Ваканцията вече мина,МАРТЕНЧЕТО тръгва на градина!

• 13 891
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
И Сара от 2 дни е с Т, не много висока , но от яслата в петък тръгна всичко. През деня спада, вечер я събаря.Почнаха и малко сополи днес. Всяка сутрин ме убеждава жално да не ходи там, че бебетата плачели.Тя е една от най-големите и май й доскучава. Труден преход ще е, ама няма връщане назад.
 Аз съм за среща, че не съм ви виждала отдавна.
Кали, предлагам да измислим някоя обща снимка на мартенските бебета за Коледа, тъкмо да си тествам новия обектив, какво милсиш?

# 271
Беа, на сара вируса ми звучи точбо като на кайо вируса, тъкмо решихме днес, че е добре, от утре на ясла да помага на леличките да гледат дечицата, които плачат, приспивам го, пари... бам - 38.4 !!! няма такъв филм.
новият ти обектив няма да стане за оба снимка на много хлапета. казвайки това, искам да КАЖА, че ще се видим, но имаш повод за нов обектив Simple Smile и аз Simple Smile

бяхте питали за мАраЛните води. по принцип не е хубаво да се дава от големите бутилки на ток, защото много се захабяват и развъждат разни буби. при нас са с обикновени бутилки от 10 л и помпа за 10 лв. родителите си носим водата.

# 272
Тася, прочетох, че питаш за Езберитокс. Аз давам- 3 пъти по 10 капки на ден, харесвам го и Сара с кеф го пие.Сега взех и сребърна вода, ще пробвам
Кали, ще ти дам моя обектив да снимаш, излизай бързо от дупката да не ет вадя аз
Аз откакато тръгнах на работа, ставам в 6, в 7,15 сме в яслата и после се гмуркам в трафика славен и вечер съм като гърмян заек, та затова не пиша, но ще се свикна скоро

# 273
Калина, ще ги снимаме тогава едно по едно с календар например............
блазе ти на градината. И нашата е от тези с претенциите- без бодита, чорапогащи, с извадени дрехи, пижама в ръка, абе направо сутрин репетирам и повтарям, че току ме върнали.

# 274
това за пижамата и извадените дрехи дори не го схванах?!?

отдавна се чудя дали да пиша, но все пак.... има една тема във форума за фотокниги, и в момента има промоции. нали знаете големите албуми с репродукзии на разни художници, с твърди корици и гланцирани страници?
Може много евтино да си направите такива с изцяло ваши снимки и текстове. ако се интересува някой, ще ви дам линкове.
в момента има промоция на един от сайтовете, трябва да се регистрираш до 24 окт и да поръчаш книга до 30 дни след това. книгата е безплатна, формат А4, до 120 стр. плаща се само пощенските разходи, 15 долара.
аз старателно подбирам снимки, много съм се надъхала и зарибила. може и календари и разни такива неща.

# 275
Добреее.Навихте ме за Цитросепта. GrinningКажете сега как да го давам.Пише,че профилактичната доза е половината от лечебната,т.е. за 13 кг.-мова Яна 6 капки би трябвало да са достатъчни...нали?На два приема добре ли е?И как да започна....нали пише,че се започва с по-ниски дози за тези,които за първи път приемат Цитросепт?И в какво и колко да ги разреждам...Яна е малко претенциозна от към вкусове,трудно приема сиропи т.н.Дайте някаква схема,моля. Hug
Кали,на мен ми направиха такива фотокнижки от Щатите....много са хубави...на Яна през 1-вата и 2 -рата й годинка.Сайтът е
www.snapfish.com
Вероятно има и други...ти си навътре в нещата,ама аз да си кажа. Embarassed,може да съм полезна някому.
КатеН,много оптимистично звучиш,браво.Радвам се,че нещата са потръгнали при вас...няма как иначе да е. Hug
На Кайо и Саричка прегръдки. HugДа се оправят дечицата бързо.
И моят племенник от вчера е с Т,а онзи ден играха с Яна.Сега и аз очаквам включване...дано се размине. Praynig
Стискам всичките си палци на КатетоМ за нормално раждане.Дано се получат нещата. Praynig Peace

# 276
Ей ме пак Rolling Eyes

малко съм ядосана, не малко, а много...в неделя нашите водили Али в Практикер. някакъв взел, че спрял на местото, дето баща ми чакал 10 мин. за него. ядосал се нашичкия и му викнал, че е от еди-кой-си град циганин /явно заради регистрацията/, оня скочил и резнал една на баща ми през прозореца. отхвърчали му очилата чак на задната седалка. нашичкия скочил и го подгонил. та така...понякога му се чудя на 57 години ли е тоя човек или на 5.7г. може ли с простаци да се разправяш. от цялата история обаче детенце е в стрес. нашите нарочно не са ми казали, но малката издайница вчера всичко ми разказа. обадих се на майка и тя потвърди всичко. много се притеснявам, че е станала свидетел на такава агресия между възрастни, представям си как се е уплашила. тя самата непрекъснато повтаряше, че я е страх, че обича деди, че иска да се гуши с деди и прочее. пък аз патката проста в неделя вечерта, незнаейки за случката, и тресяща се все още от нерви от тъпата командировка, я пернах по ръката, че ми буташе упорито една лъжица с грис в устата. че като ревна това дете и само повтаря "уплаших се-уплаших се", направо се същисах. а то явно реакцията й е била резултат от сутрешната им случка. направо съм за разстрел ooooh!та така...сега се правим на шутове всички, като ни пита обясняваме, че няма нищо страшно, че чичкото се е объркал, че дядо сам си е изпуснал очилата...баща ми пък ще се побърка от угризение от факта, че е допуснал такова изпускане на нерви пред детето....въобще...думи нямам Tired

Кате, радвам се, че вече влизаш в час Hug

Наде, ние й даваме по 5 капки на ден. Като се опитвах тайно да й ги давам, се усещаше и не искаше да си пие чая. Сега наш'те са й дали сама да си ги капе в млякото, да си сложи мед и да си ги бърка сама. Доколкото знам на гладно се пие.

