С филийка с мед и масълце, чакаме ОКТОМВРИЙСКОТО дете!

• 16 728
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Сикониум, много странен преглед. Малко ми звучи като да не са ти обърнали много внимание. Rolling Eyes

По здравна каса - толкова!

Северинка, много ме впечатлиха плетените ви нещица Simple Smile

# 91
Леле, Гери, ама от какво е тая кръв бе!? Не ти ли казаха?  #Crazy

Нека наистина те приемат в болницата за малко или колкото там преценят... Не се притеснявай, нали е важно да се родите живи, здрави, пък... баткото и таткото ще се справят геройски!

Сикониум, изпразни си пощенската кутия да се уговорим за утре! Дава ми, че е препълнена, днес пробвам да пратя 3 пъти...

# 92
Правиха някакви проби на превръзката не е тапа или води ами като са ми взимали секрета най вероятно нещо са разранили капилярче или нещо такова не е притеснително.А ще ме вкарват в болница защото беба е по малка с 2 седмици а трябва бързо да наваксва Laughing

# 93
Айде наготвих на мъжо за довечера, сега мога да почина малко с вас във форума.
Tinti_16, мерси за инфото за ДСК, утре ще се метна почти срещу нас имат клон (предпоалгам че във всеки може да се подаде молба). Не искам никакви таксички да плащам на месец, само да си следя сметките, че сега с това НОЙ искам да преценя кога и как ще ми превеждат парите.

Фийл_Ю, хахах как се смях на това стихче, суперско е Party

Добре дошла на новата мама. А другите не се скатавайте толкова време, а пишете, че сега накрая най-много ще се притесняваме.

Сев, ех... искрено ти завиждам за плетенките нещица... моята бабка и двете де, вече не могат да плетат, старички са бая, а майка ми така и не се е научила... направо се разплаках от умиление.

adina, ама хиче не се притеснявай за писането, мила   bouquet Я да наснимаш количката и да я покажеш, че моята си стои още в магазина и вече ми е носталгично)))

Параходка, май май и аз ще съм в Окръжна, а не първоначално обявеното от мен Шейново. Да видим дали ще се засечем))))

Гери, стискам палци утре всичко да е наред. Кураж и да не се шашкаш излишно. Браво на докито ти, че е толкова внимателен!  Praynig  Hug  Peace

# 94
Здравейте момичета!
Браво на всички бебчовци и на добрите резултати!
Сев, чудно легло и комоде! А баба ти е майсторка!

Искам и аз да се включа за столчета на бебета за кола. Те са задължителни по закон, тук в германия има дори и глоби, ако се возят бебета и деца без столчета. Освен това има и сертификати, тоест ако столчета имат стар сертификат пак те очакват глоби. Вмомента сертификата е ECE R44/04 и ECE R44/03. По принцип столчетата-кошчетата за бебета са стабилни, след монтиране, ако не е стабилно значи не е монтирано правилно. За по сигурно се слага и основа (http://www.maxicosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=8 или http://www.maxicosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=9).
Ако колата има отпред airbag, кошчето трябва да е отзад. Пуки, а пък това за изключването на задните airbags, не го разбирам?
В България не бих си позволила за возя бебчо без кошче дори и за 5мин. Знаем какво се случва по пътищата (има скорошни случки - с Инчето и с други), и всяко дори и малко сътресение може да навреди на малкото телце. Надявам се да не прозвуча грубо, ама си помислете добре!

Е, спрете се бе Laughing  Laughing Не мога да публикувам  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 15:37 от vanche_mamche

# 95
Feel_U, изпразних Simple Smile

Гери, дано не се окаже нещо сериозно.  Praynig

# 96
Правиха някакви проби на превръзката не е тапа или води ами като са ми взимали секрета най вероятно нещо са разранили капилярче или нещо такова не е притеснително.А ще ме вкарват в болница защото беба е по малка с 2 седмици а трябва бързо да наваксва Laughing

Уффф... добре че е от това, защото съчетанието от прокървяване и малки размери на бебето хич не ми прозвуча добре... Ама му се вижда края, така че - малко-голямо, скоро ще си го гушкаш бебчето!  Hug

Между другото, Лора мам, не е писала скоро, дали не е родила...?  Wink Тя най му звучеше като пред раждане Simple Smile

# 97
Наистина Севи ако искаш първо пробвай с бочко,наистна не са препоръчителни за големи зони и дълго време да се ползват,затова само няколко намазвания и край ,но ако се справите с бочко още по-добре,ама аз не успях.
Довечера на стадион Васил Левски ще има откриване на световното първенство по пожаро-приложен спорт,мисля че ще е интересно и понеже мъжа ми е състезател ще ходим да гледаме.Входа ще е свободен и ако искате заповядайте ,каня ви официално от името на нашия национален отбор!

# 98
Наистина Севи ако искаш първо пробвай с бочко,наистна не са препоръчителни за големи зони и дълго време да се ползват,затова само няколко намазвания и край ,но ако се справите с бочко още по-добре,ама аз не успях.
Довечера на стадион Васил Левски ще има откриване на световното първенство по пожаро-приложен спорт,мисля че ще е интересно и понеже мъжа ми е състезател ще ходим да гледаме.Входа ще е свободен и ако искате заповядайте ,каня ви официално от името на нашия национален отбор!

# 99
  • Бургас
Точно Лорка е на снимките преди Мая.

Тя каза,че отива в Плевен да чака раждането и че ще пише ако има възможност.

Адинка ха честита и на теб количка.  bouquet

Ради ще му стискаме палци newsm10

# 100
  • Варна
Ванче, еърбезите могат да убият бебето, затова и се изключват. Незнам обаче все още на каква възраст е допустимо отново да се включат, но има време да разберем.

# 101
Гери   Hug , добре че си попаднала на свестен лекар да се държи човешки, а не да те стресира допълнително, ще стискаме палци  Praynig

и аз като че ли тайно чакам някой да роди /разбира се от първите мамчета/ ама се държиме още  Peace

благодаря на всички, които си признаха, че ме четат/то избор имат ли Mr. Green

ето я и количката, успях да я разгъна поне и да и сложа коуеуетата /щот имаше упътване на български  Embarassed http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281506&pid=7545829

shikimiki не е Бевърли, но е от същия калибър  Simple Smile и аз се радвам, че е евтинджос и ще си я блъскам по тротоарите докат издържи  Whistling
хубавото е , че има отделно зимен кош  bowuu малко множко ми идва бледо лилавото кат за момченце, ама айде да речем че е унисекс  Wink

# 102
  • Велико Търново
Леле, вие ме разбихте с колички  Laughing А аз си мислех, че моята от 170 лв е от най-евтините...

Аз тия дни повечко ви чета, ама нещо нямам муза за писане Sad

# 103
Адина честито много е хубава количката  bouquet
Лекаря е страхотен а имайте предвид че не съм избирала екип или имам лекар при който си ходя който е на смяна Simple Smile

# 104
Май ще пускаме утре нова тема: ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!  Mr. Green Не завиждам на момичетата, които ще се включат чак вечерта (аз обикновено така правя, днес по изключение)

Общи условия

Активация на акаунт