Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява кардиотокграфията?
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Каква е темата на публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява кардиотокграфията?
-
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Хасетът и трикото са различни материали, използвани при производството на чаршафи за бебета. Хасетът е по-твърд и може да бъде по-неудобен за деликатната кожа на бебето, докато трикото е по-меко и удобно. В контекста на избора на спални комплекти майките предпочитат трикото, тъй като смятат, че е по-меко и удобно за бебетата.
-
Каква е темата на публикацията?
-
Какви съвети се споделят за болки в кръста и гърба по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните начини и съвети за повишаване на нивата на хемоглобина?
.вчера упорито ме риташе цял ден почти без да спира чак до 12 вечерта,а тази сутрин към 9 ме събуди с ритници.
Ние сме още 2в1,но снощи вече си мислех,че бебка ще се появи.Имах контракции на по 6-7 мин.,после на 1,после на 10 абе много хаотични.Взех си топъл душ,но не спряха и накрая заспах
.Днеска си имам болчици,но слаби и гадни.А и цял ден ми е лошо.А пустата тапа си стои на мястото.Е оплаках ви се
Харесала съм си 17.09.Абе май взех много да искам...Лек ден момичета 
Оф, май много съм изнервена вече и всичко ме дразни, но този незрял интерес от хора които ме разпитват от любопитство... просто ме вбесява. И на мен ми е крииво, тъпо и мрън- мрън-
става на 2г и половина, но не мога да слагам картинки
Бебенцата са страхотни!Абе-всички са големи красавци
Наливам се с лактогонен чай,купих и сок за стимулиране на кърменето,но явно няма да я бъде така,както си я представях.Не ми достига кърмата.......и се дохранваме с адаптирано 
И накрая сами ще си минат докато открием илача...
.А аз много се притеснявах ,че не яде достатъчно ,щото идея си нямам колко кърма изсуква на хранене...Тази нощ ми се струва ,че се подготвяше за отказване на нощното хранене...изобщо не се събуждаше от глад,трябваше аз да я тормозя след 4 часова пауза ,че и повече.А не е ли рано да пропуска храненето в 3ч.?Все пак е само на 21 дни...Я другите мами да споделят опит 
за родата, брей тези са световни шампиони по наглост.
! На мен това време много ми харесва, явно ми е писнало от жеги
, много добре ми се отрази дъжда.
Най-много да сложиш калъфката и то само от естетична гледна точка. Това е защото те още я нямат тази шийна извивка на гръбначния стълб, която по-късно изисква повдигане на вратлето.