Мама лесно се не ста`е, но СЕПТЕМВРИйката от радост си сияе!

• 14 718
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
и ние сме още 2 в 1,но коремчето ми се е смъкнало надолу и вече забелязвам че имам бюст Laughing

# 136
Прекарах ужасна нощ!
От 19 ч ме почнаха контракции на 5 мин. Изчаках да мине час, обадих се на акушерката, бегом в клиниката.
До 00 ч се плациках из ваната, като преди това правих разходки, проверки, запис на тонове. Разкритието си стоя на същите начални см без намерения да се разширява. Малкия се съпротивляваше на контракциите - аз го бутам надолу, той се връща нагоре. ooooh!
Изкарах до 3 ч така и болките спряха. Към 6 ч сутринта ме почна и кръста, като болките се появиха наново, но през 10 мин. До обяд спряха.
Върнаха ме в къщи и сега умувам какво ще става. Успокоиха ме обаче, че третите били непредвидими и нямало страшно да се разкарам дори още 10 пъти до клиниката преди да родя.

# 137
Веч, много съжалявам за фалшивата тревога, представям си колко е гадно така- все едно не раждаш веднъж, а няколко пъти   Confused . А дано следващите контракции да доведат до желания резултат  Praynig . А настинката пребори ли я?

# 138
  • София
Ку-ку тук съм 2 в 1!
Ей болните мами бързо да оздравяввате! За болно гърло Тантум Верде става + едни бонбонки Прополки.
Бях на тонове -ок. Чат пат контракции, по една по якичка и туй е.

# 139
Mona Това с чистенето не помага. Вчера се прецаках така цял ден чистих като луда и даже и една болежка нямаше  Crazy  #2gunfire

# 140
  • София
Веч, представям си колко си уморена след безсънната нощ и болките! Явно не е бил точно сега моментът да се ражда бебо. Още малко търпение, няма как да не се роди!  Wink Hug

# 141
Лещата е готова! Страхотна се получи! Направо ме изненада! Ако знаете как наряза лука... имах чувството, че са абсолютно еднакви всички кубчета! И на сол е улучел! Ох, на мама слънчицето!
На 10 години ще стане през декември. Таратор прави абсолютно сам. Дори без да съм вкъщи! Много съм доволна! Все едно, че е направил някакво откритие! А той е направо щастлив.

# 142
  • София
Искам да честитя на Бизу прекрасния син Адриан!  Hug  Да ти е жив и здрав и да изпълва живота ти с много щастие! Радвам се, че бързо се съвземаш след раждането, звучиш супер свежо, а на снимките направо сияеш!  Simple Smile

Аз съм от октомврийките (освен това преди години бяхме колежки, незнам дали ме помниш  Simple Smile ) и също ще раждам във Вита, при д-р Илиева. Като гледам бебоците тук все повече кураж набирам за предстоящото събитие.
Успех и на останалите!  Peace

# 143
  • София
ВечHug следващият път да е истинско!
Към опитните мами наистина съм зле  Weary smile3515 smile3518 нормално ли е толкова много да ми тежи/боли коремът и не преувеличавам - ПОСТОЯННО е стегнат. наистина в никаква позиция не мога да стоя  Tired болезнени контракции нямам. не искам да ходя напразно в болницата ... няма да мога да откажа ме "бъркат", нали? това ли е единственият начин за проверка на разкритие?
ама ако трябва ще отида, ама ме е страх да не ме вържат там и да си правят каквото си искат с мен - бъркане, системи, щото като ме уплашат, че така трябва, за да е добре Любо и сигурно ще отстъпя
а ми се струва, че с тези стягания не мога да издържа още дълго ... помагайте  newsm17

# 144
Mona Това с чистенето не помага. Вчера се прецаках така цял ден чистих като луда и даже и една болежка нямаше  Crazy  #2gunfire

тъй тъй.. и при мен не помогна - пробвам го почти всеки ден, а бебата не се сеща дори да се размърда  Crossing Arms

искам вече да излизаааааа - не мога да вървя, не мога да седя, не мога да лежа, не мога да спя, яма като че ли ми е за последно... страх ме е да мръдна на повече от 5 мин от нас, че да не би точно тогава диването да реши да излиза  smile3514

сега отивам да си купя нещо до магазина... то се видяло, че с дрешка скоро няма да се зарадвам, но поне мога да изпробвам някои нови бисквитки  newsm53

веч, пожелавам ти следващия път да се прибереш с бебока.

