Януарче във кошарка - пълен хаос, мама tedsan чака нова радост!

• 15 877
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Milisa, дано има успех, но не забравяй че нашите бебоци са на 8 месеца, захитрели са, разбират и мрънкането им е по-скоро за привличане на вниманието. Докато едно 4 месечно бебе все още не знае какво точно иска.
Както писа и Зимна, оставянето да реве не сработва при всички, всеки сам си преценява детето и собствената издръжливост. Много ясно че като се захласва от рев не е редно да се оставя...

# 226
Влизам набързо да се похваля, че и ние се озъбихме и продължавам да действам
Незнам, има дни в които направо откачам от домашни задължение, в смисъл - толкова са много, че не смогвам

# 227
Шушони ето количката само че моята е в розово
http://online.carrefour.fr/Produits/sortiesbb/defaut?Prod=M00036 … D-B9470DD79CB1%7D
Вече е я сефтосах.То все едно съм без количка Simple SmileНаправо е рай Hug

# 228
  • Пловдив
Зимна, благодаря, че сподели как е при трите ти дечица заспиването Simple Smile Така че, както Алекс каза, всичко е въпрос на правилна преценка на майката  Peace
Мисля, че е и въпрос на навик, ритуал... При нас след баня само аз съм в спалнята. Оправям я, слагам я в леглото, светвам нощната лампа и аз мога и да изляза, но в повечето случаи зяпам малко ТВ, ако случайно си изтърве бибката. Но ако в този момент влезе баща и - край! - няма заспиване, решава, че денят е започнал и започва игра  Crazy Гледам да не го нарушавам този ритуал. През деня обаче е ужас .. а не беше така ..  Tired
За яденето - Днес реших да и давам вече от големите бурканчета - 220гр. над 8 месеца, че все не му стига на моето. Яде го, само незнам дали дъвчеше или гълташе направо. Ще очаквам отговор като видя резултата в памперса  Laughing Но не се давеше. Ще видя като започна кус-куса как ще е.
Мари, честита количка! Приятни разходки с нея  Hug
Виждала съм подобен дизайн -
http://www.abc-design.de/display.php?oid=16&m_product_id=590 … ;m_view=desc&
http://www.miamodainc.com/strollers/cielo.asp

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 20:18 от Ханна

# 229
Мари, честито, много удобна изглежда количката

Аз приспивам в люлка - действа безотказно, но ползвам люлката САмО за това - може би тук е трикът

# 230
Мари, много е джиджина количката.  Peace За София не ми се вижда с нашите дупки  Thinking

Зимна, много е хубава първокласничката. Само хубави оценки да носи вкъщи.
Честито и на другите първолаци. А и не само.

Слънчи, та коя казваш е новата ви махала? Whistling

Яни няма проблем със заспиването. Щом си търка очите и я слагам в нейното креватче и излизам. Ако съм до нея ще пее и няма да спи. Спи сутрин и следобед по около час и половина. Вечер пак съм без проблем. Но с радост приемам съвети за отбиване на нощното ставане в 5. С вода и биба номерът не минава  Close

Не мога да вляза в албума. Да няма промяна?  Thinking

# 231
  • София
Мари чудесна количка,ще се радвам някой път да я вижа с Дани вътре Simple SmileТака да се каже "на живо" а не само на снимка от интернет магазин.
Аз досега не съм приспивала,а седа в стаята докато тя затвори очи и толкоз,незнам кога ще почна да я оставям сама...

Теди вече съм по-близо до вас ама то времето се поразвали ,в Света троица сме,там при градинката където се видяхме.

# 232
Супер! Нека се оправи времето и може пак да спретнем една среща...  Whistling Да видим кой е отслабнал, кой напълнял  Embarassed  Joy

# 233
Благодаря ви момичета HugМного сте мили Hug
Слънчи, другото лято определено и аз ще се включа в софийската среща.Тази година неуспях нали бяхме няколко дни в Банкя но ми пушеше главата с експрестното вадене на паспорт за малката.
Тед, радвам се , че нямаш проблем с приспиването Hug За кой март ти е термина?

# 234
tedsan,sun_shine благодаря за отговора за капките!!! Аз му слагах и от тези,ама ефект никакъв. Днес цял ден диша като шаран,та чак се дави и утре съм при педката.  bouquet
И ние през деня заспиваме ужасно трудно,по-точно само на ръце и дори и в количката незаспива винаги сам когато сме на вън. Вечер обаче си знае баня,храна и лека нощ,абсолютно сам и без проблем /пу-пу/!!!

