Януарче във кошарка - пълен хаос, мама tedsan чака нова радост!

• 15 875
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
  • Карлово
А аз си мислех, че съм наясно с отглеждането на бебета  ooooh! Все правя сравнения между двамата и се надявам, че съм подготвена, но Ангел е решил да ме изненадва по всички параграфи  Laughing Ще взема да го оставя да си пада като иска, дано му "уври" главата и спре да прави така. Надеждата умира последна, нали  Wink

# 286
  • Пловдив
Чак сега откривам тази тема Embarassed
Много полезни неща има. Ще трябва да наваксам с четенето Wink

# 287
  • Карлово
Представете с бебето. Кога се е родило, колко тежи на 6 месеца и при раждането, ще ви впишем в първа страничка.

Кой ще пуска нова тема? Компът тук ми е мн бавен и не мога

# 288
  • Пловдив
Относно " увирането " на главата , колкото и да са малки , се усещат вече . Ива няколко пъти "слезе" от спалнята с главата напред. Порева си малко , повече от уплаха , отколкото от страх и сега не смее да предприема подобен "скок " напред. Пълзи по спалнята от единия до другия край , мрънка , иска да слезе , но не . Изглежда точно като коте на клон, което иска да слезе на земята . Днес й показвах как се слиза на земята първо с крачката , но не се сеща още .

# 289
  • Карлово
Честит имен ден на Фили, на Любов на Бико, на всички други именнички и на всички софиянки!

# 290
Пак аз като ме няма ме няма, ама като се рапиша не се спирам.
Добре дошла на новата мама!
Сега като четях поста на mond ми хрумна една идея. Който има бънджи и малкото човече се държи на крака и изка да ходи може да ползва бънджи гащите да го предържа да ходи, вместо да се навежда. Мони спи в момента и няма как да го снимам за да ви покажа какво имам предвид, но ще ползавам тази снимка http://media.snimka.bg/0707/007669507.jpg
откачате гащите от халката, хващате го горе за синята дръжката и нека да върви колкото си иска, достатъчно здраво е. Не е неоходимо да се навеждаш. Или може да се направи нещо като нагръдник с дръжки. Е това ми хрумна, че и аз съм от мързеливите с навеждането, пък и кръста така  ме боли, че не си се спредставям да търча подире и. Добре че моето е от бавноразвиващите се в това отношение и няма такива мераци още. Grinning
Вярно вече в Бг е 17.
Честит имен ден на всички именнички с прекрасните имена на Вяра, Надежда, Любов и София! Честит празник на всички Софиянки!!!

# 291
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, на всички, които носят името ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ и СОФИЯ!!!

Аз пък понеже моята я похвалих, че вече спи нощем, тази нощ ни разби...буди се на всеки половин час #Crazy...аз не издържах и станах, така и така след малко в 6 ще звънне будилника за училище Tired

Микки, то това е интересното на повече от едно дете, че са различни и те изненадват. И мен Беа ме изненадва с много неща и понякога имам чувството, че за първи път гледам бебе Peace

Я, да залагаме кой ще проходи пръв - Ива, Ангел или Миша? Simple Smile

Nevenska, новата ви количка е страхотна!!  Joy И ние имаме такава, но още не я ползваме Mr. Green

# 292
  • Пловдив
Честит Имен Ден на Фили, на Любов и на всички други именнички!Hug

Исках само да ви кажа, че това с куклата сработи тази сутрин!!! Незнам дали е случайно, но ... просто бебетата явно се нуждаят от ритуал за заспиване.
Моето пиле пак се събуди в 6 и знаех, че в 8 и се приспива пак. Взех я, говорих и, че ще трябвада си почине малко, дръпнахме щорите, пуснахме музиката, дадох и да гушка куклата, сложих бибката .. 5 мин. мачка играчката, обърна се и заспа!!!
Неможах да повярвам направо, че дори един път не се изправи.

Зимна  Hug Hug Hug

Относно прохождането - аз залагам на Ива  Peace  Heart Eyes Доста по-напред е с материала  Laughing
Незнам Крис и Емо докъде са я докарали Simple Smile
Ангел и Миша са от по-малките януарчета, така че отстъпват челната тройка  Stop

# 293
Честит Имен Ден на Фили, на Любов и на всички други именнички!Hug

Добро утро и от мен. Да се запиша все пак в края на темичката. И Криси е от пускащите се вечно изправени и трудно заспиващи бебета. Иска постоянно да е в движение и много обича да го държа за ръце и да върви, явно и той ще проходи рано като батко си, който нямаше 9 месеца като започна да върви сам. Пробвах да приспивам с плюшена играчка, но не ми минава номера, така че за сега само на ръце се приспиваме, а и биберон не ползваме така че за друг метод не се сещам.
Някой беше питал за целината: аз използвам всичките и части, накълцвам ги на ситно и ги слагам във всички супи.
И мен много ме интересува как давате киселото мляко, вместо АМ, със захар ли или с нещо друго, забравила съм как беше?
Добре дошла на новата мама.

Ами за сега чао, отивам на работа. Хубав ден на всички

# 294
# 295
  • София
Честито на всички именнички!!!

Упссс, то имало нова тема.

# 296
Здравейте, честито на всички именници днес   bouquet  bouquet  bouquet

Ние пък имаме месечинка,Лъчезар навърши цели 8 месеца!!! И да черпя   party023 cook newsm51

# 297
Здравейте, момичета Hug
Аz съм майката с метода на приспиването, и макар и да не ми е мястото тук, ми стана мнооооого любопитно дали на някое семейство методът е успял да помогне досега. Пък и така може да ме питате, ако ви хрумне нещо Simple Smile

# 298
  • Пловдив
Представете с бебето. Кога се е родило, колко тежи на 6 месеца и при раждането, ще ви впишем в първа страничка.

Кой ще пуска нова тема? Компът тук ми е мн бавен и не мога

Пуснах нашите данни като лично съобщение. Ако трябва да ги напиша и тук? newsm78

# 299
  • Пловдив
Момичета, заповядайте в НОВАТА тема Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=331368.0

Общи условия

Активация на акаунт