Къде спортуват нашите деца?

• 258 923
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Русе
Здравейте Мами.Четох,четох...четох доста,но не видях нищо за Пазарджик,ако някой има инфо да сподели,Благодаря ви:)))
  На първо време, докато се включи някой с актуална информация, погледни това

http://www.sportnaslava.com/wiki/index.php?title=%D0%A1%D0%BF%D0 … D0%B6%D0%B8%D0%BA

# 1 921
Здравейте Мами.Четох,четох...четох доста,но не видях нищо за Пазарджик,ако някой има инфо да сподели,Благодаря ви:)))
  На първо време, докато се включи някой с актуална информация, погледни това

http://www.--spam-dokladvajte-na-moderator.com/wiki/index.php?ti … D0%B6%D0%B8%D0%BA
Благодаря

# 1 922
  • Русе
 Гледам, че е излязъл някакъв друг линк   newsm78
Не знам защо не се публикува този линк спортнаслава

# 1 923
  • София

Амбър, останах без дъх, докато гледах клипчетата в подписа ти...
Браво!

# 1 924
  • Русе
  Благодаря Пепеляши.
 Нашият избор на спорт стана съвсем случайно и без никакви конкретни амбиции, на 6 години. Но за сега е голяма надежда за българската акробатика. Стига да устискаме на натоварването, което е много голямо, но на него му харесва на този етап.

# 1 925
  • София
  Благодаря Пепеляши.
 Нашият избор на спорт стана съвсем случайно и без никакви конкретни амбиции, на 6 години. Но за сега е голяма надежда за българската акробатика. Стига да устискаме на натоварването, което е много голямо, но на него му харесва на този етап.

Аmber, от сърце желая успех!  bouquet

# 1 926
  • София
  Благодаря Пепеляши.

Аmber, от сърце желая успех!  bouquet

Амбър, и аз! Следя ви от миналата година...  Simple Smile

# 1 927
  • София
Shina, на дъщеря ми в училище (18 соу) идваха и раздаваха брошурки за класически балет. Преподавателите са известни и добри педагози(според голямата ми дъщеря, която тренираше художествена гимнастика на доста високо ниво - при Нешка Робева, Мариета Дукова и Ася Хаджиева) . Децата, които тренират откриват виенските балове по тържествата. За съжаление не мога да си спомня името, а брошурката вероятно съм захвърлила, но ни казаха, че тренировките ще се провеждат в сградата на ЦУМ. Направи ми впечатление, защото си помислих, че ако мойта госпожица беше по-грацилна и слабичка, с удоволствие бих я записала, но не сме за балет. Ще потърся и ако намеря брошурата - ще пиша пак.

# 1 928
Благодаря ти много, etti!
Веднага потърсих в Гугъл. Сигурно става въпрос за това:
http://vayadance.com/

# 1 929
  • София
Да, точно за тях става въпрос. Успехи на малките балеринки!

# 1 930
Понеже сте на балетна вълна , да ви соделя нещо... Първо да вмъкна ,че дъщеря ми е на  шест години и трета година ходи на класически балет. Та среща ме добра позната,  пита дъщеря ми как е ,що е  и т.н. В момента ,в който детето каза,че ходи на балет и се започа една тирада...Колко бил вреден балета , как изкривявал краката, как разширявал таза ,как правил краката да изглеждат патешки.... ooooh!В кратката паиза ,която направи персоната си взехме ,,сбогом,, и тръгнахме. Е,да ,но се  завихри едино торнадо от въпроси от страна на дъщеря ми: ,,мама, наистина ли ще изглеждам ,като патица?? Как така, ще ми се разшири дупето,ама с голяяямоооо дупе ли ще бъда.?,,..
Не намерих точните думи и аргументи да я успокоя, признавам си. Чудех се,защо и как и от къде е толкова информирана критикарката и защо така убедена беше ,че ще има подобни поражения върху физиката на детето.
Аз съм ходила години наред на модрен балет. Много различен е от класиката,въпреки че имахме  по 40 минути екзарсис за разгрявака и след това минавахме към танците. И сега започва да ме човърка червейчето....

