Мама лесно се не ста`е, но СЕПТЕМВРИйката от радост си сияе!

• 14 711
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
И на мен  Hug . Как са контракциите?

# 106
Да й е жива и здрава Радина на Съншайн!

# 107
през деня имах, а сега не. Но утре сутринта отивам в болницата и да видим имам ли някакво разкритие.. Praynig

# 108
  spoko Дано изкараш леко ноща. А утре - успех  thumbsup !

# 109
  • Бургас
Мили какини бамбини, влизам за малко да ви кажа, че сме живи и здрави и честито за новите бебоци, успех на бъдещите мами..нищо не съм чела вече 2-ра тема..извинете ме..скоро ще се включа..целувкиииии Hug Hug Hug

# 110
Ланвинка, с теб май лежахме на съседни легла на тоновете  Simple Smile . Ако е било към 13ч. значи ти си била. На мен ми беше първо ходене на такова мероприятие, съвсем не бях наясно какво да очаквам  Rolling Eyes . Стискам палци да няма болезнени контракции докато не дойде момента. И аз имам подготвителни, но моите поне не болят.  Peace

dr_tsveti, аз съм била да  Laughing драго ми е  Laughing

ето това ме изкефи!!!  Joy Joy Joy

# 111
Хей здравейте Simple Smile
Май Нейм, много ти е сладка принцесата Ива, да ти е жива и здрава Heart Eyes
моарейн тенкю за темата   bouquet
Иринии  Hug
Juliko - да изпратиш спец поздрави на Мариам, гушки и за теб   bouquet
Ане, благодаря за споделения разказ. много мило Simple Smile
пъпчето на Лина падна на 4 ден в болницата, сега още го минаваме със спирт, ама аз не смея още
мамита правите ли масажчета на бебоците, както и лека гимнастика например?
ЧЕСТИТО СЪНИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РАДИНА, МНОГО ДА ВИ РАДВА!!! На теб бързо възстановяване Hug
Веч, Шейле   bouquet да оздравявате ей
Бизу - пу-пу голям красавец Simple Smile
на мамите, които ги стягат корем4етата - късмет  Praynig Peace

# 112
Ку-ку!

Все още съм тъжна гледка.  Tired

Деси, при мен лохиите спряха за има няма 10 дни, така че само се радвай, няма проблем.

# 113
Адикт, за нищо, моля те Hug! Аз по принцип съм си по подробностите (проф.изкривяване), дай ми само тема за развихряне! Пък и нали за това сме тук заедно - да си споделяме и помагаме!

Шейли, пак гуш Hug! Това мъжко бебе дето го носиш този път явно ти е пийнало доста от силиците! Почивай повече, за да може тялото ти да пребори болежките и да се подготви за едно прекрасно раждане.

Бизу, имаш си едно прекрасно ангелче Heart Eyes! Направо ми иде да го изпапкам на тая снимка.

Тино пък ме шашка с прическа Sunglasses! Ама може толкова много коса, ако беше момиченце щеше да е направо за панделки!

Жулико, хич не се се връзвай на тези мерки! Струва ми се невъзможно бебето да се смали в корема ти!

Муци, Люси, Бизу.... и останалите обебени мами - не се извинявайте, че не пишете! Разбираме ви напълно (поне аз, минало ми е вече веднъж през главата) в какъв ураган от чувства, емоции, нови задължения и нов начин на живот се намирате!

# 114
  • София
Добро утро!
Дидишонче нещо се изгуби-оня ден каза,че отива до болницата на 10,09 и е термина и от тогава никаква вест.

# 115
Добро утро момичета!

Още един ден без болки, тапи, води и контракции  Cry Така ми се искаше да не дочакам до термина, но бебчо явно не е на същото мнение  newsm78

И на мен ми направи впечетление, че Дидишонче я няма сигурно се е обебила  baby_neutral

# 116
Честито на всички майчета, които вече са се отървали  Mr. Green Hug Hug

Аз вече чакам с нетърпение, че постоянно имам болки и много ми тежи, а и това, че не спя по цели нощи ме побърква #2gunfire

# 117
  • София
преди два часа падна и мойта тапа   smile3508

да ви кажа, че иначе аз съм много зле вече  smile3516 наистина не мога да се движа. през целия ден да имам половин час без контракции /безболезнени, ако не броя изтръпването на гърба и стягането на главата/ ooooh! 
чак се чудя, от къде аджеба ще ми дойдат ония сили за напъване, като сега не мога и ей така да си стоя  smile3506
Шийлааааа, а стига де!  Naughty то пък твойто на нищо не прилича! уиикенда идва  Peace оправяй се  Praynig
Ириниии  newsm17
гушкам ви и хубав ден  Heart Eyes

# 118
Добро утро, мили мами Simple Smile и КУ-КУ!
Адиктед, честита тапа, мила и дано скоро да позвъниш на някой щъркел!  Grinning
Бижу, добре завърнала се! Прекрасен син имаш! Толкова е голям и завършен, ако мога така да се изразя - направо съвършен! И ти изглеждаш много добре! Благодаря ти, че сподели с нас снимките и ни направи толкова щастливи!  Hug
Деси, относно коремните преси съм си запазила, нещо, което Шейлето написа преди няколко месеца, но ако не се лъжа ставаше дума за мамите, които са раждали секцио и не знам дали ще ти е полезно:
"За коремните преси - Иринии е права да не се започва веднага, но проблемът не е с матката, а с разделените коремни мускули. Ако като родите и легнете на гръб да правите преси коремът набъбва в средата, значи има разделяне. Също може да се напипа с пръсти. Ако това е положението, трябва да се подходи бавно и внимателно. Почва се с леки упражнения и поддържате мускулите като ги бутате от двете страни към средата. Когато разделянето стигне до или под два пръста, тогава може да си правите колкото си искате коремни преси."
Луси, много е хубав малкият Тино! ПУ-ПУ! Simple Smile
Муци, нямаме търпение да пишеш и да покажеш сладката Тамарка!  Hug
Ланвинка, с теб сме! УСПЕХ в болницата днес!
Аз преди малко изпратих таткото на работа и веднага ми стана едно криво и тъжно. Напоследък все съм така. Явно хормоналната бомба не е издържала и се е пръснала вътре в мен и сега сърцето ми е свито и постоянно ме избива на плач Sad И в момента ми е тъжно. Моля се бебинка да реши самичка да излезе и всичко да се подреди, да се свърши с тази неизвестност! Искам вече да я гушкам и целувам, да си е с мен по цял ден и да я извеждам на разходка, да я гледам, докато спи и да я галя по косичката. Ох, още малко остана  Praynig

# 119
Ден преди термин минавам да изкукам без никакви признаци за предстоящо раждане Crazy
Адиктче, честита тапа, мила! Стискам палци!
Отивам да гледам снимки на бебочковци.

Общи условия

Активация на акаунт