# 145
ВечHug следващият път да е истинско!
Към опитните мами наистина съм зле  Weary smile3515 smile3518 нормално ли е толкова много да ми тежи/боли коремът и не преувеличавам - ПОСОЯННО е стегнат. наистина в никаква позиция не мога да стоя  Tired болезнени контракции нямам. не искам да ходя напразно в болницата ... няма да мога да откажа ме "бъркат", нали? това ли е единственият начин за проверка на разкритие?
ама ако трябва ще отида, ама ме е страх да не ме вържат там и да си правят каквото си искат с мен - бъркане, системи, щото като ме уплашат, че така трябва, за да е добре Любо и сигурно ще отстъпя
а ми се струва, че с тези стягания не мога да издържа още дълго ... помагайте  newsm17

не знам дали е нормално, но и при мен е така. коремът  "на почивки"  се стяга. Нямам контаркции или поне аз не мога да разбера. като стане така  вървя привита и ми е трудно да се изправя...

# 146
  • София
явно е нормално, понякога от тези контракции ми се схваща целия гръб и главата яко ми си стяга ... всичко ще си търпя чинно, само да знам, че Любо е добре и че така трябва да бъде  Praynig

# 147
  • София
адиктед, не виждам много смисъл да ходиш до болницата, след като нямаш контракции. На системи надали ще те сложат просто ей така, но само ще се разкарваш и нервираш.

"Бъркането отдолу" не е чак толкова страшно- освен че боли, де....За съжаление, не знам да има друг начин да се провери разкритието, но въпросът е с какво ще ти помогне тази информация...освен, че вагиналният преглед ускорява раждането.  Peace

Ако се притесняваш дали е нормално всичко, което ти се случва- съвсем нормално си е. Виж, че тук всички вече сме с някакви болки, контракции, схващания. Тялото си се подготвя, бебчо си прокарва пътя навън- още малко търпение, и ще се освободим от коремчетата!  Simple Smile

# 148
Пък аз май чак сега разбрах кво е да си  беременна Rolling Eyes
към 10 часа огладнях - ядох Simple Smile
Послее изведнъж ми се дояде много  шоколадово рулу и нагънах 1/2 кутия, да поясня ние руло си имаме винаги вкъщи мъжа ми си го яде всеки ден, а аз даже не го поглеждам ама днес Rolling Eyes
Около 10 мин след рулото бях адски гладна и ядох мусака Joy - нещо което мразя още от годините в детската градина и не я вкусвам даже докато я готвя на мъжо, щото ми е супер гнусна манджа, и я изядох с 2 люти чушки  ooooh!

# 149
  • София
Ако се притесняваш дали е нормално всичко, което ти се случва- съвсем нормално си е. Виж, че тук всички вече сме с някакви болки, контракции, схващания. Тялото си се подготвя, бебчо си прокарва пътя навън- още малко търпение, и ще се освободим от коремчетата!  Simple Smile
cry така като ми пишеш се успокоявам ... щом е нормално, ще го търпя  Hug благодаря ти, sweetkids_mama   Hug
да ви кажа, че майка ми днес купи от бутика /така му викам на Илиянци  Laughing / чаршафче за матрачето от фино трико така пише, с ластик за загащване. има и от хавлия стреч, ама нали казахте че трикото е хубаво, пък аз много ви слушкам  Hug имало е различни цветове, ама взе едно да пробваме първо - иделно е - само да излезе Любо и мама ще му накупи няколко цвята  Mr. Green
обичам ви  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт