имали да учат!
Не мога и не бива да съдя деца и родители, но нека великата седмокласна одисея не е причина детето да е лишено от емоцията на спорта, състезанието, отбора.

# 1 903
  • Русе
 Люлин, браво .   bouquet По този повод да поканя и тук в темата, която съм пуснала -
 www.bg-mamma.com/index.php?topic=665793.0 за талантливите деца не само в спорта.

# 1 904
аз да попитам: тези деца, които ходят на плуване - не на серииозни тренировки, а просто за идеята - как процедирате през зимния сезон - ходят ли да плуват ? Аз се чудя: колкото и да е отоплен басейна - зимата е хладничко - не е като в СПА, все пак!

Общи условия

Активация на акаунт