Оооооооо,Слънчи как е снахата?! Hug

Зимна, много усмихнати,щастливи и успешни учебни дни!!! Hug Hug
Мери,честита количка,много е сладка!!!

# 235
И забравих да ви се оплача,днес на моя момък му излезнаха ужасно много пъпчици по дупето и почервеня цялото,но не е като подсечено,а и по едната бузка му излезнаха,но му изчезнаха. Какво ли може да е това??? Rolling Eyes

# 236
  • София
Зимна ,честита ти първокласничка! Много да те радва!  bouquet

Честито на всички които имат повод да празнуват с закъснение ,че все късно влизам, чака като заспи сияна Embarassed

Тули- не знам дали е същото- на сияна преди време и излизаха ситни пъпчици като младежки - и си изчезваха самички. дакторът беше казал ,че се отпушвали така потните жлизи- когато и е много топло и излизат, после да ден минават. Не знм дали са същите вашите, но тези не трябваше с нищо да ги мажем.

Ханна- дано скоро Миша  почне пак да спи добре! Ние още не сме почнали да ставаме, не ми се мисли тогава какво ще става Sick

Мари- честита количка .Много е хубава Simple Smile

Ирчик- страхотна торта- разваляш ми диетата- веднага си направих бухти и ги изадох да отрицателно време. Ама съм изхвърлила всичко сладко ,уж да отслабвам , а то на. Embarassed

Между другото- на тези които им падаше косата и пиха витамини ,да са забелязали леко наддаване на тегло. Че нещо много почнах да дебелея. И моят кантар явно се е развалил Laughing Laughing

# 237
tuli Не съм много сигурна, и Виктор имаше няколко такива само на едната бузка на дупето, но минаха бързо, мажех ги само с Бочко. Аз си мислех, че е от жегата в комбинация с памперса, все пак запарва, но пък сега определено не е жега? newsm78

# 238
  • София
Моя мъж ще го... #2gunfire...писах, писах и отидох да видя нещо малкия и той хоп...затворил!! ooooh! Да си поиграел, каза..направоооо. #Cussing out
Тули, да не от някаква храна? Да са се повкиснали ( с извинение ) малко акитата?
Да ви питам, моя ми донесе десертно нишесте "Ванилия" на Прима, вие давали ли сте подобни неща и как? Нещо моя бебо почва да не иска кашите и се чудя каква следобедна закуска да му мисля. Уж само веднъж на ден да яде глутен ама тия каши нещо почва да не ги харесва. newsm78
За приспиването..карам по леката процедура, той в леглото аз...къде пея, къде ръчички държим, къде играчката му пускам. но съм до леглото. Поплака малко тая вечер и заспа хванат за ръката ми. На обяд пак така. На мен и това ми е идеално, че с това носене без гръб, кръст...цялата задна част никаква я няма. Whistling
Ох, имаше още.... Rolling Eyes

А..да. За яслата. Аз много се чудя, е не съм го и мислила толкова но...Алекс нещо не я понесе, като при Фил. Разболя се много и после не го пуснах повече. Сега не знам. Мисля да пробвам. Защото ако трябва направо на грададина се пада Алекс тогава да е първи клас и...не знам. newsm78 Има време. Simple Smile
Сега, лека и спокойна на вас и бебоците.  Hug

# 239
  • София
На първолаците - по вода да им върви!
Мари - готина количка - честито!

Аз слагам във вечерното мляко лъжичка и половина каша.
Чакам и Жоро да се озъби, че много вече се опипва зъба под венеца, стана нервен и загуби апетит.
На ясла, не ми се иска да го давам. Дано не ми се налага.

Като чета за приспиването: ми те все по-големи ще стават и все по-хитри. С Жоро няма проблем за сега, но съм сигурна, че ще се появи като се научи да се изправя на кошарата. Но разчитам на бибата. Все си мисля, че трябва да си имат нещо с което да заспиват.
Вашите деца по колко пъти спят през деня?

Ева до 1г. и 2м. заспиваше без проблем с пръст в устата  Mr. Green На тази възраст и бяха избили 16 зъба и реших, че е крайно време да я отуча от пръста. След 1 седмица мазаници - успях, но заспиването вече беше проблем. Опитах се да и набутам заместител: играчка, шише с вода - ТЦ  Naughty Започна да заспива само на "зайченцето бяло" грачено от мен  bowuu Повтаряно, потретвано - ужас  ooooh! Опитах 2 пъти да я оставя да реве: първия път от яд счупи едната пречка на кошарата, а вторият път директно се прехвърли през нея.

Общи условия

Активация на акаунт