Ваканцията вече мина,МАРТЕНЧЕТО тръгва на градина!

• 13 900
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте,милички! Hug

Дина,Нелсън,много хубави снимки Hug

Ние сме добре,Дани си ходи на ясла,влиза с усмивка и си тръгва с усмивка,много съм хепи Simple Smile.Вчера го взехме към 4 и ходихме на разходка в Южния.Срещнахме Мила и Бобчо,Боби много е пораснал!
Възседнахме всички видове въртележки,коли,мотори и подобни и го прибрахме щастлив и доволен Wink

Въпреки,че след последния неуспех,се бях зарекла скоро да не ходим на куклен театър,днес запазих билети за утре, в 199,на "Трите прасенца".Този път ще сме на 3 ред и се надявам да му привлекат вниманието за по-дълго време Simple Smile
Има ли навити за среща с децата в Борисовата,в неделя?

# 226
http://kalikayo.multiply.com/photos/album/182/Photo_Album_2008-10-09
малко снимки на коремчето на Катето М

# 227
  • София
Олее,разкошно е! HugКате,изглеждаш супер,наистина.Ама,ти май си съвсем на финала,а?Кога е заветната дата? Simple Smile

# 228
Отговарям вместо Катето:
В понеделник.

# 229
  • София
Толкова скоро!Ще стискаме много палци всичко да мине леко и безпроблемно този път и ще чакаме хубавата новина с нетърпение Hug

Кали,как сте вие?

# 230
тася.... зле сме. ходи 2 дни на ясла и снощи вдигна над 39 докато спеше. сега сме у дома и двамата. виждам в неделя най-късно поредния антибиотик и ми се изправят косите. този ще бъде третия тази година, последния беше преди месец и половина.

пробвах да му мажа стъпалата с мед, по съвет на Цеци Hug ... не знам дали има ефект. кайо страшно се разтрои с тоя мед. но не посмя да се събуе и да го махне. ще видим след 5, тогава обикновено качва рязко и много.

# 231
Страхотно е коремчето на Катето , Кали , страхотно си се представила отново.

И Ели се разстройва от мазането с мед. Аз я мажа , в момента , когато качи Т и я сваля до половин час. Естествено не разчитам само на меда , давам и нещо за понижаване , но от меда ефекта е по- бърз и продължителен.

Тася , радам се че Дани е доволен от яслата  , и ти да си отдъхнеш малко , какво става с теб , започна ли работа?

# 232
Цеци, а колко време я държиш с меда? и дебел слой ли? аз тънък намазах, но по цялото стъпало. заспа сега с чорапите и една хартия върху стъпалцата.

# 233
Здравейте! КатеМ много добре изглеждаш Simple Smile

Цеци и аз ще съм ти благодарна да разясниш за меда, че не знаех така да се сваля Т. И как се разстройва само от мазането ли (нали за разтройство говорим)  Embarassed Криси вчера сутринта пак вдигна Т за кратко. Отидохме в ДГ без да съм й давала нищо за сваляне и там нямаше нищо (сестрата й я мери пак). Но вечерта пак вдигна 37.5, не е висока, но все пак ... И днес реших да си останем вкъщи и утре (ако тази вечер пак вдигне Т) да я заведем в Торакс или Токуда да й вземат кръв и урина. Понеже подозирам, че педито ще ме отсвири за направления  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 15:03 от simba21

# 234
симба, разтройва се не стомаха, а емоционално. разрева се, с други думи. той доста издържа на разни процедури, сиропи и лекарства само му ги подреждам в спринцовки и самичък си ги стиска в устата и ги пие, дори и да са гадни. но с меда много се отчая.

# 235
 Embarassed Ама че съм и аз  Grinning

# 236
  • София
Еееех,Кали... Hug А има ли друго освен температурата...,хреми,кашлица?
 Това за меда и аз за първи път го чувам,ще го имам в предвид ако се наложи.
Цеци,не съм започнала работа,но не мисля още дълго да се мотам,ще търся нещо.Иначе като го заведа и се върна в къщи,си полягвам още са час,два Embarassed,после все си намирам някаква работа в къщи и до като се усетя, то станало 4 и отивам да си го прибера.

# 237
Тася, завиждам ти за режима Hug
иначе свен хрема Т и кашлица няма нищо, ама тези не са малко. ох, къде ви забих и аз в едни болести. извинявайте. гледам да не пиша такива неща, ама ....   

# 238
Здравейте, момичета!
Най-сетне дойде и моят ред да започна работа, затова се и "загубих". Много мислих и реших, че в момента ми е важно да имам повечко свободно време и затова започнах работа като логопед в едно училище. В него ми е кабинета, иначе отговарям за половин Слатина. Трудно ми е, но скоро мисля че ще вляза в час. Най-вече с комбинирането на служебните и домашните ангажименти Confused Разбира се, "за късмет", едва започнала работа, Катето взе да се разболява и по препоръка на лекаря вчера и днес сме у дома. Има хрема, кашля рядко, но за сметка на това качествено и продължително, а температура имаше само в сряда следобед. Луда работа Crazy В яслата е добре, с изключение на тревожния за мен факт, че са опитвали да я усмиряват чрез пляскане. В съвсем непринуден разговор, тя ми сподели как не трябвало да говори и става от леглото си и как, като станала от леглото, лелята направила "пляс по дупето, пляс по главичката".  Shocked Все още съм в потрес и се чудя как да постъпя, да чакам ли да се повтори или да действам на момента. . .
КатеМ, ще стискам палци всичко да е наред при вас Praynig Hug
Много са хубави и снимките на дечицата  Heart Eyes Heart Eyes - Алис и Иван
Желая ви хубави почивни дни! Hug Hug

# 239
В яслата е добре, с изключение на тревожния за мен факт, че са опитвали да я усмиряват чрез пляскане. В съвсем непринуден разговор, тя ми сподели как не трябвало да говори и става от леглото си и как, като станала от леглото, лелята направила "пляс по дупето, пляс по главичката".  Shocked Все още съм в потрес и се чудя как да постъпя, да чакам ли да се повтори или да действам на момента. . .

И  аз вчера станах неволен свидетел как лелята се кара много грубо на децата , Заповяда им да сядат на килима и да не са посмяли да мръднат, че били наказани. Също не знаех как да реагирам , тя като ме видя се усмихна мазно и започна да говори мило.Поплитах само дали Ели слуша и тя каза -да.Но бях толкова изумена , че не посмях да попитам нищо....А ТРЯБВАШЕ Thinking

СЕГА ЗА МЕДА
По препоръка на педито - при висока Т се намазват ходилата и се слага вестник , за да не се попие меда от чорапките. При нас винаги има ефект. Сваля мн. Висока Т за половин час , естествено в комбинация с лекарства , но  е по-дълготрайно и не ми се налага да стигам до течен аналгин и антибиотици.правя го обикновено вечер ,защото тогава Т е най-висока , а и да съм спокойна , че до сутринта няма да се качи над 39.
Пак повтарям , че това е едно от помощните средства при много висока Т , която пада бавно.Меда спомга за по-бързото спадане на високата Т

Общи условия

Активация на акаунт