Ваканцията вече мина,МАРТЕНЧЕТО тръгва на градина!

• 13 896
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Привет , ние този уикенд попътувахме малко - на гости на баба и дядо. Ели добре понесе вечерните пътувания , защото ги проспа , но явно по-скоро е подрямвала , защото тази сутрин изобщо не и се ставаше - всъщност уж се разсъни , говори ми , а после не искаше да става от гърнето - докато се обърна и я гледам - дреме седнала , тъкмо да я снимам и отвори очи , беше някак отпусната , носих я до яслата , и там пак задряма докато и обувам пантофите , та сега се чудя - недоспала ли е или БОЛНА newsm78 - Сестрата ме посрещна с укор , че цяла седмица съм я водела свежа и със сухо носле  а там започвал да и тече носа и да се поти newsm78Странното е , че у дома нищо и няма, само остатъка от този  "НОСОТЕК"
С две думи ме обвини , че я надрусвам със сиропи и и подтискам болестта (ако имала такава) , но аз не забелязах да има такава  , а и си бях у дома нямах зор да я водя болна.Опитах се да и го обясня , но тя ми вика , "ааа то детето си казва , когато му сложиш капки или сироп Crazy"
Реших , че няма какво да се оправдавам , че капките и ги давам не сутрин , а следобяд- като я взема, след което си спи спокойно и наистина няма притеснителни признаци , замълчах и сега ,ми стои една буца на гърлото , защото ми е мн. трудно да си мълча.
Чудя се докога ще ги търпя тези да ме обвиняват в немарливост и безотговорност , Crossing Arms да ме строяват в две редици ако отидем в 8.32.

И наистина днес не съм сигурна дали всичко е наред с детето и казах ако  не се ободри и остане такава отпусната - да ми се обадят. Cry

КАЛИ - как сте ?

# 256
Привет мами!

Благодаря ви за подкрепата  Hug

Кате, стискаме палци и чакаме с нетърпение новината !

Ние в4ера се завърнахме от планина, много приятно беше, супер време, разходки по цял ден Simple Smile Анна-Мария остана много доволна.

Ади, и аз съм чувала ужасни отзиви за Ад Ликуид, съветвам те да не го даваш, мисля 4е Калаза беше давала на Ники и не беше хич доволна.

Аз давам Зелена енергия и Коластра на Аквасоурс от миналата година, и да чукна на дърво не се е разболявала  Praynig Препоръчвам го с две ръце  Peace

Лили, честита работа! Много успехи ти желая !  Hug

Пате, страхотни са снимките! Толкова мила гледка  Heart Eyes А ти изглеждаш чудесно!

Дано Ники бързо се възстанови, без АБ.

Цеци, съжалявам  Sad Мисли позитивно и ще видиш че следвашия път ще се получи  Hug

Кали, я горе главата, точно пък ти да изпадаш в дупки,  не ти е присъщо  Heart Eyes

Веси как си? Как е бебока?

Момичета айде да си организираме една срещичка този уикенд, че много отдавна не сме се виждали ?

# 257
Привет и от нас. Wink
И ние се възползвахме максимално от хубавото време,отскочихме до вилата ...направо не ми се прибираше снощи.Добре сме./пу-пу Laughing/На Янето й проби поредния кътник,чакаме още два и край.
Аз съм чела доста добри отзиви за сиропчето от една страна.От друга-наистина има нещо незаконно във вноса му,освен това за Бг го наливали незнам къде си...забравила съм каква беше мътната история . newsm78Като цяло-не прекалявайте с имуномодулаторите.Знам,че при малки деца не са желателни.Аз се отказах да давам на Яна и тази зима.Само веднъж съм си позволявала да й дам Изопринозин и то в острата фаза на вирусна инфекция,като профилактика-не.Давам й само рибено масло.
Тася,много хора са доволни от есберитокса,масово се купува.Специално капките са на спиртна основа обаче...има алкохол в тях,което за мен лично автоматично отпада като средство на избор за детето ми.Дозата не я знам на капките...признавам си. Grinning
Чудя му се на тоя Цитросепт...много го хвалите и тук и други.Ама веднъж ми попадна в ръцете една книжка за него...четох я обстойно...ами препоръчват го за всичко...дори да си миеш пода с него и да почистваш клавиатурата на компа си. Laughingнаистина,така беше написано.Казах си,че такава панацея не съществува,май му е голяма рекламата и се отказах от него. Embarassed
Хайде слънчев ден от нас. Hug
Чакам и аз хубавата новина от КатетоМ.Моля се,всичко да е ОК. Praynig

# 258
На КатетоМ не и е определена още датата за секцио. Днес ще постъпва в болница, но само ще се води там. Обеща да звънне като и кажат дата, макар, че тя много иска да роди нормално и лекарят и май се е навил. Като има инфо ще пиша. Чакам я днес да звънне да каже кво е положението.

