Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява кардиотокграфията?
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Каква е темата на публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява кардиотокграфията?
-
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Хасетът и трикото са различни материали, използвани при производството на чаршафи за бебета. Хасетът е по-твърд и може да бъде по-неудобен за деликатната кожа на бебето, докато трикото е по-меко и удобно. В контекста на избора на спални комплекти майките предпочитат трикото, тъй като смятат, че е по-меко и удобно за бебетата.
-
Каква е темата на публикацията?
-
Какви съвети се споделят за болки в кръста и гърба по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните начини и съвети за повишаване на нивата на хемоглобина?

след това, което написа, направо се
и не мисля, че е лошо за бебо особено щом изрично не са ти го казали.

.аз понеделник като ида при доки ще видя кво ще каже ако не се отеля дотогава
.днес само ям постоянно се тапча като прасенце.преди 10 минути ядох сега пак ще ям
.ужас просто.сега ви оставям и отивам да плюскам после пак идвам.чао и поздрави и целувки.

Поне да ми беше предложила друг д-р.
Каква е тази логика не знам. Така се ядосах
, че се врътнах и пред всички хора заявих, че няма да пазарувам от този магазин. Кажете ми това нормално ли е, по-принцип не се хабя за такива неща, но днес просто ми кипна. Ами ако няма кой да ми гледа детето и трябва да пазарувам сама?! Тогава какво по-напред да нося - да бутам количката с продуктите или да нося кошницата с бебо ....