Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява кардиотокграфията?
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Каква е темата на публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява кардиотокграфията?
-
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Хасетът и трикото са различни материали, използвани при производството на чаршафи за бебета. Хасетът е по-твърд и може да бъде по-неудобен за деликатната кожа на бебето, докато трикото е по-меко и удобно. В контекста на избора на спални комплекти майките предпочитат трикото, тъй като смятат, че е по-меко и удобно за бебетата.
-
Каква е темата на публикацията?
-
Какви съвети се споделят за болки в кръста и гърба по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните начини и съвети за повишаване на нивата на хемоглобина?
.така в продължение на 20 минути толкова много се успокоих
и разцелувах нашия татко а той остана като гръмнат
.не очакваше и имаше ужасна физиономия
.аз си умрях от смях никога не бях виждала това негово изображение
.оу да спра да се смея че сега като се сетя още ми е смешно да не родя от смях накрая
,а днес съм свежа като репичка

Мъча се да ги пера на ръка, вие как прахте тапицериите на количките?
. А кърма си имам... Защо е така? Доста е...побъркващо.. А и от утре сме сами вече, почвам да се плаша наистина как ще смогвам. Ето, Дидка пише, че Теди яде на 3 часа, при нас това е рядкост. Дори в момента ми е в рцете. Има ли някой като нас? Успокойте ме, моля ви

пееща - успешно гледкане

Днес откраднах малко време за сън
Просто идилията е пълна
И всички останали мерки съответно вместо да са се увеличили са долу горе колкото бяха преди 3 седмици. И кила уж предния път към 3 кг - сега към 2,700 кг и то пак с добавка от докторката......
И като си мисля само за тия мерки и теглилки дето за пръв път ми показват такъв обрат
Иzобщо не мога да я раzбера, а и нали като не е шише не виждаш какво е иzядено,та просто..А и много будува zа двуседмично бебе имам чувството, нормално ли е да стои будна толкова мъничка? Мале, всичко съм zабравила, като zа първи път ми е