Мама лесно се не ста`е, но СЕПТЕМВРИйката от радост си сияе!

• 14 709
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Адиктче, честита тапа, мила! Стискам палци!
Адиктед, честита тапа, мила и дано скоро да позвъниш на някой щъркел!  Grinning
да ви се връща на вас и на всички, които чакат  Heart Eyes

# 121
И при мен нищо
Даже някак  по добре се чувствам все едно изобщо  не наближава момента
Те и болките ми спряха, контракциите са само от време на време и то безболезнени, изпотяването и то спря........ и ходенето по Г  нужда  Thinking Абе Нищо. Ще чакаме това е. Аз вчера излизах на разходка 1 чаас ходих мъжа ми  Shocked вика "ти 3 месеца на легло беше, мислех че по постепенно ще си възвръщаш активноста" уморих го  Joy
Днес има д ачистя и да изпера 2 лигавника и едно боди,  вчера ги купих. Уж няма да купувам ама като видя и.......... ен мога да се удържа.

Да питам вече родилите мами някоя ползвали за бебчето вече чувалче за сън?

# 122
Ку-ку. И при мен нищо ново. И аз като Беба все по-добре се чувствам, няма и помен от контракция, дори и от безболезнените, какво става не знам Crazy

Адиктед, хайде честита ти тапа, дано скоро се похвалиш е бебе, силит ще доийдат, ще видиш как ще се мобилизираш за този момент Hug

Шийла, защо така бе мацка, никакъв ли лек не помага Hug

# 123
Здравейте,
и аз съм тук още  Laughing При мен нещата с настинката стават все по-зле  Cry След антибиотика един ден бях добре и реших, че съм се оправила, но от 2 дена пак зле - гърлото ми е червено и е една режеще болка  ooooh! Мъжо е още по-зле, той понеже изпи 2 антибиотика подред по 7 дена Mr. Green. Какво ще правим не зная... нищо не помага и никой не може да каже какво е това чудо... Той отиде и на алерголог, още няма резултати. Май повече на алергия прилича, но пък и при двамата  newsm78 пусна си и секрет на гърлото, аз не съм, сега чакаме другата седмица и той да излезе.
Казвайте бабини лекове, че сме събрали една аптека лекарства в къщи и нищо не помага  #Cussing out А аз как ще раждам нямам идея, ако не ми се оправи гърлото  newsm78 как ще ми сложат тръбата? ДжиПито каза че било много опасно, защото с това надуто гърло ще ми вкарат инфекцията надолу, ако не се оправя. Иначе малката е добре или поне така изглежда  Praynig и сега ще я водя на ваксина,  Praynig Praynig Praynig моля се само да не направи някоя реакция, че е ваксината с шарките.

# 124
  • София
Пате, за гърло знам да го натъркаш със сода-гадно е, ама най- ми помага, прополките стават за бременни и също са добри, ама в по-начален стадий. иначе и греяно червено вино с врял вътре черен пипер и мед - също е ок, ама май за бременни не е добра идея.
дано се оправите бързо  Hug
е стига деееееее - айде оздравявайте вече! Веч, ти как си?

# 125
И аз все още си чакам.Но стават 3 вечери подред да повръщам и цялата съм подпухнала.Вчера си направих една дъъълга разходка и вечерта започнаха болезнени контракции.Аз и преди и мах,но от известно време липсваха.И тая нощ се събудих от болки,а да не казвам каква пикла съм станала.Само снощи ставах 4 пъти.Изобщо признаци бол,ама ни тапа ми е паднала нито нещо по-сериозно.Та чакам си...

# 126
Отново нищо. Снощи имах много чести, но НЕрегулярни контракции. Мъжът ми се усукваше 2 часа, ама аз се уплаших малко и нали искам да мине поне 15.09., та го поканих само на "свирка-парти". Милия, и на това беше доволен. Даже каза, че се примирил, че така ще е поне един месец. Добро ми е момчето и много си го обичам.
Хайде, хубав ден ви желая!!! Hug

# 127
здравейте и от мен. Hug
и при мен нищо ново за сега .снощи бебка много ме рита почти не спах ,а днес само леко ме ритна 1-2 пъти и нищо повече.и аз всяка вечер ставам по 6-7 пъти до тоалетната щото ако не ставам ще гръмна  hahaha Joy.тази сутрин имах тъпи болки но нищо повече и се чудя дали ще родя през уликенда.аз си записах час при моя д-р за сряда тъй като се върна вече но му се обадих и му казах как стоят нещата и той каза още в понеделник да отивам.притеснявам се да не каже че има усложнения  Praynig.ще се моля всичко да е наред и да раждам до понеделник викам че ми тежи доста като гюле съм станала. smile3532.преди да забременея бях 65 кг.,а сега съм 86 кг. smile3512.как е ги сваля незнам  newsm78.сега остава да си чакам макар че бебка няма намерение да излиза  smile3521.оставям ви за сега.поздрави и целувки   love001

# 128
Кво е тва затишие бе, май след 15 Септември се очаквало буря в Септемврийския форум  Laughing Laughing Laughing

Късмет на всички очакващи !!!

На вече мамите пожелавам спокойни и лакоми бебчовци!

Хайде, че и аз съм за следващата седмица Grinning

От вчера съм с болки, ама без някакви особени контракции, на прегледа док каза, че ми е изгладена шийката, утре сутринта съм на друг док, дето ни мери килата та да видим той какво ще се изкаже, вечерта пък ще ни записват тоновете Heart Eyes

Късмет и спокойствие на всички  Heart Eyes

# 129
  • София
Да изкукам и аз  Simple Smile. Като гледам, повечето сме на един и същи хал- контракции и очакване Thinking. И с тази бременност не успях да избегна да не се навивам прекалено рано за раждане през последния месец, ама пусто като слезе толкова рано бебето..... Crossing Arms
Утешавам се с мисълта, че трябва да се възползвам максимално от малкото време за мързелуване, което ми е останало.  Wink

# 130
Утешавам се с мисълта, че трябва да се възползвам максимално от малкото време за мързелуване, което ми е останало.  Wink
Май и аз така трябва да разсъждавам... Mr. Green
И да ви се похваля - в момента аз съм на компа, а синът ми готви леща!!! Сам я изчисти, сложи я да се вари и сам наряза зеленчуците. Тя е почти готова, а Иван е толкова горд, че до довечера няма да може да се говори с него.

# 131
Някой дали има представа, тия антибиотици, как ще ни се отразят на изследванията, които правят като отидем да раждаме? newsm78. Дали ще се отразят по някакъв начин на бебчовците? Че изобщо не ми се стои в болницата допълнително, само заради някви мними предположения, че моите увеличени лефкоцити може да показват и инфекция за бебока.... ooooh!

# 132
  • София
dididi, браво на малкия готвач  smile3501!  Той на колко години е? Синът ми е на 10 и от една година проявява също интерес към готвенето.  Simple Smile Засега уменията му се свеждат до пържене на яйца и приготвяне на полуготови спагети.  Wink

# 133
Айде и аз да се отчета. Тука сме двамата с моя малък принц, аз пред компа - той в коремчето на мама Simple Smile Само му се карам напоследък. Викам му " Айде стига си ритал, ако искаш да си риташ на воля - излизай! Ако не - мирен ще стоиш"  hahaha Joy
Мисля си днес да се поразчистя, че от другите методи няма да се облажа ( секс , примерно Simple Smile) Ама си мисля аз....ще взема да си докарам някои болезнени контракции, дето ще ме държат няколко часа и после нищо. За какво са ми такива ?! Май, май... ако бебо не иска да излиза - ни чистене, ни секс, ни нищо не помага. Така излиза като ви чета. Та....се чудя за т'ва чистене  newsm78

Адиктед, айде честит ти знак!! Дано скоро да последва и събитието!  Peace

Суит, Дидиди, страхотни синове си имате! Аз мога на тези години да готвя колкото тях двамата. Даже, леща не мога, да си призная... Embarassed

Много ми е мъчно за болните ни мами  Sad Стискам палци всички да се оправите възможно най-бързо!   bouquet

# 134
здравейте  Hug
незнам за вас но на мен още в 8 месец ми забраниха да пия всякакви лекарства дори и глава да ме боли не ми дават сигурно да не навреди на бебка незнам.но ако д-р ви е казал че може значи няма да навреди на бебето.чао за сега  Heart Eyes  love001.аз да ви се похваля от както сключихме брак се научих да готвя почти всичко и съм горда със себе си.преди нямах грам желание а сега ..... . дори мъжа ми постоянно ме хвали и е горд с мен  smile3501

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 13:19 от rosy_ka

Общи условия

Активация на акаунт