Мама лесно се не ста`е, но СЕПТЕМВРИйката от радост си сияе!

• 14 719
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
 Hug
Пък аз май чак сега разбрах кво е да си  беременна Rolling Eyes
към 10 часа огладнях - ядох Simple Smile
Послее изведнъж ми се дояде много  шоколадово рулу и нагънах 1/2 кутия, да поясня ние руло си имаме винаги вкъщи мъжа ми си го яде всеки ден, а аз даже не го поглеждам ама днес Rolling Eyes
Около 10 мин след рулото бях адски гладна и ядох мусака Joy - нещо което мразя още от годините в детската градина и не я вкусвам даже докато я готвя на мъжо, щото ми е супер гнусна манджа, и я изядох с 2 люти чушки  ooooh!
и аз съм така само търся да си пъхна нещо в устата пък ако е сладко не ми се мисли smile3501.аз за тва качих 26 кг smile3532,хем ми е тежко но продължавам да моцкам като прасенце  newsm53 smile3521нормално бременноста отваря апетита.хапвайте си пък после ще му мислим.като излезнат бебоците няма да имаме време да ядем и бързо ще свалим килцата споко.айде чао за сега и   love001

# 151
Беба28, напълно те разбирам. Аз докато ходех на работа и не се сещах да ям (или просто нямах време). Бях качила десетина кила до осмия месец  Whistling . Нооооооо като си седнах в къщи  ooooh! ,от скука ли от какво ли, за един месец +4  Blush . Подозирам че ще хвана менингит- главата ми е все в хладилника  Laughing .

# 152
И аз да дам отчет.  Вчера бях на преглед и лекарката каза, че нашето девойче и хабер си няма да излиза.  А понатежава вече, някак си все се надявах тези дни да е.  А контракции, болезнени, никакви нямам и не съм и една дори имала до сега.  Чакам си, ходя на ден по 4-5 часа, мъкна си торбите с покупки, катеря се пеш до 6 етаж, ама не и не, нищо.

И да ви питам - вие колко често ходите на запис на тонове?  Мен на ЖК по веднъж на седмица ми правят, но лекарката, при която ще раждам подхвърли, че вече и по два пъти седмично си е нормално.  Та се чудя.  И още да питам, тези, които са раждали в Токуда - вие там ли ходехте на ЖК по здравна каса?  Че от ценоразписа ми изглежда, че ако не съм ходила там на ЖК по ЗК ще трябва да си платя и раждането, и избора на екип.  Днес звъннах да питам така ли е на регистратура и ми казаха, че щом съм здравно осигурена и да не съм била при тях няма да плащам за раждането, но аз да питам миналите по този път, че не са малко паричките, за да рискувам. 

# 153
Здравейте, мадами! Аз се появявам за малко като щеркел - вестител. Преди 2 часа получих смс от мама Nia_nacheva (която всъщност се казва Кристина):
"От днес мама Криси е много-по щастлива, защото светът е още по-богат с още едно момиченце - голямо цели 3.250 кг. и 49 см. Simple Smile"
Да и е честита на мама Криси малката принцеса!!!   bouquet
Пратих и смс да каже как ще се казва малката и как се чувства мама. Щом ми отговори, веднага ще пиша!
Знам, че е секцио и е в Токуда.
Честито и на всички, с бебенца, които не съм поздравила!!!
Аз се отчитам - още 2в1  Confused ИСКАМ ВЕЧЕ ДА РАЖДАМ! С Криси сме с един термин, ама докторката реши, че трябва да я "клъцне" по-рано. И аз искам по-рано, ама мойта хубавица да тръгне самичка!
Айде за сега толкова!
ЦелуФани на всички чакащи и на всички не толкова чакащи  Heart Eyes

# 154
  • София
Честита радост, мама Криси! Бързо възстановяване!   bouquet

И да ви питам - вие колко често ходите на запис на тонове? 

нито веднъж до сега не са ми правили запис!  newsm78

Беба28, напълно те разбирам. Аз докато ходех на работа и не се сещах да ям (или просто нямах време). Бях качила десетина кила до осмия месец  Whistling . Нооооооо като си седнах в къщи  ooooh! ,от скука ли от какво ли, за един месец +4  Blush . Подозирам че ще хвана менингит- главата ми е все в хладилника  Laughing .

аз съм вкъщи от февруари и не съм яла така до сега! а сега - сладко и тестено да не са ми насреща-ника`в шанс за оцеляване  Shocked и аз така - за три седмици - 4 кг  ooooh! - общо 13 -ама не се оплаквам  Peace вижте какви са ми тънки крачетата  hahaha

# 155
УРААА! И днес си имаме бебенце!
Да е жива и здрава малката красавица на мама Нели_Начева, т.е Криси! Да донесе много щастие и обич на родителите си и да е умно и добро дете!
Принцеска, на мен от 1 месец насам ми правят по два записа седмично.

# 156
УРААА! И днес си имаме бебенце!
Да е жива и здрава малката красавица на мама Нели_Начева, т.е Криси! Да донесе много щастие и обич на родителите си и да е умно и добро дете!
Флуч, леко кака! Не я израждай Нели още!  Laughing Нели Начева и Ния Начева са две различни мами! Така е мила с тая бременна главица!  Heart Eyes

# 157
Честита дъщеря на мама Криси даи е жива и здрава и много да я радва!!!

На мен незнам какво ми стана така ми затече кръв от носа  #Crazy За пръв път ми е незнам какво да си мисля  newsm78 Това да не е някакъв симптом за раждането? Ако е така ще се радвам, но иначе ме плаши...