На болничките бързо оправяне.
Калина, бях намерила един уж много свестен лекар в Транспортна болница, който тъкмо щеше да прави операция от трета сливица на едно познато детенце. Тамън преди да ти дам телефона му, се обади таткото и каза в никой случай да не го препоръчвам и че са отменили операцията. защо така и не разбрах. Но каза, че ще ми даде друг лекар. А за Олевинов специално питах, казаха, че без час се ходи. Най-добре сутрин към 8 и се чака ред.

# 277
http://www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter-upload.php

Ето, позабавлявайте се! Вижте на кой повече прилича вашето дете - на вас, на тати или на комшията  Mr. Green Криси прилича явно и на двама ни почти еднакво, ту е с 3% повече на мен, ту с 4% повече на татко си, ту обратното. С какви ли не снимки тествах  Crazy

# 278
Здравейте.Много работа имам напоследък и все не мога да се включа.
Аз давам Есберитокс на капки за имунна система.Цитросепт купих ама аз едвам го изпих-толкова е горчив че не знам на Виктор как бих го излъгала да му го дам.Ама може и да пробвам.
Беа,как даваш сребърна вода?Онзи ден в аптеката една майка каза че смесвала с клеева тинктура,ама не помня съотношенията Embarassed
На болните-бързо оздравяване.

# 279
Айде да се оплача.... Ей сега ми звъннаха от детската градина, че Иван имал логопедични проблеми  . Държал ли устата отворена, имал обилно слюнкоотделяне и не си слагал правилно езика при изговарянето на определени звуци    . Направо пак ме вкараха в егати филма - иван говори повече от правилно - дори произнася Р и Л - нещо, което аз не се научих за 30 години. Сега се чудя дали това не е поредната машина за правене на пари... И откъде мамка му да намеря детски логопед, че да направя консултация. Според логопедката на градината ако не се работело с него за в бъдеще щял да има проблеми с четене и писане    . А иван прави доста сложни изречения, с правилен словоред, правилно изговаряне на думите и единствената дума, която бърка е незнам - казва незРам, ама толкова сладко, че и аз почнах да му казвам незРам. Сега, откъде им хрумна тази простотия направо не ми го побира акъла. Давайте идеи откъде да намеря логопед за второ мнение  . Според тая било, защото иван пиел още от бебешко шише и бил смукал биберон до късно и не бил премахнат намвреме сукателния рефлекс - изобщо напълни ми главата с глупости, ама от друга страна ако наистина има проблем ще ми тежи цял живот, че не съм и повярвала.

п.п. Катето ще я чакат да роди нормално до края на седмицата.Ако не стане другата ще и направят секцио. Стискайте палци. Тя има всеки ден някакви контракции, ама преминават....

# 280
гер4о, това са пълни глупости.
ще ти намерим логопед.
кайо все още е с биба, вечеря и закусва само мляко от шише, и изобщо не съм притеснена.

# 281
Иван наистина си стои с отворена уста, но това е вследствие на тъпата трета сливица. А и не че си хваля гарджето, ама в момента е втора група в ДГ (нали си има амбициозна майка, та ходи с големите) - тоест с деца на 3 и 6м до 4г и половина и като слушам на площадката моето си говори наравно с тях  newsm78, че и по-добре от някои. Питах я тая овца дали е наясно, че той е поне година по-малък от останалите деца - наясно била  newsm78. Ама нямало практика да сравняват децата  Joy Joy Joy. Ама как да не ги сравняват... Той наистина говори достатъчно добре за дете на 2 г и половина и недостатъчно добре за дете на 10  newsm78. То не се ли прави сравнение какво може и какво не за деца на една и съща възраст. Ох, дано се включи Лили, че ще се капична вече. Изговаря без проблеми думи като сфетофар, която аз не мога и единствената дума, коят досега е отказал да произнесе е прахосмукачка, която нарича машината  Joy

# 282
Герчо и поред мен  са пълни глупости най вече това  за сукателния рефлекс. В Италия децата пият мляко от шише до 5 годишна възраст /лично съм свидетел/ и определено не са с логопедични проблеми, а факта ,че си говори всичко и то нормално направо не виждам защо ти говорят такива неща  Shocked/

# 283
15 лева за 25 минути 2 пъти седмично. Това са си 120-150 лева отгоре върху таксата от 500 лева и върху 84 за плуване... Вече ги докарват до 700 лева месечно. Аз друго обяснение не виждам

# 284
15 лева за 25 минути 2 пъти седмично. Това са си 120-150 лева отгоре върху таксата от 500 лева и върху 84 за плуване... Вече ги докарват до 700 лева месечно. Аз друго обяснение не виждам
Аааа ама то в детската ли ти пускат оферта да ходи на логопед?
Опитай утре да им кажеш ,че имаш позната при която ще го заведеш и тя ще се заеме с него да видиме как ще реагират newsm78

Общи условия

Активация на акаунт