# 1 931
  • Някъде в Матрицата
Понеже сте на балетна вълна , да ви соделя нещо... Първо да вмъкна ,че дъщеря ми е на  шест години и трета година ходи на класически балет. Та среща ме добра позната,  пита дъщеря ми как е ,що е  и т.н. В момента ,в който детето каза,че ходи на балет и се започа една тирада...Колко бил вреден балета , как изкривявал краката, как разширявал таза ,как правил краката да изглеждат патешки.... ooooh!В кратката паиза ,която направи персоната си взехме ,,сбогом,, и тръгнахме. Е,да ,но се  завихри едино торнадо от въпроси от страна на дъщеря ми: ,,мама, наистина ли ще изглеждам ,като патица?? Как така, ще ми се разшири дупето,ама с голяяямоооо дупе ли ще бъда.?,,..
Не намерих точните думи и аргументи да я успокоя, признавам си. Чудех се,защо и как и от къде е толкова информирана критикарката и защо така убедена беше ,че ще има подобни поражения върху физиката на детето.
Аз съм ходила години наред на модрен балет. Много различен е от класиката,въпреки че имахме  по 40 минути екзарсис за разгрявака и след това минавахме към танците. И сега започва да ме човърка червейчето....

Аз съм играла класически балет, а около мен има доста класически балерини, както действащи така и пенсионирани. Някои наистина имат поражения по краката, но те са основно от травми, свързани с мноогото ама наистина мнооогото игра. И от носене на палци с по-малък номер.
За дупето - около мен не е имало балерина, която да е с голямо дупе.  Grinning
Що се отнася до патешката походка - и тя не е задължителна. Не че не познавам момичета, които ходят с доста отворени крака, но мисля, че го правят за да подчертаят това, че са балерини. Аз съм забелязала друга закономерност - извън сцената балерините имат много тежка стъпка  Joy. Като изкачвахме стълби, целият блок разбираше че излизаме или се прибираме.
За ставите - не мога да изкажа мнение.

Peace

# 1 932
  • София
За ставите - ясно е, че при професионалните балерини промени и проблеми има. Същото важи и с пълна сила за 99.99% от професионалните спортисти, така че....рискове на живото предаване дето се вика!

Но пък ако се танцува за удоволствие е много добре, поне според мен. Изправя стойката, тренира краката и учи децата на дисциплина, а и слушат хубава музика! Така, че май ползите са повече? newsm78

# 1 933
Здравейте има ли майки, чиито деца тренират самбо? Интересува ме има ли начин да тренирам някъде във Варна като най - близък град. Проблем ми е пътуването, което ще е 1 час отиване и 1 час връщане, така че ще е нещо, което ще правя през месец в зала т.е. когато съм първа смяна.

# 1 934
  • софия
Здравейте!
Имам нужда от обективен съвет, защото в момента съм меко казано бясна. От 2 месеца дъщеря ми ходи на айкидо в Чоуа, залата в 67 у-ще. Вчера се прибра от тренировка със счупен зъб и кървава уста. С родител на друго дете сме се разпределили за взимане на децата и вчера той ги беше взел. "Естествено" от клуба никой не се обади нито на мен, нито на баща й да каже какво се е случило. Трябваше аз да се обаждам на "треньора", който им е водил само 1 тренировка, а през останалото време има заместник, който първоначално нищо не знаеше, а след това се опита да ми обясни, че това било нормално #Cussing out да има травми и не се били обадили, защото преценили, че понеже е млечен зъб не е страшно #Cussing out #Cussing out Освен това, инцидентът не бил станал в тренировката, а по време на игра преди това. ОК. Случва се. Чудя се каква е тази игра, с която се чупи зъб. В момента детето е на зъболекар и трябва да извадим зъба, да се сложи местопазител и т.н. Общо взето, "нищо" работа. "Нищо сериозно".

Силно съм разколебана да продължава да ходи там. Тотално съм разочарована и нямам доверие на хората, които водят тренировките на най-малките - Николай Коев и заместникът му Георги. Много добре знам, че не ходи на тренировки по шах, но се питам нормално ли е да не се обаждат, когато има инцидент? Нормално ли е те да преценяват сериозността на "травмите" и да мълчат? Какво се случва преди тренировка и къде са треньорите?

Разчитам на съвет от хора, които имат опит!

Общи условия

Активация на акаунт