# 158
  • София
На мен незнам какво ми стана така ми затече кръв от носа  #Crazy За пръв път ми е незнам какво да си мисля  newsm78 Това да не е някакъв симптом за раждането? Ако е така ще се радвам, но иначе ме плаши...
видя ли си кръвното  newsm78

# 159
В момента няма как да го премеря. По принцип съм с много ниско кръвно 90/60.  Някой с опит в тези неща може ли да каже дали преди раждане кръвното се повишава  Confused

# 160
Флу, тук съм аз 2в1. Уви, Ниа е друга мама.

Честита радост на  мама Криси (ниа-начева) и семейството им!!!

Аз да споделя. Днес си бях на ЖК, и нали и миналата седмица доки пдхвърли, че бебчо е едричък ДОСТА, а днес даже апарата не може да го измери. Доки пробва и коремче, и главичка - много са големи, за да бъдат измерени. И ми предложи в четвъртък(защото тогава е на смяна), ако искам - секцио. Питах го как са водите, плацентата и пъпната връв, каза - добре. ОТКАЗАХ секциото, и го оставихме когато си реши да излиза самичък маминия. Ама да ви кажа, все пак ми е малко едно такова.... знам, че секциото не е хубаво, знам за всичките минуси, но ме е страх за бебчо. Ноо, от друга страна - ако имаше някаква опастност, доки нямаше прости да ми предложи, щеше да ми каже направо. Така че сама се успокоявам... ама дано е за добро и не причиня проблеми на детето си... нали не е егоизъм, че искам да е естествено раждането?????????

И все пак, ще почнем довечера с тати-то една разходка дълга (е, колкото мога де), после някой бурен любовен момент, и се надявам ако предизвикаме контракции, този път да не са фалшиви  Confused
Няма повече да ви занимавам, но знам че ще ми олекне като споделя с вас. Целувки и Благодаря, че ви има!!!!!   bouquet  bouquet

# 161
Ами руса глава бременна!  Embarassed Аз реших, че Нелито е родила, а хем знам, че е от Добрич! Извинявайте!
Нели, добре си направила, че си отказала секциото. Ако операцията беше наложителна направо щяха да те вкарат в болницата и изобщо нямаше да те питат! УСПЕХ и браво на теб!
Милото сега се прибра и ми донесе голяма кутия сладоледец Simple Smile та сега ще похапна....

# 162
Честита дъщеричка на Криси!!

Нели, добре, че писа, че и аз нещо те обърках.....Смятам ,че си реагирала много адекватно като си отказала секциото. Много добре те разбирам за това,че сега малко се притесняваш. Тия доктори така могат да те ошашкат. И аз си мислех...ако вляза във ваната и докторката ми каже, че има опасност за бебо и иска да ме реже...ама хич няма да се замислям! Ще се подложа на ножа. Е, това е тъпото, че те са лекари, а ние - не и никога не можем да бъдем на 100% сигурни, че не говорят глупости.
Но твоят доктор явно също не е бил убеден. Просто е пробвал да стане по лесния начин, 'щото явно по-дълго раждане ще го чака иначе. Няма да се притесняваш! После ще има да разказваш гордо какво голямо бебе си родила НОРМАЛНО Simple Smile  Hug

# 163
Честито на мама Криси, много хубави моменти желая   bouquet
Веч, много гадно това с раzкарването.. Дано следващия път не е фалшиво, че е иzнервящо.
Моето детенце, което вчера ме побърка до това време, днес пък спи почти целия ден  Heart Eyes . Чак почвам да се чудя наред ли е всичко с нея  Thinking . А и дали ще ни остави да спим преz нощта  Whistling ... Абе бебоци, какво да ги правиш...
Леля ми си zамина днес, тръгнаха с мъжът ми преди малко zа летището  Cry . Много ми е гадно, страшно ми помагаше, а и е човек, който не досажда по никакъв начин. Абе супер беше. Дано сега вляzа в час бърzо и не ме тресне някоя депресиика  Praynig . А тука е едно гадно, тъмно, дъждовно, та ми действа на психиката още повече  ooooh!
Пъпа още не и е паднал, акушерката, която идва в къщи каzа, че е наред, но това са 2 седмици вече  newsm78 ...
Ох, гадно ми е.....

# 164
Ку-ку!

Честита девойка на Криси!!!!   bouquet  bouquet

Нели, разбира се, че си направила добре. Секцио поради голямо бебе (което е само предполагаемо, тъй като тези размери въобще не са точни) не е добра идея. Рисковете при секцио не са само за това раждане, а и за следващи бременности и раждания. Той явно се е опитал да те подкара под ножа ако може.

Аз съм си поръчала от утре да съм добре. От всичкото това лежане, мускулите ми атрофираха и почнаха да болят, та тази вечер скочих на пътеката и походих малко да се раздвижа. Добре ми дойде. Сега пак подготвям спалнята да е като сауна и това е, като се събудя, ще съм добре, по дяволите!

Като говоря за сауна, надявам се че си имате машинка за оводняване на въздуха (не знам как е на български  newsm78 ). Много помага като имат настинки и кашлици дребните. Особено през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт