Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 234
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
  • sf
Честит Рожден Ден на billie ! Много радост и щастие!
Закарах Роки - нямаше произшествия!
Голям студ навън- хич не ми се излиза, дано Кико подремне малко,че само мрънка. До нас иа един детски клуб, ще го пробвам да поиграе малко там.

# 271
Честит рожден ден Били!Желая ти здраве,успехи в службата,обич и близост с любимите хора и най-вече с детенце!  newsm59 Tada newsm24
Мимозка,мерси за кафенцето!И телефончета има от мястото!Ако се замогна неочаквано ще звънна!  Wink
Уинкс,приказно е мястото!Зареждай ни с такива снимки и разкази,моля!  Hug
Сутрин докато изпратя Надина единствения заместител на мойте цици са солетите.Бухам му едни солети,че да ме остави на мира.Все пак трябва да й вдигна хъса и настроението,не е на 6 сутрин Надина.Той като се набуха със солети после хапва кисело млекце или кремче,ако му дам повече закуска,смятай че няма да обядва.Както тая сутрин закуси супата със сухар,сега се съмнявам да обядва.
Вики,Бравос!  smile3501И аз водих Никола на клуб,но ми излиза солено като съм с двамата.Нещо останах без компания напоследък и пари за пазар няма.Само тука ми е разнообразието и общуването.

# 272
Честит рожден ден Били   bouquet  bouquet happy bd baloni
Честит рожден ден Фил   bouquet  bouquet hbday : baloni
Мерси за кафенцето /аз сутринта счупих малко кафе машината - та сега кафето е малко болна тема в нашата къща  Embarassed Embarassed/ Mr. Green
Дес много гадно положение   Sad Rolling Eyes
И аз мислех да пробвам тези дни Ина в някой детски клуб, че то иначе зимата къде ще играе  newsm78
Уинкс снимките са много хубави наистина Peace
Хубав ден - днес поне го дават да не вали  Sunglasses

# 273
  • София
здравейте  Grinning
ние бяхме днес при Масларски, Евичка е добре, няма нищо тревожно около нея.Попитах го за Превенара, каза че е хубава ваксина,скъпа е 250.00лв , имат я и те, но за деца на възраста над годинка и половина била подходяща и П 23(като П не си спомням как точно се казва) ,та тази ваксина е предшественик на Превенара, тя струва 30.00лв ,такава разлика в цените следва от това:Превенара е правена за малки бебета, подобрена е и съобразена главно с тях , иначе на деца над 1.6 може да се сложи и евтината , той я поставя и ПРЕПОРЪЧВА  Peace

Това цени за 1 прием ли са, или за цялото количество (колкото приема се слагат, не помня), или не е уточнил?

# 274
Ооо,и Фил ли е рожденничка!ЧЕСТИТО!  Tada newsm67
Дес,при нас положението е същото с делението.За свеки съществува само Надина,носи си в протфейла само нейна снимка и на сина си.Тя собствените си деца дели каму ли мойте.Има двама внука и третия не й е интересен вече.А и я е яд имам чувството,че е хубав,синеок(тва щото и тя е синеока,а Никола е единствения й внук със сини очи),усмихнат,че хората му се радват,че не е заспал като големите й внуци.Не е искрена то си личи.Но не ми пука,важното е че детето ми е здраво,прекрасно и няма нужда от имидж мейкър за да го забележат!
Кати,здрасти!  bye Как сте?

# 275
# 276
  • Варна
Честит рожден ден на Били    bouquet Бъди жива и здрава и да продължаваш все така да разведряваш форума  Hug
Честит рожден ден и на Фил    bouquet. Много професионални успехи и здраве и на теб  Hug
Дес , хич да не ти дреме, кой какво за децата ти.Да са ти живи и здрави двете малки госпожици и да те радват.
Ако на мен ми се случи такова нещо си мисля, че бих разредила контактите на въпросната баба и с двете деца.Не знам така си мисля сега  Rolling Eyes
Аз вчера купих вече ботушки за зимата на Нелия.Това време ме настройва ужасно.Вече започвам да си мисля как скоро от 17.00ч. вече ще е тъмно. Sad
И друго, след дрискането на Нели миналата седмица, сега и Преслав е вече с повръщане и температура.Аз си мислех, че лятото като свърши и се разминахме с тоя вирус, но уви, явно още върлува.Пазете се.
Бягам да гледам китайската сватба. Laughing

# 277
  • София
Честит Рожден Ден на Били! newsm67
Честит Рожден Ден на Фил! newsm67

Навън е студено. Отново се очертава заточение в къщи.
Освен вируса със стомашно-чревните проблеми върлува и такъв с температура и афти. Домочадието си го върти помежду си.
Неприятно е когато бабите или изобщо роднините имат предпочитания към едно от децата / надявам се никога да не се сблъскам с този факт/. Ако се случи - бих ограничила контактите с въпросната особа. Същото правя и когато прекалено настойчиво близки или не толкова се интересуват живо къде, кога, при кого сме ходили по даден медицински проблем, без това да им влиза в работата. Peace

Лек ден!

# 278
  • София
Кати,здрасти!  bye Как сте?

Ами... както обикновено, на 5та странице...  Laughing

Давид беше снощи с Т. Цяла нощ плаче и се гърчи гушнат в ръцете ми, не съм спала (той си отспа - от 5 до 10.30 де), днес - щастлив и готов за всякакви приключения, с показал се кучешки зъб.

А аз...  Tired

# 279
Кати, това е стара информация, превенар я има в Бг. Днес бях при педиатъра, сожихме ваксината, говорихме и за превенар, каза, че е около 130 лв, но не помни точно, разбрахме се той да ми я поръча направо от доставчика...та идеята ми беше, че я има в аптечната мрежа. Ками, специално го питах за пневмо 23 или каквото там беше, каза същото като Фил...
Честит рожден ден, Били!Бъди здрава, много обичана и щастлива!
Честит рожден де, Фил!Мого любов щастие и здраве ти желая!
Честит рожден ден и на Мати на МДС (ако не ме лъже паметта)!
Уинкс, страхотни снимки, ама вие къде сте? Криси беше ли с вас? Това малкото момиченце е страхотно  Grinning впрочем проблема с моя фотоапарат, за който проблем надух главата на всички последните два месеца се оказа, че е от картата - купихме по-хубава карта и сега снимките са ок  Laughing
и ние вчера бяхме в Приказка и днес натам ще се запътваме май, че сутринта бяхме на люлките и замръзнахме  Confused

# 280
  • София
Кати, това е стара информация, превенар я има в Бг. Днес бях при педиатъра, сожихме ваксината, говорихме и за превенар, каза, че е около 130 лв, но не помни точно, разбрахме се той да ми я поръча направо от доставчика...та идеята ми беше, че я има в аптечната мрежа.

Моя грешка, че нищо не написах - ясно, че я има, там на 2ра страница са обсъждани предимствата и недостатъците на двете ваксини - превенар и пневмо23. Затова сложих линка - само дето нищо не написах, че и четях междувременно, а и има линк към къде 63 страници описание за превенар.

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/H-323-PI-bg.pdf

Хм, Давид е на 1 спане от 9 месечен... Не съм го принуждавала, де - той така си иска; сега често се опитва и него да пропусне, ама тогава окапва още в 6 - 7 вечерта и е ужас малък после...

Емче, мъжа ти и инструктор по езда ли е? На мен ми се иска да запиша Софи, но не знам каква е възрастовата граница. Иначе братовчедка й е луда по конете ходи да язди на Славия.
И той точно там е инструктор  Grinning Няма възрастова граница  Mr. Green,но по принцип след 2 годинки почват.

А какви са цените за пораснали?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 14:02 от katiABV

# 281
Благодаря Ви за подкрепата! Hug
Тя особата не е виждала внучките си от 3,5месеца,даже не дойде на кръщенето на Цвети,хем я бяхме канили,а снощи се появи на врата с торта и подарък за Дани,изобщо нямам думи.
Яна,много си права за тортите на Неделя,толкова суха и някак си безвкусна беше,а миналата година беше страхотна.
Много съм разсеяна.
Честит рожден ден на Били и Фил!Много здраве и щастие!   bouquet

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 14:20 от dess76

# 282
  • София
Фил, честит рожден ден и от мен!!!   bouquet
ува, съжалявам че си разменяте така вируса- у нас покрай коки всички се тръшнахме без баща ми и слава Богу че и той не беше де Rolling Eyes
марти, какъв е принципа в приказка, ако не е нещо организирано, а са 2-3 деца например?

# 283
Ето и останалите снимки от РД:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286520&pid=7702217

# 284
  • София
Гледам обсъждали сте стомашни разстройства - според моя опит (с Давид, де) най- помагащото беше нормафлор. Може да се комбинира с всичко и няма опасност от предозиране - това са просто бактериите, които нормално трябва да си живеят в червата, а болестите им ... ... майката.

Малко отчет за активния речник - и за това сте говорили - или поне тази част, която аз разбирам: тати, мама, баба, дай (означава дай, вземи, отвори, направи, прочети, разкажи и... абе, много неща), на (означава вземи или дай), лю (люлеене и люлка), гу (гушни ме), ам (бибичка, чай, ядене), кон, бау-бау (освен куче е и други животни, а по някога има и допълнителни значения на игра на плашене), па-па (патета, пилета - абе, всичко жълто и хвърковато), пате и патето - конкретно пате е, пане - падна, ще падне, изхвърлих го, ще го изхвърля, нани, ей там (най- често става дума за лампи и потенциално светещи неща), ало-ало (като види телефон), къкъл- къкъл - зайо и скачане, дяк - игра, па-пу - пуф-паф. Има и някои други, които, обаче, аз упорито не мога да разбера какво означават.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 15:14 от katiABV

Общи условия

Активация на акаунт