честито легло , остана да има желаещи да спят в него

Днес вдигна и температура.Очакваме разстройството.Не можа да му се размине за съжаление.Ох...сега като приближава нощта,направо ми става лошо.

.Не е сериозно,но предпочетох да го оставя в къщи за да се излекува, отколкото да стигнем до антибиотик.Има хрема и му е паднал много гласа,сутринта не можеше да издаде звук,горкия.

От една страна съм спокойна, че моето дете не налита и не удря другите, от друга вечно съм под напрежение кой с какво ще го стовари
Поне в градината се научи да не дава всичко, което искат да му вземат от ръцете... При условие, че доскоро приказвах по един начин сега не мога да му говоря противоположното и понякога съм много объркана
Мики, специално я поздрави.

ама мноооогггооооо.... не ми се прибираше въобще.
/ за първокласничката
Първия учебен ден мина много добре.
и с подходящи диети отървахме болницата. разтваряй ентерола в 3-5 грама вода и и го давай в спринцовка 5 кубика. Зя обезводняване хидрацин алфа аз лично давам под формата на игра - за мама една глътка, за Иван една... На края на играта мама едва си преглъща от гадостта, която е поела, ама детето е доволно.
.
Заведох я някъде към 8.20ч, там една какичка я пое и я заведе горе, където не пускат родители (поне за сега). Криси само се обърна към мен, беше малко шашната. Но после докато оправим докумените със сестрата минаха още 10-ина мин. На излизане срещнах какичката и я питах дали плаче. Тя каза че е спокойна и че няма проблеми. Към обяд ще звънна да вида как седят нещата и дали още е спокойна 

много са сладки и двамата на снимките, а Мони си е фръци-фръци