Ваканцията вече мина,МАРТЕНЧЕТО тръгва на градина!

• 13 890
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Кали,ми то си е за завиждане...,ама няма да мързелувам дълго,че вече започна да ми омръзва,искам и аз работааа Simple Smile
Иначе,мисля,че няма за какво да се извиняваш PeaceВсе пак си пишем всичко тука,кой каквото го вълнува в момента,и освен да получиш някой удачен съвет и морална подкрепа Hug

Лили,честита работа HugСупер,точно по специалността ти!Лили,според мен,трябва веднага да разговаряш с персонала и да им споделиш какво ти е казало детето,не мисля,че трябва да изчакваш до втори случай Confused. Аз също разпитвам Дани как изкарва там,по принцип трудно изкопчвам нещо съществено,но понякога и той съвсем непринудено,обикновено като си легнем вечер да заспиваме,започва да ми подхвърля отделни фрази и изречения които му казвали лелите там.За сега нищо обезпокоително не съм установила,за щастие.Вчера ми каза,че като лягали на обед да спят,леля Ема си слагала очилата и четяла вестник Simple Smile и казвала "Затваряйте очите и да спите!Браво,много сте добрички!" Simple Smile,а като си казвал,че му се пишка и свършел работата,леля Диди казвала:"Браво на Дани,браво на пишката!" Grinning

На всички болни дечица желая много бързо оздравяване!

# 241
Здравейте, мами  Grinning

Ей, в понеделник ще си имаме още едно бебе  baby_neutral Супер. Кате, успех и стискам палци двете с бебка да ес възтановите бързо  Hug

Лили, честита работа. Дано влезнеш в релси скоро.
А за пошляпването, мисля, че е по-добре да попиташ въпросната лелка защо Катето ти разказва подобни неща от яслата  Crossing Arms

Цеци, съжалявам за неуспешния опит. Успех следващия път  Hug

Алис, е много сладка. Леле, Дина, колко са ни различни щерките. Нищо, че са родени през час  Grinning Маги посмъртно не мога да я снимам толкова чиста навън. Трябва да я снимам, следа като я облека. И определено не мога да я снимам как си бута количката или събира листа. Снимам я по катерушките и пързалките и как се пробва да се покатери възможно най-нависоко  ooooh! На тва мойто в последния момент Господ му е резнал пишката  Mr. Green

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

# 242
Стискам палци на Катето М всичко да мине по вода и бързо възстановяване!!!! Секцио ли ще раждаш?

Цеци, много съжалявам, че така се е получило, но не унивай, а мисли за бъдещето , сигурна съм, че следващият път ще е успешен!

Това за меда го чувам за първи път, много интересно, мерси за инфото.

И ние от днес сме на ясла, естествено влезна с рев и си я взех ревяща, била им продънила ушите, колко силно плачела, казах им , че си има силен глас и ще става певица  Grinning. Заредила съм се с търпение, изхождайки от вашият опит, че ще свикне и до една-две седмици ще влиза с усмивка.

Лили, щом на Катето, която толкова добре понася яслата, й правят такива забележки и я пляскат, какво ли правят с по-непослушните деца.......

# 243
Лили, мисля, че трябва да повдигнеш въпроса пред въпросната лелка  Twisted Evil Криси също повтаря изрази, чути от ДГ. Но не съм чула нищо компрометиращо до сега, слава богу  Praynig Най-зле звучащото е: Мъкни, чуваш ли, мъкни, забоя ме гавата от теб! Ама това не е нищо в сравнение с това от вашата градина  #2gunfire

# 244
Здравейте!
И ние снощи дигнахме температура, и ние около 37.6 и днес си бяхме вкъщи. Много силно изживява ходенето на ясла, хич не иска, само вика, че не иска децата и лелките, въобще незнам как ще се адаптира. Дано до понеделник оздравее и пак да почнем, че да свикваме. Аз бях на родителска в четвъртък, ми то те почти нямат играчки, та сега събираме пари, да купим. Вие купувате ли помагала за ясла, нещо ще режат, лепят, някаква образователна програма. Дано й стане по-интересно тогава, че ми се струва, че й е тъпо сега.
Симба, Алекс и Криси всеки път са с еднакви симптоми и боледуват по едно и също време, чак се учудвам, пък не са на една дата, даже са и различни зодии, ама...
Ей, дано всички болнички бързо се оправят.
И онзи ден като видях колко дейни бащи има на родителската, чак се учудих, къде ги тез мъже?
А, Цеци, местенето в първа група става с връзки, ние така и влязохме в яслата, но ще си помисля, дали да я местя, само да не боледува много и да свикне, че...
В понеделник и аз ще стискам палци на Катето, дано всичко мине нормално и бързо да се възстановят.
Лека вечер и приятна почивка

# 245
Мами, имате ли отзиви за сиропа ФОР КИДС http://admedicine-bg.com/products/kids.htm

вече от няколко места ми го препоръчват за укрепване на имунната система на децата, чудя се дали да го пробвам или да взема цитросепт

# 246
Цеци, много съжалявам за това което ти се е случило.Късмет следващия път!
nellson, голям сладур! Страхотни са снимките! Наистина невероятни детски площадки имате!
Денерис, Али много сладка!
Кали, то голям трап ще е щом има още половин година до РД, както казва Цеци Joy Joy Joy! Хайде излизай вече Naughty. Аз тъкмо си мислех да те питам за хомеопатията има ли ефект, но като гледам какво си писала... Предполагам знаеш, но и аз да кажа, вечер след баня като е загрят можеш да му намажеш гръбчето, гърдичките /без сърдечната област/ и стъпалата и глезените с Пулмекс Бебе, да се загрее добре. На нас много ни помага при настинки. За меда и аз не знаех, но ще се възползвам /дано не ни се налага де/.
Кате, успех в понеделник! Много добре изглеждаш!

# 247
Ина я мъчихме 3 дена с разни лекарства, но Т не спадна и педи при която я водех се уплаши и ми каза да ходя в болница  Shocked Аз съответно щях да се побъркам, историята с Ники на 20 дена започна да се повтаря и категорично отказах. Нашата педи по ЗК пък беше в чужбина и ние дори не бяхме още записани по ЗК. Съответно, ако се наложи болница трябва всичко да си платя. В целия шаш и паника се върнах в родилното и намерих една неантоложка, която дойде да я прегледа. Ина е с червено гърло, сополи и вече сме на АБ - аугументин, още след първия прием Т спадна и сега продължаваме, но изглежда по-добре и започна да яде, защото от Т отказваше. НО тъкмо се пооправи тя, в петък Ники се събуди с Т, кашляща, грачеща и сополи  Tired Приложих и всички лекарства от Ина, без АБ и днес май няма за сега, но да не казвам голяма дума.
По повод яслата, Никита понеже не говори още добре, да не кажа че нищо не ми казва за там, но ми направи впечатление, че от 2 дена като си вземе водата да пие и ми казва 'дено' - студено и киха и кашля наушким. Което ме навежда на мисълта, че може там да им дават студена вода #Cussing out, понеже имат такъв автомат за мин вода, а като знам колко е студена от такъв... дано да не е така, че съм се заканила да вдигна панаир. За първи път 4 дена ходи и нищо и няма и изведнъж се събуди с тази Т без никакви симптоми преди това  #2gunfire.
Улях се май  Embarassed, това с яслата дали са ми параноите  newsm78 или може и да има нещо такова  newsm78 как мислите?

П.П. исках да ви питам за имуностимулаторите, какво давате. Този цитросепт ефикасен ли е? Много мами говорят за рибономил, някой давал ли е и доволни ли сте? На нас нищо не ни изписват  Tired и се чудя дали да не взема на своя глава?

# 248
.:PATE:., аз давам на Криси Цитросепт, но не мога да кажа дали има ефект. Давам също бронховаксом, сега ни е 2рия месец. Също не знам дали има ефект. Това по простата причина, че бронховаксома не предпазва от болести, а от усложнения, а цитросепта като увелича дозата от профилактична на лечебна и честно казано ми се струва, че по-бързо се оправя. Тоя пъ не знам и аз защо, но си караме на профилактичната доза все още, въпреки че от четвъртък е с признаци на разболяване  newsm78 Снощи качи пак 37.5 и веднага й намазах ходилата, китките на ръцете и челото с разтвор оцет:вода. Не вярвах, че ще свали толкова бързо, ама факт... Днес вече кашля, но е за сега повърхностна кашлица, не от гърдите. Ще взема някакъв чай от онези дето почват с БРОНХО (еди-кво-си) и осцилококцинум. Почнах да давам сироп Стодал от днес. Явно и този път Т е от гърлото  ooooh!
За автоматите за вода - в нашата детска градина въпросният автомат не е включен към ел.мрежа. Казаха, че не го включват нито да топли, нито да олажда вода. Така че е със стайна Т. Дано и при вас да е така, но ако го включват, вдигай панаира на момента  #2gunfire

# 249
Симба, мерси за бързия отговор  Hug Ще питам веднага като се върне на яслата.

Исках да кажа на повечето майчета дето са се замислили за второ детенце - щом се замисляте, значи го искате и хич не го мислете толкова, ще се наредят нещата. Много, много е хубаво, но е и трудно. Да са живи и здрави де!
При нас положението беше точно такова, не помня дали съм ви споделяла. Мислех си вече за второ, но все си мислех - това да стане, онова... още малко да изчакаме, а в същото време ми се искаше да са с малка разлика, дори много по-малка. И един ден взело, че станало, без да разберем как понеже беше с презерватив  Joy hahaha голяма мистерия. А сме сигурни че е било точно тогава.
Така че Бог си знае работата!
Като ходих при док да ми маха конците и го питам за противозачатачни, ама да не е спирала, да не са хормонални. Той ми вика - 'презервативи'. А аз - 'докторе, ми то нашето бебе с презерватив стана'. А той вика на мъжо - 'ми тогава слагайте си по два'  Joy Joy hahaha голям смях падна. Представям си какво е чувал човека от разни бременни и родилки с разбъркани мозъци.
Та така, гледам че не пишете и аз да пълня темата с глупости, сега ми се е паднало  Crazy

# 250
.:PATE:., ние тука на чат го обърнахме, ама да кажа и аз моя доктор какво ме посъветва, когато му се изтъпаних и аз с претенциите си. Каза ми да не правим секс, тогава нямало опасност да се забременее.  Joy  Joy  Joy Иначе като единствен за мен вариант (освен въздържанието и презерватива), се спрях на хапчетата. Но ти ако кърмиш, ще трябва да поизчакаш малко  bowuu

Аз днес вече сготвих 1 супа и 1 манджа. Излизах, докато Криси спеше, понапазарувах си някакви неща за кухнята най-вече.  bowuu Сега ми е хубаво на душата, само дето не можем да излезем. С тая Т изневиделица никъде не искам да я водим Криси Sad Утре съм на зъболекар, при една приятелка, ама пак ме е страх  Shocked

Силве, наистина ли е така? Не се бях замислила  newsm78

Симба, Алекс и Криси всеки път са с еднакви симптоми и боледуват по едно и също време, чак се учудвам, пък не са на една дата, даже са и различни зодии, ама...

Да не ходят в една и съща градина  hahaha

За сега друго не се сещам,а ко се сетя пак ще досаждам   bouquet

# 251
Да, Симба, забелязала съм го. Ние и днес поддържаме температура, слагам само свещички, че сиропите ги повръща, почти нищо не яде, надявам се утре да е по-добре  и да няма вече Т, че така е една кисела и едвам я издържам.
Лека вечер

# 252
  • София, център
Здравейте майчета,

Мария вече е добре и остана само кашлицата! Днес е на Бистрица, за да се налудува на слънчице...

Аз смятам да го купя тоя AD Liquid For Kids, за да се имуностимулираме яко и Дай Боже да има ефект...

Ох така ми се кара колата, а тоя уикенд, за сега нещо не ми се отваря парашута ... дано поне следобяда да хода аз до Бистрица, да си я взимам... че да не забравя как се шофира  Mr. Green.

На мен нещо много ми се работи, кипя от идеи, едно такова ми е странно... не съм се чувствала така отдавана... почнах да пускам е-мейли ... пък да видим!!!

Приятен , слънчев ден и целувки

# 253
  • София
Добро утро,милички! Coffee  Hug

Аз си оставих детенцето,сутринта като го събудих ми каза,че иска на градинка Simple Smile, и влизам да ви пожелая хубава ползотворна седмица Hug
Вече стискам палци  на Катето и чакам с нетърпение хубавата новина  ylinfant Hug

Адиленд,и аз от как Дани ходи на ясла, се качвам все по-често да карам,но все още съм на фаза "с мъжа ми",че отдавна не бях се качвала на колата и особено първия път бях кълбо от нерви.Ама ще свикна,иначе той казва ,че добре се справям Wink.

И да попитам някой дава ли Есберитокс и как го дава,че аз го купих на своя глава и все пак да попитам,да няма някакво разминаване с това което пиша в листовката?

Целувки!

# 254
Здравейте мацки,

стискам палци на Катето днес Hug

аз се прибрах снощи от морето. тия 4 дни там ми се сториха 4 години. толкова проблеми, толкова неуредици, от първоначалната ми организация нищо не остана Tiredбях се отчаяла и изнервила до край. по 3 часа се спеше на нощ и се хапваше на всеки 12-13 часа, ако някой успееше да си вземе душ - му честитяхме Tiredл-у-д-н-и-ц-а. и на финала хич, ама хич не съм доволна, нито аз, нито колегите. имам чувството, че се изложихме пред всички гости Tiredспах 10 часа тая нощ, но съм смазана и как ще изкарам тая седмица незнам. от нерви снощи даже не си се зарадвах на детето Tiredкакто и да е...

Ади, в никой случай не давай този сироп на Мария. Една колежка много ми се оплаква от него. Променял нещо си в хормоналната система на детето и става дебело. Въпросното детенце на моята колежка сега е на диета, милото. Май точно за този сироп даваха преди време в Господари на ефира, че е незаконен.

Мен, ако питате друго освен цитросепт за профилкатика няма да давам. Алис е започнала да го пие докато ме няма, но само като тя си слага капките в млякото. аз преди като се опитах да я лъжа и да не й казвам, се усещаше маймуната и не го пиеше.

Пате, дано бързо се оправи малката душичка сладка, пък и каката да не задълбочи болестта Praynig

Калина, гушки Hug

Лили, честита работа Hugа за тая история с Катето те съветвам да действаш веднага. Верно малка е още, ама навремето си спомням мен като ме ошамариха в градината и казах на майка, тя не ми повярва. До ден днешен съм и сърдита за това.

Айде чао.

Общи условия

Активация на акаунт