И аз накратко да кажа, че сме добре!Теа нещо я я ухапало и едната бузка е силно подута и сме на лекар, че Фенистила не действа и явно ще пием нещо, направила е алергична реакция,,,като Мечо Пух е в бузките
...и така...почвам да се замислям че трябва да я пусна на градинка, прекалено е зависима от мен и това не е добре, там поне никой няма да се върти нон стоп около нея да и помага за всичко, ще стане по- самостоятелна///сигурно ще е в специализирана...но пък...ще видим тя си е специално детенце///ще се справим...а и е време май да се сблъска с ежедневните трудности на децата...ще отидем да се запознаем с преподаватели, рехабилитатор...пък ще видим...може да я водя за половин ден...и така при нас...А с Лора какво ще правим не знам,...искаше ми се да се заедно в градина, ама май нямам как да стане...а и Лора още суче
Иначееееееее в неделя ми е защитата да стискате палци.../от 8, 30 сутринта/, а в събота ще прибирам брат ми от Бургаското летище...ще съм шофьор.....
време е да дигам децата, че отиваме на гимнастики...
Гушки на всички
И скорошно оздравяване на болничките сладури!
Честити Ходещи Крачета на Надето

И честита бременост на Чопарче

Изчезвам

), поне Т вече няма, но плачка дори насън от зъбите, много е неспокойна. Дано скоро пробият! Много е отслабнала покрай Т-та, дано прояде - от петък сме на детска кухня, макар и антиалергично меню! Дано й хареса!
. Аз защо съм запомнила за днес, незнам. Явно ЕГН-то си казва думата.
. Бързо да се оправи Теа.
И мойто диване ще си го държа у дома до края на седмицата.
Сега пък Павката е с диария. Вчера го водих при един мой много любим билкар Еньо Миланов, който ни даде билка. Не знам дали помните, но той оправи Любака. Ей, уникален е...прие ни извънредно заради бебока, а покрай него ме погледна и мен. Веднага видя, че гърба ме боли на две места и имам колит. Да подчертая, че пари за ирисодиагностиката не взима. Много печен дядо. Само много са му поскъпнали билките, но дано и този път помогнат.

/което не знам даже как да намеря, надявам се да има упътващи табели
...и така...