Аз съм за среща, че не съм ви виждала отдавна.
Кали, предлагам да измислим някоя обща снимка на мартенските бебета за Коледа, тъкмо да си тествам новия обектив, какво милсиш?
и аз
Кажете сега как да го давам.Пише,че профилактичната доза е половината от лечебната,т.е. за 13 кг.-мова Яна 6 капки би трябвало да са достатъчни...нали?На два приема добре ли е?И как да започна....нали пише,че се започва с по-ниски дози за тези,които за първи път приемат Цитросепт?И в какво и колко да ги разреждам...Яна е малко претенциозна от към вкусове,трудно приема сиропи т.н.Дайте някаква схема,моля. 

Да се оправят дечицата бързо.
та така...сега се правим на шутове всички, като ни пита обясняваме, че няма нищо страшно, че чичкото се е объркал, че дядо сам си е изпуснал очилата...баща ми пък ще се побърка от угризение от факта, че е допуснал такова изпускане на нерви пред детето....въобще...думи нямам 

, че и по-добре от някои. Питах я тая овца дали е наясно, че той е поне година по-малък от останалите деца - наясно била
. Ама нямало практика да сравняват децата
. Ама как да не ги сравняват... Той наистина говори достатъчно добре за дете на 2 г и половина и недостатъчно добре за дете на 10
. То не се ли прави сравнение какво може и какво не за деца на една и съща възраст. Ох, дано се включи Лили, че ще се капична вече. Изговаря без проблеми думи като сфетофар, която аз не мога и единствената дума, коят досега е отказал да произнесе е прахосмукачка, която нарича машината
Препоръчани теми