# 259
здрасти... аз май още продължавам да гледам в черно... вчера ми се счупи един любим обектив, и то точно зимния, който сега постиянно ми се снима с него и много ме е яд. не знам дали мога да го оправя. ако не, трябва до коледа да чакам да си взема нов, а хич не е евтин.

отчаях се с тия лекарства и болести, спрях да му давам на Кайо. След 2 дни полу здрав в яслата се върна с нов вирус и Т (сигурно съм писала). над 38.5 не вдигна събота и неделя и само витамини му давах, едната нощ нурофен и нищо. Сама си спадна... А... започнах да му давам един билков чай, с мед, вместо вода (по-точно" СОК" е това Joy пие се със слаНка и е много вървежен. )

ад ликуид го купихме и ние, педката го даде, явно някаква рекламна кампания имат в момента. моя лекар каза, че б ило простотия, смао като му изчетохме съдържанието, но не поясни защо. той не говори много, но винаги има супер точна преценка. няколко пъти му давах на кайо преди 2-3 седмици, после ходихме на хомеопат и го спряхме.

лошото е, че е във варна хомеопатката, и нещо нямам сили да й пиша.

за яслите направо ме удивявате! не можело бодита , не можело след 8.30..... няма при нас такива неща, явно сме попаднали в уникална ясла.
просто още първите дни казах, че Кайо ще ходи след 9, няма да закусва при тях, и да го водят присъстващ. ако не може да ходи, звъня им до 9 да не го водят за храна, и това е. миналата седмица го заведох почти в 11, първо се опитаха да го върнат, но като напомних какво сме се разбрали, го взеха. и са много готини и мили. поне за сега. в сряда сме на родителска.
още преди да тръгне им дадох бележка за алергията, даже  когато според мен не е добре, никога не са ми казвали нищо, и за тях е здрав. явно повечето деца ходят на ясла сополиви.

Цеци, за сутринта, може би й се е спяло. Кайо ако го вдигна в 7, няма да може да гледа. ако ще и по шевовете да се пука от здраве. днес спа до 10.15.

Ади, успех с работата. да се похвалиш скоро Simple Smile
Зоричка, надявам се да си по-добре, звучиш бодра!
Денерис, важното е, че всичко е минало, ще се възтановиш и ще си станеш пак себе си.

в работата едни грижи ... не знам ще свършат ли скоро.

хайде цунки.

# 260
Ааа, значи новото бебе може да не е днес  baby_neutral Еми ще чакаме още  Grinning

В нашата ясла също не ни правят проблем за воденето. Само трябва да предупредиш, че ще го водиш по-късно, за да го водят за деня. И след 9 детето трябва да е закусило. Аз Маги я водя към 9.40-45 и няма проблем. И закуска си има. За бодитата не знам. Ние отдавна не ги ползваме.

За сиропите, аз не давам нищо в момента освен хомеопатичната схема за профилактика. Давам и капки Котешки нокът. Иначе аз си купувам Саностол и това си давам. Майка ми ми каза за някаква хомеопакта, която майките в нейния квартал много нахвалили. Биля много известна, но все нямам време да попрочета какво пише за нея във форума. Тя правела някакъв сироп специално за съответния човек. И той се ползвал за профилактика и начални леченя  Rolling Eyes 

# 261
На КатетоМ не и е определена още датата за секцио. Днес ще постъпва в болница, но само ще се води там. Обеща да звънне като и кажат дата, макар, че тя много иска да роди нормално и лекарят и май се е навил. Като има инфо ще пиша. Чакам я днес да звънне да каже кво е положението.
Ще чакаме  Hug и успех и желая  Grinning
Зори идеята за среща е супер .
Предлагам неделя в 13.00часа въпроса е само къде???
Мислех в някоя пицария ,но трябва или да резервираме/ако въобще правят резерваций/ или да се насочме към някоя не много пълна ,че в Уго,О Шипка и разни подобни нямаме много шанс .
Мислех си за Пица Хът ,но незнам коя ще е по празна newsm78 казвайте ако някой е ходил скоро? Или някъде другаде ,аз нямам претенций ,но ще е добре по от рано да решиме .

# 262
Аз за сега за неделя съм ОК и ще дойда. За мястото нямам претенции, където кажете!
В събота имам ангажимент в 15ч, така че целия ден го отписваме. Дано и Криси да е добре, че вече с тези болести откачам  #Crazy

# 263
Аз за неделя нямам проблем. Но, ако часа е 13, аз сигурно ще закъснея. Че започвам курс по немски, който свършва в 13.15  Grinning
Курса ми е близо до Софийския, така че на мен ще мие удобно да се уговорим някъде на центъра, за да стигна по-бързо  Grinning

# 264
Наде, за цитросепта, питах нашия главен енолог още като го купих и му дадох да изчете листовката. Та  той ми обясни така - флавоноидите, които съм групата на фенолите  / в които пък спадат нашите приятели танините, които участват във виното/ са много силно антиоксиданти. Имат свойството да се свързват с белтъчините и да унищожават някои микроорганизми. най-вероятно това се има предвид като се казва за миене на пода. Поназнайващите химия да не ми се смеят много на обясненията, че може и да не съм разбрала нещо.

И на мен ми се идва на среща. Ама имам чувството, че ще е чак догодина, толкова ми е ясна каква ще ми е програмата тогава.

забравих преди да благодаря за комплиментите за Алис Hugвеликият лаф, който изтърси вчера беше: "в крайна сметка много беше мъчно между мене и татко ти" /нали и мъж ми беше в командировка едновременно с мен/.

Герчо, верно ли Катето ще се опита да роди нормално Simple Smileсупер, и аз бих искала още едно бебче, ако имах шанс за нормално раждане. Всъщност да ви призная целокупно, нещо пак ми се е приискало бебе Rolling Eyesама пустото му секцио ме плаши, не толкова гледането.

# 265
Ееее, стига бе, Денерис. Знаеш, че на секциото зора му е първите 5-10 дни  Wink Ще ги преживееш. И на мен не мисе мисли за секциото. Особено, както чета че втория път боли повече  Confused Но искам бебето повече от страха  Grinning

# 266
Ееее, стига бе, Денерис. Знаеш, че на секциото зора му е първите 5-10 дни  Wink Ще ги преживееш. И на мен не мисе мисли за секциото. Особено, както чета че втория път боли повече  Confused Но искам бебето повече от страха  Grinning

Явно е до организъм, не се навивай предварително Simple Smile Една позната ми сподели, че 2рото секцио я боляло много по-малко от първото, майка ми също твърди, че след сестра ми се възстановила много по-бързо, а тя е рязана вертикално, много зловещо изглежда белега й все още  Shocked

# 267
Мен единственото нещо , което ме плаши е упойката в гръбнака Rolling EyesЕдва  преживях пробождането....имам си психическа травма , от две пункции в детството , първия път я преживях , но сега си ме е страх. Болките след операцията ги забравих (Всъщност помня как на втория ден се закашлях и ми идваше да умра - седях като глътнаал бастун в коридора и не можех да обясня какво ми е на една втрещена акушерка Joy)

# 268
Дина,  Hug, дано си възстановиш бързо силите. А първото ми секцио беше ужасно, Мики е свидетел, че не бях в цветущи сили Simple Smile, но пък второ все едно не са ме оперирали, още на втория ден нищо не усещах, така че...не се плаши, не се знае при теб как ще е когато решиш

и аз се отказах от този сироп, сега клоня към цитросепта или това, което пише Зори. След един ден на ясла , Писи веднага се разболя и сега е вкъщи, не иска друг освен мен и не искала да ходи в детската градина, ще видим...В събота беше на гости на баба си и точно тогава е вдигнала Т, а после сама я е свалила поради липса на лекарства.

# 269
  • Варна
Здравейте, милички. Hug
Само набързо се разписвам и отивам да се трупясам. Tired Ние сме добре, Преслав все още е здрав,това все едно не съм го написала ходи на ясла, аз ходя на работа. Вече е малко-по спокойно, свикнах може да се каже. Е, все още посръшвам някоя глупост, но не толкова често. Wink
Кате, чакаме новини. Hug
Денерис, добре завърнала се. Алис е прекрасна, какво винаги съм казвала. Heart Eyes
Лили, честита работа.  bouquet
Цеци, много ми стана мъчно кат прочетох за вашите несгоди. Дано скоро да се похвалиш. Hug А за яслата... Нямам думи... И мен много ме притеснява как се държат с децата. За сега нямам съмнения. От друга страна като знам аз как крещя понякога, дето съм им майка и са само двама... Embarassed Не знам на тез жени до къде им стигат нервите. Rolling Eyes
Bezmerna, дано Писи бързо да се оправи и лесно да свикне с яслата. Hug Преслав още си реве сутрин. Tired
Кали, дано и Кайо вече да е по-добре. Много  Hug Hug Hug на двама ви.
PATE, децата как са?
Оф, опитвам се да отразя всички, ама все ще изтърва някого. newsm78 Иначе всички ви мисля. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт