Къде спортуват нашите деца?

• 260 047
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Някой знае ли как стоят нещата с футбол във Варна? Синът ми е на 7г. Изяви желание за футбол или карате newsm78
Благодаря ви предварително Wink

Един съученик на сина ми ходи на футбол във вторник и четвъртък от 16ч. на игрището на Гранд хотел Варна. Когато са 2 смяна тренировките са по друго време. Ако искаш мога да попитам за повече подробности.

А моят син вчера беше на първата си тренировка по айкидо към СНЦ Айкидо център-Варна. Направо беше на 7-то небе, много му хареса. Тренировките са вторник и четвъртък от 19ч. във ОУ П.Волов/Виница/ за деца от 5 до 12г. През другите дни от 19.30 в ОУ В.Априлов

# 136
julisa,   bouquet Hug благодаря ти !
Каква е сумата на месец за айкидо?

# 137
  • Варна
julisa,   bouquet Hug благодаря ти !
Каква е сумата на месец за айкидо?

В момента се плаща по 3лв. на тренировка защото е средата на месеца...  Тренировката е 50мин. А за месец ще бъде  20лв Peace Абе направо ми се видя супер, още повече, че ми е под носа и няма да го размотавам по пътищата детето... Сенсеят е с черен колан, много внимателен ми се видя, чак ми идваше и аз да се включа  Mr. Green

# 138
Моите деца ще ги запиша на плуване в Дианабад. Тренировките са вторник и четвъртък от 17 до 18 ч. Таксата е 40 лв., за второ дете- 20 лв. (повече ще ми струва да осигуря присъствието им, защото с баща им сме до 18 ч. на работа).
Дианабад ми е страшно удобно като място - РЕНИ, би ли споделила опита си? Как е там? Мръсно/чисто? Водата? Температурата? Съблекалните? и т.н. - всякакви подробности са ми добре дошли. Или пък някой друг ако знае за Дианабад.
Благодаря ви.
Моята дъщеря е на 4 г., аз искам да спортува каквото и да е, тя си избра плуване. Пробвахме да ходим на танци, но след 2 седмици ходене се отказа - и така и не можах да разбера, защо...

# 139
линка към спортното комплексче в Мусагеница (спортен център “Лайт”) - http://www.sports-light.com    не работи, дали случайно някой знае, какъв му е актуалния сайт, или няма снимки от там?

# 140
Мили майки,ето какво е положението при нас-започнахме с уроци по фигурно пързаляне в Зимния дворец при едни млади момичета-Дани,Фани и Силвия,но дори и не знам към кой клуб са.Просто попаднах на техен телефон и звъннах.Ходим вече три пъти/само събота и неделя са тренировките/,от 10,или 11 както ни изпратят съобщение за точния час.Уроците са по 1 час с техни кънки сме все още и плащаме 7 лева на час.Но,като се поразрових по форума видях още 1-2 клуба,пак в Зим.дворец,и ми звучат по-добре.Тези при които почнахме,понеже в групата за начинаещи има деца които не могат да се отпуснат още и ходят само и предимно при тях,а на мойто му показват и го оставят да действа само......Как едно дете на 5 години може да е толкова отговорно и съсредоточено че през цялото време да изпълнява и изпълнява,казват му браво и пак я оставят.Питах за индивидуални уроци,казаха че няма и не било по-добре newsm78След всичко това-въпроса ми е да я преместя ли на друго място,например този СК "Айс Блейд"-ако може някоя майка ,чието дете ходи там да ми обясни по-точно,къде и кога ходи,кой го тренира по-колко плащат и дали се развива и най-вече обръщат ли му внимание.И дали има индивидуални уроци.По колко пъти в седмица са-все ми се струва че само събота и неделя не са достатъчно,от седмица до седмица тя и позабравя/а може би това е в началото/ ThinkingА и на нея и се пързаля,едва изтърпява до събота.......Много,ама много моля помогнете ми пред дилема съм,аз не карам кънки и ми е трудно да преценя.Та конкретно за Айс блейд ...Благодаря предварително дано не съм ви отегчила,но всеки иска най-доброто Heart Eyes Hug Hug Hug

# 141
какъв спорт ще ми препоръчате за момче на 2 г. и вече..10 м? В софия? честно казано много ми се иска да се увлече по нещо спортно, защото е изключително активен, а започна да предпочита филмчета и може цял ден да виси пред dvd-то....
ако имате също така координати на спортни школи за толкова малки деца, моля, дайте ми
честно казано се сещам само за плуване, но малко ме е страх точно сега зимата да започваме с плуване

# 142
Здравейте! Казвам се Радостина и съм треньор на Клуб по танци "Стар Тийм" при Народно читалище "Елин Пелин" - гр. Варна! Това е презентацията на моя клуб : http://vbox7.com/play:25e3c387; нашият сайт : http://star-team.hit.bg; нашите сладурковци: http://www.vbox7.com/play:1ed52d02;
Надявам се да бъда полезна на всички с Вас със следната информация, избрана от интернет: http://star-team.hit.bg/zna4enietanci.htm, по теми:
 1.Спортът и децата
2. "Мъдростта не е горе на върха, а в песъчинките на детската площадка...."
3. Музиката  развива интелекта
4. Музиката може да лекува
5. Музиката успокоява децата
6. Танците и гимнастиката са най-добрия лек при сколиоза
7. Терапията с танци помага при много заболявания
8. Движението и децата
  Може би сред Вашите деца са бъдещите шампиони на България! newsm44

# 143
  • София
За пореден път съжалявам, че вече не живея във Варна  Sad.

# 144
       За всички почитатели на бойните изкуства от Разлог и Благоевград: http://www.asix.hit.bg;
        Клуб по източни бойни изкуства "АСИКС" е създаден през 1999г. Той е член  на Българска федерация по карате, Българска федерация по  джу джицу, Федерация по бойни спортове на МВР.
        Цел  на Клуб по източни бойни изкуства “Асикс”:
      1.  Да развива и популяризира бойните  спортове: карате шотокан, саунд карате и джу джицу в различни възрастови групи;
      2.  Да предоставя възможност  за пълноценна изява на своите членове на състезания;
      3.  Овладяване и понижаване на агресията при учащите се;
      4. Да  осигурява часове  на психическо разтоварване  и здравословно укрепване на трениращите;
ГЛАВЕН ИНСТРУКТОР: Пене Алексиев
           ПОМОЩНИК   ИНСТРУКТОРИ:сенпай   Нели Цекова, сенпай  Иван Зайков, сенпай  Петър Додев;

# 145
Ние се записахме на плуване от у-ще. Организират някакво безплатно, от общината ли, откъде не помня, за няколко у-ща, дрън - дрън. Голяма шумотевица се вдигна - то откриване, речи, кмета се изтипосал на басейна ... Накрая всички се отписаха. Водеха децата до басейна "Спартак" (с трамвай!) в обедната почивка. Там треньорките крещяли по тях защо закъсняват, защо се къпят на душовете след плуването ( Shocked) и за какво ли не още. После -  бегом обратно с мокри глави (в студа!), закъсняват за час, останали без обяд в стола... И така.
Толкоз за безплатните инициативи на държавата!

# 146
Моя син ходи на народни танци.Харесва му и е много доволен.За съжеление ние не живеем в София,а в по-малък град близо до нея и просто други видове спорт почти няма.Той е втори клас и не може да пътува сам.От скоро има футболни тренировки на стадиона,но започват в 14.00,а аз тогава съм на работа и няма кой да го води.Просто и да искам нямам никакъв избор

# 147
Толкоз за безплатните инициативи на държавата!

Може би все пак зависи и от училището. При нас децата също ходят безплатно в друго училище на плуване, но училището организира транспорт (родителите заплащат само транспорта). Заниманията са след часовете и с тях ходи учител, който им помага при сушенето. Дъщеря ми ходи вече втора година и досега не сме имали проблеми. Научиха доста миналата година.

# 148
Дъщеря ми ходи на художествена гимнастика тук http://www.kristal2000.com/ к.в. Обеля се намира
Искам да я запиша и на състезателни танци ,но все още немога да намеря къде да я запиша искам да е някъде около Надежда, Обеля, Свобода или Толстой

# 149
Искам да запиша синът ми на Плуване , за град Пловдив става въпрос,ако някой има информация  къде  и при кого ще се радвам да сподели
Предварително ви благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт